Huis > H > Hoe Meet De Iphone Stappen?

Hoe meet de iPhone stappen?

De iPhone kan stappen meten dankzij een kleine chip, die in 2013 werd ingevoerd. Deze 'M-series motion coprocessor' is een chip die sensordata verzamelt van de versnellingsmeter, gyroscoop en het digitale kompas in de iPhone. Hiermee is het mogelijk om de beweging en de richting ervan te meten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Is er een stappenteller op Samsung?

Als je wilt dat je toestel dagelijks het aantal stappen dat je zet telt, tik dan op 'stappenteller' links onderin. Om deze modus te activeren tik op 'Start'. De stappenteller telt nu het aantal stappen dat je zet, houdt bij of je wandelt of rent en zet deze gegevens in een overzicht.
Mensen vragen ook: welke stappenteller downloaden?
Apps voor Android
  • Stappenteller van Leap Fitness Group.
  • Stappenteller van Simple Design lt.
  • Stappenteller Pedometer van Leap Fitness Group.

Hoeveel cm is een voetstap?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het kan variëren afhankelijk van de pas van de persoon, maar gemiddeld is de voetstap van een persoon ongeveer 30 cm. Dit in overweging nemend, hoe groot is de gemiddelde staplengte? De gemiddelde staplengte is de gemiddelde afstand die iemands voet aflegt bij het zetten van een stap. Deze kan worden beïnvloed door factoren als lengte, gewicht en staplengte.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Hoeveel km is 10 000 stappen?

10.000 stappen per dag staat gelijk aan het lopen van 7 à 8 kilometer. Als je 5 kilometer per uur wandelt, dan ben je ongeveer 1,5 uur bezig om de 10.000 stappen te halen. En dat betekent doorstappen. Maar die stappen hoef je natuurlijk niet achter elkaar te zetten, maak gewoon gedurende de dag meters!
Men kan zich ook afvragen: wat is een goede stappenteller voor iphone?
Stepz. Een prima stappenteller voor je iPhone, waarmee je overzichtelijk kunt volgen of je wel genoeg stappen zet en hoeveel trappen je loopt (vanaf iPhone 6). Wil je 10.000 stappen zetten dan kun je dit instellen als badge op het appicoontje, zodat je in en oogopslag kunt zien of je al aan je doel zit.

Hoeveel stappen per dag is gezond om af te vallen?

Als je een paar kilo wilt afvallen dan is 10.000 stappen per dag om te beginnen een mooi streven. Een volwassen persoon verbrandt gemiddeld 100 calorieën per 2000 stappen. Dat leert ons dat 10.000 stappen gelijkstaat aan 500 calorieën.
Dienovereenkomstig, is de stepsapp gratis? Het antwoord is nee, de step-app is niet gratis. Er is een maandelijks abonnement van 9,99 dollar om de app te gebruiken.

Wat is de beste app voor wandelaars?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat verschillende wandelaars verschillende voorkeuren hebben. Enkele van de populairdere apps onder wandelaars zijn AllTrails, Gaia GPS en MapMyHike. Met deze apps kunnen gebruikers hun wandelingen bijhouden, kaarten en hoogteprofielen bekijken, en routes in de buurt vinden. Andere functies die belangrijk kunnen zijn voor wandelaars zijn de mogelijkheid om GPS-gegevens te loggen, foto's en route-informatie met anderen te delen en offline kaarten te bekijken.

Door Haile

Vergelijkbare artikelen

Waar zit start in Windows 11? :: Is Windows 7 oud?
Handige links