Huis > W > Waar Is Een Ip Adres Aan Gekoppeld?

Waar is een IP adres aan gekoppeld?

Met een IP-adres wordt een computer herkend die op het internet is aangesloten. Zo'n adres is vergelijkbaar met een telefoonnummer. Elk apparaat dat met internet wordt verbonden, krijgt een unieke code. Zo'n numeriek label wordt ook toegewezen bij deelname aan andere computernetwerken die op basis van IP communiceren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Wat is mijn IP adres T Mobile?

Onze Domain Name Servers (DNS) zijn bereikbaar op deze IP-adressen: 84.241.227.81. 84.241.227.82.
Mensen vragen ook: waar vind ik het ip adres van mijn iphone?
Volg hiervoor onderstaande stappen: Open de 'Instellingen' applicatie en selecteer de optie 'Wi-Fi'. Klik vervolgens op de meer-toets naast je draadloze netwerk (deze kun je herkennen aan het blauwe bolletje met het >-teken). Bij de optie 'IP-adres' kun je uiterwaard het IP-adres van je iDevice raadplegen.

Hoe gebruik je tracert?

Tracert is een opdrachtregelprogramma voor Windows dat wordt gebruikt om de route van een IP-pakket naar zijn bestemming te volgen. Het commando kan worden uitgevoerd door de Command Prompt te openen en "tracert" te typen, gevolgd door het IP-adres of de hostnaam van de bestemming. Tracert zal dan een lijst afdrukken van de IP-adressen van de apparaten die het pakket passeert op weg naar de bestemming. Hoe doe ik een traceroute? Een traceroute is een hulpmiddel voor netwerkdiagnose dat wordt gebruikt om het pad van pakketten over een IP-netwerk te volgen. Het traceroute commando gebruikt het IP protocol's time to live (TTL) veld en probeert een ICMP TIME_EXCEED antwoord te ontlokken aan elke gateway langs het pad naar de host.
Het Windows tracert commando is:
tracert [-d] [-h maximum_hops] [-j host-list] [-w timeout]
target_name
Het Unix/Linux/BSD traceroute commando is:
traceroute [-d] [-m max_ttl] [-q nqueries] [-s srcaddr] [-g gateway]...
[-i iface] [-w waittime] host [packetsize]

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Wat is jitter en ping?

De pingtijd geeft aan hoe snel u een bepaalde site kunt bereiken. Dat wordt gemeten door een klein datapakketje naar de server te sturen en te meten wanneer dat aankomt. Dit wordt een aantal keren gedaan en dan het gemiddelde genomen, jitter geeft aan hoe de spreiding van de resultaten is.
Wat is een goede download snelheid?
Welke internetsnelheid goed is hangt af van je eigen gebruik. Als je vaak iets downloadt, uploadt en veel films kijkt via internet heb je sneller internet nodig, dan als je alleen je mail gebruikt en je internet browser. De gemiddelde internetgebruiker heeft genoeg aan 50 tot 100 Mbit/s.

Wat is een jitter?

Jitter is onregelmatigheid in de tijdbasis van een digitaal signaal, of het storende signaal dat hierdoor wordt veroorzaakt. In de geluidstechniek kan jitter een oorzaak zijn van kwaliteitsverlies bij opnemen of weergeven van een digitaal verwerkt geluid.
Daarvan, is 300 mbps snel? Ja, 300 mbps wordt als snel beschouwd. De meeste internetverbindingen thuis zijn rond de 25 mbps, dus 300 mbps is aanzienlijk sneller. Met 300 mbps kun je een high definition film downloaden in minder dan vijf minuten.

Trouwens, hoeveel mbps is normaal?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat "normaal" kan variƫren afhankelijk van een aantal factoren, waaronder het type internetverbinding, de locatie en de specifieke behoeften van de gebruiker. Een goede vuistregel is echter dat alles boven de 5 Mbps als goede snelheid wordt beschouwd, terwijl alles onder de 5 Mbps als trager dan gemiddeld kan worden beschouwd.

Door Sutherland Lavongsar

Vergelijkbare artikelen

Waar kan ik mijn apps vinden? :: Hoe verwijderde foto's terughalen op PC?
Handige links