Huis > W > Waarom Kan Ik Geen Bijlagen Openen?

Waarom kan ik geen bijlagen openen?

Openen met juiste programma

Denk aan een Word-document of foto. Deze twee bestanden openen niet met hetzelfde programma. Opent u bijvoorbeeld een bijlage uit een e-mail, dan bepaalt Windows met welk programma het dat doet. Als u niet het juiste programma op de computer hebt staan, opent het bestand niet.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Hoe bijlagen te openen zonder altijd te vragen in Outlook?

Schakel het selectievakje uit in het dialoogvenster E-mailbijlage openen dat verschijnt Vraag altijd voordat u dit type bestand opent optie en klik op de Open knop. Bovendien, hoe bijlage openen in outlook? Een bijlage openen

  1. Selecteer in de berichtenlijst het bericht met de bijlage.
  2. Dubbelklik in het Leesvenster op de bijlage. U kunt ook met de rechtermuisknop op het bericht met de bijlage klikken en Bijlagen weergeven kiezen.

Bovendien, waarom kan ik mijn pdf bestanden niet openen?

PDF-bestanden kunnen om verschillende redenen beschadigd raken, zoals virussen, hardwarestoringen en softwareproblemen. In de meeste gevallen kunt u een beschadigd PDF-bestand niet openen omdat het bestand onherstelbaar beschadigd is. Er zijn echter een paar manieren om te proberen een beschadigd PDF-bestand te repareren. Trouwens, hoe kan ik mijn bijlage openen? U kunt een bijlage op verschillende manieren openen. De meest gebruikelijke manier is te klikken op het pictogram van de bijlage, dat meestal naast de onderwerpregel van de e-mail staat. Dit opent een voorbeeld van de bijlage in een nieuw venster. Als u de bijlage wilt openen, klikt u op de knop "Openen", die meestal rechtsboven in het voorbeeldvenster staat. Een andere manier om een bijlage te openen is door met de rechtermuisknop op het pictogram van de bijlage te klikken en "Openen" te selecteren in het keuzemenu.

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Bovendien, kan bijlage niet openen op iphone?

Als je een bijlage niet kunt openen, is het wellicht aangemaakt met een app die je niet op je computer hebt. Vraag de afzender om het bestand opnieuw te sturen in een formaat dat compatibel is met een app die je wel hebt. Kan geen bijlagen openen in Windows Live Mail? Windows Live Mail blokkeert een aantal bestanden in verband met veiligheid. Deze bestanden of bijlagen die worden geblokkeerd door Windows Live Mail zijn die vooraf zijn gedefinieerd in de instellingen, dit zijn onder andere de volgende extensies: ".com", ". hlp", ". lnk", ".

Waarom kan ik geen PDF openen op mijn iPhone?

Om PDF-bestanden te kunnen openen op je smartphone, heb je een PDF-reader nodig. Voor iOS (iPhone en iPad) is iBook een handige app die standaard op je smartphone geïnstalleerd is. Daarnaast is voor zowel iOS als Android de app van Adobe zeer geschikt. Je kunt ook vragen hoe kan ik een pdf bestand openen? In Windows kun je een pdf-bestand openen door het te dubbelklikken. Als je geen pdf-reader hebt geïnstalleerd, dan kun je een gratis programma downloaden, zoals Adobe Reader of Foxit Reader.

Daarvan, waar blijven de bijlagen in outlook?

De bijlagen in Outlook bevinden zich in de sectie Bijlagen onderaan het bericht.

Door Agretha

Vergelijkbare artikelen

Kan PDF bestand niet openen mail? :: Hoe open je bijlage in Mail Iphone?
Handige links