Huis > H > Hoe Sluit Je Alle Tabbladen Af Iphone?

Hoe sluit je alle tabbladen af iPhone?

Al je tabbladen sluiten

Je kunt tabbladen ook sluiten vanuit het scherm 'Tabbladoverzicht'. Houd je vinger op 'Gereed' en tik vervolgens op 'Sluit alle tabbladen'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Hoe sluit je in een keer alle tabbladen?

Alle tabbladen sluiten
  1. Open de Chrome-app. op je Android-tablet.
  2. Tik op een tabblad op Sluiten. en houd dit vast.
  3. Tik op Alle tabbladen sluiten.
Hoe kan ik openstaande apps sluiten?
Apps sluiten

Eén app sluiten: Swipe omhoog vanaf de onderkant, houd even vast en haal dan je vinger van het scherm. Swipe daarna omhoog op de app. Alle apps sluiten: Swipe omhoog vanaf de onderkant, houd even vast en haal dan je vinger van het scherm.

Hoe sluit je alle tabbladen in Safari?

Om alle tabbladen in Safari te sluiten, kunt u:
- De sneltoets gebruiken: Command + Option + W
- Naar het Safari-menu gaan en Alle tabbladen sluiten selecteren
- Met de rechtermuisknop op de tabbladbalk klikken en Alle tabbladen sluiten selecteren. Hoe alle openstaande apps sluiten iPhone 11? Er zijn een paar verschillende manieren om alle openstaande apps op je iPhone 11 te sluiten. Een manier is om gewoon omhoog te vegen van de onderkant van het scherm naar de bovenkant. Hierdoor worden al uw openstaande apps gesloten. Een andere manier is om naar je beginscherm te gaan en vervolgens te dubbelklikken op de thuisknop. Er verschijnt dan een lijst met al uw geopende apps. Vanaf hier kunt u op elke app omhoog vegen om deze afzonderlijk te sluiten, of u kunt op de "x" in de bovenhoek van elke app klikken om deze te sluiten.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Hoe kan ik zien welke apps openstaan?

Tik op de Recent-toets (linkertoets onderaan het apparaat). Een overzicht van alle openstaande apps opent. Een app sluiten? Veeg de kleine weergave van de app van beneden naar boven.
Dienovereenkomstig, hoe sluit je alle apps op iphone 12?
Vanaf iOS 12 kun je eenvoudig apps afsluiten op een iPhone zonder thuisknop. Veeg vanaf de onderkant van het scherm langzaam omhoog en stop halverwege het scherm. De appkiezer wordt geactiveerd, veeg daarna de voorvertoningen van de apps omhoog om deze volledig af te sluiten.

Welke apps staan open op mijn iPhone?

Om al je geopende apps in de appkiezer te bekijken, voer je een van de volgende stappen uit:
  • Op een iPhone met Face ID: Veeg omhoog vanaf de onderkant van het scherm en stop in het midden van het scherm.
  • Op een iPhone met een thuisknop: Druk tweemaal op de thuisknop.
Men kan zich ook afvragen: welke apps draaien op de achtergrond? Er zijn een paar manieren om erachter te komen welke apps op de achtergrond draaien. Een manier is om naar de app Instellingen te gaan en op Batterij te tikken. Dit toont u een lijst met apps en hoeveel batterij ze gebruiken. Een andere manier is om naar de App Switcher te gaan (dubbele druk op de thuisknop of veeg omhoog vanaf de onderkant van het scherm op de iPhone X) en kijk naar de apps die op de achtergrond draaien.

Trouwens, hoe vensters sluiten ipad?

Er zijn twee manieren om vensters op uw iPad te sluiten. De eerste manier is door op de Home-knop te drukken, die zich onderaan de iPad bevindt. Dit brengt u naar het beginscherm, en al uw open apps worden gesloten. De tweede manier is om op de Slaap/Wektoets te drukken, die zich aan de bovenkant van de iPad bevindt. Hierdoor gaat uw iPad in de slaapstand en worden al uw geopende apps gesloten.

Door Robins

Vergelijkbare artikelen

Wat is Ververs op achtergrond iPhone? :: Hoe sluit ik alle tabbladen op iPhone?
Handige links