Huis > H > Hoe Verberg Je Apps Op Je Iphone?

Hoe verberg je apps op je iPhone?

Verborgen apps zichtbaar maken op uw iPhone, iPad of iPod touch
  1. Open de App Store-app.
  2. Tik op de accountknop of op uw foto of initialen bovenaan het scherm.
  3. Tik op uw naam of Apple ID.
  4. Scrol omlaag en tik op 'Verborgen aankopen'.
  5. Zoek de gewenste app op en tik op 'Weergeven'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Kan je een app onzichtbaar maken?

Ga naar de Instellingen van je toestel. Zoek naar Display en tik hierop. Kies nu Startscherm. Veeg het scherm omhoog en tik op Apps verbergen.
Vervolgens, hoe kan ik mijn apps ordenen?
Maak zo een map op een Android-apparaat met Android 7.0 of hoger:
  1. Tik op een app en houd deze vast.
  2. Sleep de app die u in een map wilt zetten over een andere app.
  3. Zodra de apps over elkaar vallen, verschijnt er een map. Laat de app los.
  4. De twee apps zitten nu samen in een map.
  5. Vul de naam in en tik op Ger.

En nog een vraag, waar staan mijn verborgen apps?

Als u een iPhone, iPad of iPod touch gebruikt en een app niet kunt vinden, is deze misschien verborgen. Uw apparaat heeft een functie genaamd Begeleide toegang, die kan helpen als u moeite hebt om u op een taak te concentreren of bepaalde functies te gebruiken. Begeleide toegang beperkt uw toestel tot één app en laat u bepalen welke functies beschikbaar zijn. U kunt Begeleide toegang gebruiken om functies op uw toestel tijdelijk uit te schakelen, zoals de camera, beweging of aanraking. Als u een app volledig wilt verbergen, kunt u Screen Time gebruiken om apps op uw startscherm te verbergen. Hoe haal ik een verborgen app terug? Er zijn een paar verschillende manieren om een verborgen app terug te vinden, afhankelijk van het apparaat dat u gebruikt.
Als u een iOS-apparaat gebruikt, kunt u naar de App Store gaan en de app zoeken. Als het een betaalde app is, moet u uw wachtwoord invoeren om hem te kopen. Als het een gratis app is, kunt u hem gewoon downloaden.
Als u een Android-toestel gebruikt, kunt u naar de Google Play Store gaan en de app zoeken. Als het een betaalde app is, moet u uw wachtwoord invoeren om hem te kopen. Als het een gratis app is, kunt u hem gewoon downloaden.
Als u een Windows Phone gebruikt, kunt u naar de Windows Phone Store gaan en de app zoeken. Als het een betaalde app is, moet u uw wachtwoord invoeren om hem te kopen. Als het een gratis app is, kunt u hem gewoon downloaden.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Hoe krijg ik een app weer op mijn beginscherm?

Om een app op het startscherm te plaatsen, tik je eerst op apps (rechstonderin). Vervolgens houd je app ingedrukt en sleep je deze op je startscherm naar de plek waar je de app wilt hebben. Om een app van het startscherm te wissen, tik je met je vinger op de app.
Wat dit betreft, waar vind ik hidden space?
De snelste mogelijkheid om verborgen bestanden te tonen is via de sneltoets CTRL + H. Je kan gewoon ergens rechtsklikken in een map en op de optie Show hidden files onderaan klikken.

Daarvan, hoe verberg je een app samsung?

Tik op het icoon van een tandwiel in de applade om de Instellingen te openen. Met deze methode kun je apps op je startscherm en in de applade verbergen op Samsung Galaxy-telefoons en -tablets met Android Pie (Android 9.0) en nieuwer.
Kan gedownloade app niet vinden? Het is mogelijk dat de app niet compatibel is met uw apparaat, of dat deze niet beschikbaar is in uw land. Probeer de app te zoeken in de App Store of Google Play Store. Als u de app nog steeds niet kunt vinden, neem dan contact op met de ontwikkelaar van de app.

Dienovereenkomstig, hoe organiseer je je telefoon?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat iedereen andere organisatorische behoeften en voorkeuren heeft. Enkele tips voor het organiseren van je telefoon kunnen echter zijn het maken van mappen voor verschillende soorten apps, het gebruik van een widget op het startscherm om je meest gebruikte apps bij te houden, of het gebruik van een to-do-app om je taken bij te houden. Welke methode u ook kiest, het belangrijkste is dat u een systeem vindt dat voor u werkt en dat u helpt uw telefoon georganiseerd en opgeruimd te houden.

Door Ikkela

Vergelijkbare artikelen

Hoe apps verplaatsen op smartphone? :: Hoe verberg je een album iPhone?
Handige links