Huis > W > Waar Staat Een Tilde Voor?

Waar staat een tilde voor?

[Sp.], v. (-s), het teken ~, in het Spaans boven de n wanneer deze tussen twee klinkers ongeveer als nj moet worden uitgesproken; in het Portugees boven de a, o en e om een neusklank aan te geven.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Hoe krijg je 2 puntjes op een letter?

Druk op de SHIFT + (")-toets en daarna op de u. De letter ü verschijnt. Een (") met een a, e, i, o, u, of y, geeft respectievelijk een ä, ë, ï, ö, ü, of ÿ.
Wat is een nul met een streep erdoor?
Letter. diakritische uitbreiding van de hoofdletter van de vijftiende letter van het Latijnse alfabet (O) met een schuine streep.

Hoe maak je de Ø en de E aan elkaar?

Om de Ø en de E te verbinden, moet u een drie-aderige kabel gebruiken. De eerste draad is zwart en wordt aangesloten op de Ø-aansluiting. De tweede draad is rood en wordt aangesloten op de E-klem. De derde draad is wit en wordt verbonden met de aardklem. Hoe maak je een Opsompunt? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, want de beste manier om een Opsompunt te maken hangt af van de specifieke eisen van het project. Enkele tips voor het maken van een Opsompunt zijn echter het begrijpen van de behoeften van het project en de belanghebbenden, het ontwerpen van een uitgebreid plan en een duidelijke en beknopte communicatiestrategie.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Hoe doe je apenstaartje op AZERTY?

Wijzigen op een Android toestel
  1. Ga naar het Menu;
  2. Druk op Systeem;
  3. Apparaatbeheer;
  4. Toetsenbordinstellingen;
  5. Opties Toetsenbord;
  6. Selecteer bij Toetsenbordtaal de juiste invoertaal.
Mensen vragen ook: wat als alt gr niet werkt?
AlT GR TOETS herstellen

Als je eerst een euroteken kon typen door Alt Gr in te drukken (en de toets met het euroteken), dan is vermoedelijk de Alt Gr-toets van functie veranderd. Herstellen: druk op Functie-toets + Alt Gr.

Hoe maak je ş?

Selecteer de ş uit het `Speciale tekens` venster. (alt⌥ + cmd⌘ + T) Bij MS-Word kan het via `Insert → Symbol → Advanced Symbol` of `Invoegen → Symbolen → Meer symbolen`.
Hoe heten de tekens op het toetsenbord? Er zijn verschillende namen voor de tekens op het toetsenbord. De meest voorkomende zijn "letter", "cijfer", "leesteken" en "speciaal teken".

Wat betekent een golvend teken?

Het golfteken is een symbool dat wordt gebruikt om een repeterend patroon aan te geven in een wiskundige of wetenschappelijke context. Het kan worden gebruikt om een periodieke functie of een zich herhalende reeks waarden weer te geven. Het golfteken kan ook worden gebruikt om een reeks complexe getallen aan te geven die door een bepaalde symmetrie met elkaar verbonden zijn.

Door Lorimer Arleth

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel kost dat of wat kost dat? :: Hoe typ je Spaanse tekens?
Handige links