Huis > H > Hoe Schakel Ik Automatisch Openen In Nieuw Venster Uit Op Google Chrome?

Hoe schakel ik automatisch openen in nieuw venster uit op Google Chrome?

Je kunt instellen dat Chrome een pagina Nieuw tabblad opent als je een nieuw venster opent.
  1. Open Chrome. op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Meer. Instellingen.
  3. Klik links op Bij opstarten.
  4. Klik op De pagina 'Nieuw tabblad' openen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Daarvan, hoe groepeer ik tabbladen?

Tabbladen groeperen
  1. Klik op Nieuw tabblad klik met de rechtermuisknop op een tabblad. selecteer Nieuw tabblad aan groep toevoegen.
  2. Voer een naam in voor de groep.
  3. (Optioneel) U kunt ook het volgende doen: Een kleur selecteren voor het tabblad. Extra tabbladen aan de groep toevoegen. De groep verwijderen.
Je kunt ook vragen kan niet meer dan 99 tabbladen openen?
Je moet gewoon naar instellingen gaan op je telefoon.. en dan apps > Google Chrome > opslag > gegevens wissen. Dit zou het probleem moeten oplossen.

Hoe schakel je tabbladen uit?

In Google Chrome kunt u tabbladen uitschakelen door het instellingenmenu te openen en "Geavanceerd" te selecteren. Onder de sectie "Systeem" is er een schakelaar voor "Hardwareversnelling gebruiken wanneer beschikbaar". Dit zal tabbladen uitschakelen en de prestaties verbeteren. Hoe krijg ik mijn volledig scherm terug? Er zijn een paar mogelijke oplossingen voor dit probleem, afhankelijk van de onderliggende oorzaak.
Als u zich in de modus Volledig scherm bevindt en gewoon wilt terugkeren naar de venstermodus, kunt u dit meestal doen door op de F11-toets op uw toetsenbord te drukken. Als dat niet werkt, probeer dan op Alt+Tab te drukken om door uw open vensters te bladeren totdat u terug bent bij het venster dat u wilt verkleinen.
Als uw scherm in een klein venster wordt weergegeven omdat uw resolutie te laag is ingesteld, kunt u dat oplossen door naar uw beeldscherminstellingen te gaan en de resolutie te verhogen.
Als uw scherm is ingezoomd en u niet alles kunt zien, probeer dan Ctrl+0 (nul) op uw toetsenbord in te drukken om het zoomniveau te resetten.

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Hoe sluit je alle tabbladen af pc?

Wil je alle Chrome tabbladen sluiten op je smartphone, tik dan vanuit de browser rechtsboven op het icoontje dat het aantal geopende tabs weergeeft. Als je vervolgens op de optieknop (eveneens rechtsboven) tikt, verschijnt de optie 'Alle tabbladen sluiten'. Druk hierop en alle browsertabbladen worden ineens gesloten.
Dienovereenkomstig, hoe maak je een tabblad vast?
Tik op het pictogram van het tabbbladenoverzicht. Op Android 5+ ziet dit eruit als een vierkantje, op een iPhone zijn het twee overlappende vierkantjes. Bij Android 4 of lager kan het een vierkant zijn of twee overlappende rechthoeken. Scrol verticaal door de tabbladen heen.

Hoe Tabgroepen verwijderen Mac?

Een tabgroep verwijderen: Klik in de navigatiekolom met de Control-toets ingedrukt op een tabgroep en kies 'Verwijder'. De naam van een tabgroep wijzigen: Klik in de navigatiekolom met de Control-toets ingedrukt op een tabgroep, kies 'Wijzig naam', voer een naam en druk op de Return-toets.
Waar is mijn tabblad? Er zijn een paar mogelijke antwoorden op deze vraag, afhankelijk van wat de persoon vraagt.
Als de persoon vraagt waar het tabblad zich op het scherm bevindt, is het waarschijnlijk dat het tabblad verborgen is achter een ander venster. In dat geval kan de persoon het menu "Venster" gebruiken om het tabblad naar voren te halen.
Als de persoon vraagt waar het tabblad zich in de browsergeschiedenis bevindt, is het tabblad waarschijnlijk per ongeluk gesloten. In dat geval kan de persoon het menu "Geschiedenis" gebruiken om het tabblad terug te vinden.
Als de persoon vraagt waar het tabblad zich in het bestandssysteem bevindt, is het tabblad waarschijnlijk onderdeel van een opgeslagen sessie. In dat geval kan de persoon het menu "Bestand" gebruiken om de opgeslagen sessie te openen.

Hoeveel tabbladen heb ik open staan?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het kan variƫren afhankelijk van de individuele webbrowser en persoonlijke gebruiksgewoonten. Een algemene schatting is echter dat de meeste mensen ongeveer 10-20 tabbladen open hebben staan. Dit aantal kan variƫren afhankelijk van factoren zoals hoe vaak de persoon zijn webbrowser gebruikt, voor welk soort taken hij deze gebruikt en hoe georganiseerd hij is in het sluiten van ongebruikte tabbladen.

Door Ensoll

Vergelijkbare artikelen

Waarom blijven tabbladen open staan? :: Heeft Facebook recht om je foto's te gebruiken?
Handige links