Huis > H > Hoe Kan Ik Fotos Verbergen?

Hoe kan ik fotos verbergen?

Foto's verbergen op Android doe je zo
  1. Download en installeer QuickPic op je smartphone.
  2. Wanneer je QuickPic hebt opgestart, verschijnen direct al je albums.
  3. Tik nu op het optie-icoontje rechtsboven (drie puntjes) en kies voor `Hide`;
  4. Druk tot slot op `OK` om de map te verbergen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan je een insta post voor iemand verbergen?

De mogelijkheid om een deel van hun foto's te verbergen voor andere gebruikers is gegeven doorInstagram. De functie wordt archieven genoemd. Dat meldt het sociale netwerk op zijn website. De archiefoptie is te vinden in zowel de iOS- als Android-apps.

Vervolgens, kun je op je verborgen fotos een code zetten?

Vaulty is een app waarmee je foto's kan verbergen achter een wachtwoord of een pincode. Ideaal om gevoelig materiaal te verbergen als je je telefoon uitleent. Het opzet van de app is eenvoudig.
Trouwens, waar staan verborgen fotos iphone?
Een foto of video verwijderen of verbergen

Verborgen foto's worden verplaatst naar het album 'Verborgen'. Je kunt ze nergens anders bekijken. Om het album 'Verborgen' uit te schakelen, zodat het niet in 'Albums' wordt weergegeven, tik je in Instellingen op 'Foto's' en schakel je 'Album 'Verborgen'' uit.

Kun je fotos verbergen op iPhone?

Ja, u kunt foto's op uw iPhone verbergen. Om dit te doen, moet u een nieuw album maken in de app Foto's en vervolgens de foto's die u wilt verbergen naar dat album verplaatsen. Zodra de foto's in het album staan, kunt u het album selecteren en op de knop "Verbergen" tikken. Hoe verberg je fotos op Samsung? Er zijn een paar manieren om foto's op Samsung te verbergen. Een manier is om een map te maken en deze vervolgens als privé te markeren. Een andere manier is om een app van derden te gebruiken, zoals Vaulty of KeepSafe.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik fotos op mijn Mac?

Sleep bestanden of mappen van de Finder naar het venster Foto's. Open Foto's en kies 'Archiveren'.

Waar vergrendelde map?

Bestanden in de beveiligde map bekijken
  • Open de Files by Google-app. op je Android-apparaat.
  • Tik onderaan op Browsen .
  • Scroll naar Collecties.
  • Tik op Beveiligde map. Zo bekijk je je bestanden: Als je een pincode hebt ingesteld: Vul je pincode in en tik op Volgende. Als je een patroon hebt ingesteld: Teken je patroon.
Hoe zet je een code op je galerij?
Dat kan middels verschillende Android-apps die in Google Play te downloaden zijn. Eén van de bekendste apps om andere apps mee te beveiligen is AppLock, dat naast apps ook de instellingen, galerij en Google Play Store kan vergrendelen. Dit kan middels een pincode of stippenpatroon.

Dus, waar staan verborgen foto's?

Naar het album 'Verborgen' gaan

Ga als volgt te werk om naar het album 'Verborgen' te gaan: Open Foto's en tik op het tabblad 'Albums'. Scrol naar beneden en kijk onder 'Diensten'. Daar staat het album 'Verborgen'.
Hoe maak ik een beveiligde map op iPhone? Er is geen ingebouwde manier om een beveiligde map op de iPhone te maken, maar er zijn een paar apps van derden die dit voor u kunnen doen. Een van die apps is Folder Lock, waarmee u afzonderlijke mappen op uw iPhone met een wachtwoord kunt beveiligen. Om Folder Lock te gebruiken, moet je eerst een wachtwoord aanmaken voor de app. Heb je dat gedaan, dan kun je mappen aan de app toevoegen en voor elke map een wachtwoord instellen.

En nog een vraag, hoe geheime map maken?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat de stappen voor het maken van een geheime map verschillen naargelang het gebruikte besturingssysteem en de bestandsstructuur. Enkele tips voor het maken van een geheime map zijn:
- Kies een locatie voor de map die niet gemakkelijk toegankelijk of te raden is. Zet hem bijvoorbeeld niet in uw thuismap of op uw bureaublad.
Geef de map een naam die niet duidelijk verband houdt met de inhoud. Nogmaals, vermijd iets als "geheim" of "privé".
- Stel de rechten van de map zo in dat alleen u er toegang toe heeft. Op Linux-systemen kan dit door het eigendom van de map in te stellen op uw gebruikers-ID en de rechten op 700.
Versleutel de inhoud van de map als u er gevoelige informatie in opslaat.

Door Ehrsam

Vergelijkbare artikelen

Hoe Camera kwaliteit verbeteren iPhone? :: Hoe verberg ik een gezicht op een foto?
Handige links