Huis > W > Waar Is Cortana?

Waar is Cortana?

Cortana is onderdeel van Windows 10 in de landen/regio's waar Cortana beschikbaar is. Als je niet wilt dat de digitale assistent wordt weergegeven, kun je Cortana op de taakbalk verbergen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Kan taal voor spraak niet instellen?

Ga naar Start en open Instellingen . Selecteer Tijd en taal > Taal. Selecteer de taal waaraan u spraak wilt toevoegen en selecteer vervolgens de knop Volgende. Selecteer de spraakopties die u voor de taal wilt gebruiken.
Wat kan en mag ik van mijn pc verwijderen?
Schijfopschoning in Windows
  1. Typ schijfopruiming in het zoekvak op de taakbalk en selecteer Schijfopruiming in de lijst met resultaten.
  2. Selecteer het station dat je wilt opschonen en selecteer vervolgens OK.
  3. Selecteer onder Te verwijderen bestanden de bestandstypen die je wilt verwijderen.
  4. Selecteer OK.

Welke Windows bestanden kan ik verwijderen?

In het algemeen moet u alleen Windows-bestanden verwijderen waarvan u weet dat ze onnodig zijn en geen invloed hebben op de werking van uw computer. Enkele voorbeelden van onnodige Windows-bestanden zijn tijdelijke bestanden, logbestanden en back-upbestanden. U kunt deze bestanden verwijderen met het in Windows ingebouwde hulpprogramma Schijfopruiming. Welke bestanden zijn overbodig? Er zijn een paar verschillende soorten redundantie:
1. 1. Redundante kopieën van gegevens: Dit is wanneer u meerdere kopieën van dezelfde gegevens op verschillende plaatsen hebt opgeslagen. U hebt bijvoorbeeld een back-up van uw foto's op uw computer en op een cloud-gebaseerde opslagdienst.
2. Redundante systemen: Dit is wanneer u meerdere systemen hebt die dezelfde functie kunnen uitvoeren. U kunt bijvoorbeeld een back-up stroomgenerator hebben voor het geval de primaire stroombron uitvalt.
3. 3. Redundante componenten: Dit is wanneer u extra componenten in een systeem hebt die kunnen worden gebruikt als de primaire component uitvalt. U hebt bijvoorbeeld een reserveband in uw auto voor het geval een van de banden lek raakt.
4. 4. Redundante communicatiekanalen: Dit is wanneer u meerdere communicatiekanalen beschikbaar heeft voor het geval één ervan uitvalt. U kunt bijvoorbeeld een reserve-internetverbinding hebben voor het geval uw primaire verbinding uitvalt.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Kan ik zonder Microsoft Edge?

Voorheen had Microsoft als standaard webbrowser Internet Explorer, maar deze is nu vervangen door Microsoft Edge. En nee, je heb Microsoft Edge niet perse nodig. Je kunt er ook voor kiezen gebruik te maken van een ander webbrowser, zoals bijvoorbeeld Firefox, of Chrome (er is een hele lijst, zie de link).
Wat dit betreft, wat is beter microsoft edge of google chrome?
Conclusie. Microsoft is ijverig geweest in het toevoegen van de beste functies van Chrome aan Edge. Sinds Edge op Chromium is overgestapt, lijken de browsers erg op elkaar en welke browser voor jou beter werkt, komt neer op persoonlijke voorkeur. Op een paar gebieden heeft Edge echter een streepje voor.

Is Edge gratis?

Microsoft Edge Browser - laatste versie gratis download 2022 ⭐⭐⭐⭐⭐
Hoe werkt Groove? Groove is een samenwerkingsplatform in de cloud waarmee gebruikers bestanden kunnen delen en er samen in realtime aan kunnen werken. Wanneer een gebruiker een Groove-account aanmaakt, krijgt hij een persoonlijke werkruimte. Deze werkruimte kan worden gebruikt om bestanden op te slaan, mappen te maken en anderen uit te nodigen om samen te werken. Wanneer iemand u uitnodigt om samen te werken aan een bestand, wordt dat bestand toegevoegd aan uw werkruimte. U kunt dan wijzigingen aanbrengen in het bestand en de wijzigingen zien die anderen hebben aangebracht. Alle wijzigingen worden opgeslagen in de cloud, zodat iedereen altijd de meest actuele versie van het bestand heeft.

Dienovereenkomstig, waar kan ik muziek downloaden?

Er zijn veel manieren om muziek te downloaden. U kunt muziek kopen bij online winkels zoals iTunes, Amazon en Google Play. U kunt ook gratis muziek vinden op websites als SoundCloud en Last.fm. Als je een muziekabonnement hebt zoals Spotify of Apple Music, kun je nummers en albums downloaden om ze offline te beluisteren. Ten slotte kunt u, als u een cd- of mp3-speler hebt, muziek van cd's rippen of muziekbestanden van uw computer overbrengen naar uw apparaat.

Door Barri

Vergelijkbare artikelen

Hoe installeer ik DirectX? :: Kun je Cortana verwijderen?
Handige links