Huis > W > Wat Is De Extensie?

Wat is de extensie?

Een extensie is een uitbreiding of een aanvulling, deze term kan voor diverse doelstellingen gebruikt worden en er bestaan meerdere soorten extensies. Zo is er de toevoeging aan een bestandsnaam zoals . doc voor Word documenten, de landcode .

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe wijzig ik de extensie van een bestand?

Klik op het tabblad Beeld om de optie Extensies tonen voor bekende bestandstypen aan te vinken.

Waarom kan ik geen bijlagen openen?

Als je probeert een bijlage te downloaden, zie je misschien een foutmelding, zoals: Bijlage staat niet-geverifieerde scripts toe: We kunnen niet bevestigen of de bijlage veilig kan worden geopend. Als je de bijlage opent, bestaat de kans dat er schadelijke software wordt uitgevoerd op je computer of apparaat.
Waarom kan ik een bestand niet openen?
Als je een bestand niet kunt openen, kan dit een van de volgende redenen hebben: Je hebt geen rechten om het bestand weer te geven. Je bent ingelogd bij een Google-account dat geen toegangsrechten heeft. De juiste app is niet op je telefoon geïnstalleerd.

Waar vind ik PDF bestanden op Samsung?

Er zijn een paar verschillende plaatsen waar u kunt zoeken naar PDF-bestanden op uw Samsung-apparaat. Een plek om te controleren is de app "Mijn bestanden". Deze app is te vinden in de apps-lade op de meeste Samsung-apparaten. Zodra u de app opent, tikt u op de optie "Alle bestanden" en zoekt u naar de PDF-bestanden in de lijst met bestandstypen. Een andere plek om te controleren is de map "Downloads". Deze map is te vinden in de app-lade of in de app Bestandsbeheer van het apparaat. Ten slotte kunt u ook zoeken naar PDF-bestanden in cloudopslagdiensten die u mogelijk gebruikt, zoals Google Drive of Dropbox. Dit in overweging nemend, hoe standaardbrowser instellen op smartphone? Ervan uitgaande dat u een standaardbrowser op uw smartphone wilt instellen, kan dit op een paar manieren.
Als je een iPhone hebt, kun je naar Instellingen gaan, dan Safari, en dan je standaard browser kiezen.
Als je een Android hebt, kun je naar Instellingen, dan Apps, dan Standaard apps, en tenslotte je standaard browser instellen.
Met sommige browsers, zoals Google Chrome, kunt u deze ook als standaardbrowser instellen vanuit de app.

Gerelateerde artikelen

Wat is extensie medisch?

Het tegenovergestelde van verlengen is buigen.

Hoe kan ik Chrome instellen als mijn standaardbrowser?

Google Chrome als standaard web browser - Windows 10
  1. Klik in het Google Chrome menu op de 3 puntjes .
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Scroll naar Standaardbrowser.
  4. Klik op Instellen als standaard.
  5. Het volgende scherm voor Windows instellingen toont welke browser nu als standaard is ingesteld.
Dienovereenkomstig, hoe samsung berichten als standaard instellen?
Sms instellen - Samsung Android
  1. Selecteer Berichten.
  2. Selecteer MEER.
  3. Selecteer Instellingen.
  4. Selecteer Meer instellingen.
  5. Selecteer Sms-berichten.
  6. Selecteer SMS-centrale.
  7. Voer het SMS-centrale nummer in en selecteer INSTELLEN.

Hoe maak je een titel in Word?

Een kop toevoegen
  1. Selecteer de tekst die u als kop wilt gebruiken.
  2. Beweeg de aanwijzer over de verschillende koppen in de galerie Stijlen op het tabblad Start. Terwijl u de aanwijzer op een stijl plaatst, verandert de tekst zodat u kunt zien hoe deze eruitziet in het document. Klik op de gewenste kopstijl.
Dienovereenkomstig, hoe kun je zien welke stijl er wordt gebruikt in word? Om te zien welke stijl in Word wordt gebruikt, gaat u naar het tabblad Home en kijkt u in de groep Stijlen. De huidige stijl wordt gemarkeerd in de galerij Stijlen.

Bovendien, hoe maak je een subkop in word?

Om in Word een subkop te maken, markeert u eerst de tekst die u als subkop wilt gebruiken. Ga dan naar het tabblad Home en selecteer de juiste stijl in de groep Stijlen. Als u bijvoorbeeld een subkop wilt maken die vet en gecentreerd is, selecteert u de stijl Kop 2.

Door Behlau Demange

Vergelijkbare artikelen

Waarom is mijn Google in het Fries? :: Hoe werkt een zonnefactor?
Handige links