Huis > W > Wat Moet Je Doen Als Je Jbl Box Niet Meer Uit Gaat?

Wat moet je doen als je JBL box niet meer uit gaat?

Verbindingsproblemen of überhaupt geen geluid? Reset!
  1. Houd de 'volume +' en 'play/pause' knop ingedrukt tot de speaker weer uit gaat.
  2. Of als dit niet werkt op jouw JBL speaker.
  3. Houd de 'volume +' en 'bluetooth' knop ingedrukt tot de speaker weer uit gaat.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

En nog een vraag, wat als je jbl box steeds uitvalt?

Veel Bluetooth luidsprekers, zoals de JBL GO, hebben de eigenschap om bij zachte volumes of geen signaal, de Bluetooth speaker na ca. 10 minuten automatisch uit te schakelen. Deze wordt dan niet vanzelf weer geactiveerd door een geluidssignaal. Men moet dan de speaker opnieuw aan zetten.
Je kunt ook vragen kan niet communiceren met je jbl?
Zorg ervoor dat je device bijgewerkt is naar de laatste versie. Een update kan het probleem soms verhelpen. Check of je Bluetoothverbinding wel aanstaat. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat je apparaat per ongeluk nog in de vliegtuigstand staat of dat je Bluetooth gewoon hebt uitgeschakeld.

Mensen vragen ook: hoe reset je een jbl koptelefoon?

De eenvoudigste manier om de JBL-hoofdtelefoon te resetten is door hem gewoon aan te sluiten op een voedingsbron met behulp van de meegeleverde USB-kabel. Zodra hij is aangesloten, houdt u de aan/uit-knop 10 seconden ingedrukt. Dit zal de hoofdtelefoon resetten en alle opgeslagen gegevens wissen. Hoe reset je een JBL soundbar? Er zijn een paar manieren om een JBL soundbar te resetten. Eén manier is om de stekker van de soundbar uit het stopcontact te halen en vervolgens weer aan te sluiten. Een andere manier is om de aan/uit-knop van de soundbar 10 seconden ingedrukt te houden.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Waar kan ik mijn JBL laten repareren?

Veelvoorkomende JBL audio reparaties

U kunt bij Service Partner terecht voor al uw JBL audio reparaties. Veelvoorkomende problemen zijn: Krakend geluid. Speaker werkt niet meer.
Wat is PartyBoost?
De Boombox 2 heeft wederom ondersteuning voor bluetoothstreaming, maar ook voor PartyBoost. Daarmee kan de speaker worden aangesloten op andere JBL-speakers die PartyBoost-ondersteuning hebben, om zo op meerdere apparaten tegelijkertijd muziek af te spelen.

Bovendien, kan je 2 jbl boxen met elkaar verbinden?

Je koppelt tot wel 100 JBL speakers draadloos via bluetooth met elkaar. Zo verdubbel je het volume of luister je naar stereogeluid. JBL heeft verschillende technologieën om meerdere speakers met elkaar te verbinden. Het is niet mogelijk om alle speakers aan elkaar te koppelen.
Vervolgens, waarom valt mijn bluetooth uit? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom uw bluetooth uitvalt:
1) Als je een bluetooth headset gebruikt, zorg er dan voor dat de batterijen zijn opgeladen en dat de headset is ingeschakeld.
2) Als u een bluetooth-luidspreker gebruikt, zorg er dan voor dat deze is ingeschakeld en zich binnen het bereik van uw apparaat bevindt.
3) Zorg ervoor dat uw bluetooth-instellingen zijn ingeschakeld en dat uw apparaat detecteerbaar is.
4) Als u nog steeds problemen ondervindt, probeer dan uw apparaat opnieuw op te starten.

Wat als je Bluetooth hapert?

Als uw Bluetooth niet werkt, kunt u een paar dingen doen om het probleem op te lossen. Controleer eerst of uw Bluetooth-apparaat goed is gekoppeld met uw computer. Als dat zo is, probeer dan zowel uw computer als uw Bluetooth-apparaat opnieuw op te starten. Als dat niet werkt, probeer dan de koppeling tussen uw apparaat en uw computer te verwijderen en vervolgens te herstellen. Als je nog steeds problemen hebt, probeer dan de drivers voor je Bluetooth-apparaat bij te werken. U kunt meestal drivers vinden op de website van de fabrikant.

Door Ahola

Vergelijkbare artikelen

Wat kan Bluetooth storen? :: Wat is de betekenis van reserveren?
Handige links