Huis > H > Hoe Kun Je Een Mail Doorsturen?

Hoe kun je een mail doorsturen?

E-mail doorsturen
  1. Open de app Mail via de Startknop > Mail.
  2. Klik op de e-mail die u wilt doorsturen.
  3. Klik boven de e-mail op Doorsturen.
  4. Typ in het veld 'Aan' het e-mailadres van de gewenste ontvanger.
  5. Klik in het witte vlak boven het originele bericht en typ eventueel een begeleidend bericht.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe log ik in op mijn Live Mail?

Ga naar de aanmeldingspagina van Outlook.com, voer uw e-mailadres of telefoonnummer in en selecteer Aanmelden. Er zijn opmerkingen.

Waarom kan ik geen bestanden toevoegen in Outlook?

Meld je aan via http://outlook.com.
  • Klik op het tandwiel rechtsboven in je scherm.
  • Klik op Meer e-mailinstellingen.
  • Klik op Bijlagen onder E-mail schrijven en kies voor Bestanden altijd als bijlagen verzenden.
  • Klik nu op Opslaan.
Dienovereenkomstig, hoe pdf mailen?
Zo verstuur je een PDF per mail
  1. Open een >> Microsoft Office bestand.
  2. Klik op de >> Office Knop.
  3. Kies voor >> Verzenden.
  4. Kies voor >> Als PDF-bijlage bij een e-mailbericht verzenden.
  5. Melding in Windows.
  6. Het bestand wordt als PDF in een e-mail gezet.
  7. Voeg de gegevens van de geadresseerde toe aan de mail.

Hoe verstuur ik een PDF in een mail?

De meest gebruikelijke manier om een PDF in een e-mail te verzenden, is deze als bestand bij de e-mail te voegen. Open daartoe de e-mail die u aan het opstellen bent en klik op de knop "Bijvoegen", die zich meestal in de linkerbovenhoek van het e-mailvenster bevindt. Er wordt dan een nieuw venster geopend waarin u het PDF-bestand kunt selecteren dat u wilt bijvoegen. Zodra u het bestand hebt geselecteerd, klikt u op de knop "Openen" in de rechterbenedenhoek van het venster. Het PDF-bestand wordt nu bij uw e-mail gevoegd.
Een andere manier om een PDF in een e-mail te versturen, is deze in te sluiten in de hoofdtekst van de e-mail. Open daartoe het PDF-bestand dat u wilt insluiten en klik op de knop "delen" in de rechterbovenhoek van het scherm. Er wordt dan een nieuw venster geopend met een aantal verschillende opties om de PDF te delen. Selecteer de optie "e-mail" en er wordt een nieuw e-mailvenster geopend met de PDF in de hoofdtekst. Hoe scan je een email? Er is niet één definitief antwoord op deze vraag, omdat het kan variëren afhankelijk van de e-maildienst die u gebruikt en uw persoonlijke voorkeuren. Enkele tips voor het scannen van een e-mail op virussen of malware voordat u deze opent zijn:
Open alleen e-mails van betrouwbare afzenders
-Hover over links in de e-mail om te controleren waarheen ze u leiden voordat u erop klikt
-Als een e-mail er verdacht uitziet of een bijlage bevat, voer dan een virusscan uit voordat u deze opent.

Gerelateerde artikelen

Hoe voeg je een tweede mail toe?

U kunt de Gmail-app op uw telefoon of tablet openen en accounts toevoegen of verwijderen. Om uw account toe te voegen, volgt u de stappen op het scherm.

Vervolgens, hoe verwijzen naar een bijlage?

Hoe verwijs je naar de bijlagen? Het is belangrijk dat je in de hoofdtekst minimaal een keer verwijst naar elke bijlage. Dit kan op twee manieren: door de bijlage tussen haakjes te noemen of door naar de bijlage te verwijzen in de lopende tekst. Verwijzen naar een specifiek onderdeel van een bijlage kan ook.
Hoe verwijzen naar bijlage in brief?
Bijlage(n) Top

– Als er bijlagen bij de brief zijn, wordt dat ofwel na de ondertekening, ofwel bij de onderwerpsaanduiding vermeld. – Schrijf het woord Bijlage(n) gevolgd door een dubbele punt, een korte omschrijving of de titels van de bijlage(n). Als dat relevant is, kunt u het aantal bijlagen vermelden.

Trouwens, hoe bijlagen vermelden in inhoudsopgave?

Het antwoord is ja, de bijlagen horen ook in de inhoudsopgave. Deze krijgen echter geen hoofdstuknummer, maar een eigen nummer. Mocht je te veel bijlagen hebben, dan kun je ervoor kiezen om niet alle bijlagen te benoemen. Je kunt dan enkel een kopje met 'Bijlagen' in de inhoudsopgave plaatsen.
Wat moet er allemaal in een bijlage? Het antwoord op deze vraag hangt af van de context waarin de vraag wordt gesteld. Als bijvoorbeeld wordt gevraagd wat er in een e-mailbijlage moet staan, luidt het antwoord dat de bijlage de informatie moet bevatten die de ontvanger nodig heeft om de e-mail te begrijpen. Dit kan bijvoorbeeld een document zijn met de details van een projectvoorstel of een spreadsheet met gegevens die de ontvanger moet analyseren.

Dit in overweging nemend, is bronnenlijst een bijlage?

Een bijlage is een sectie aan het einde van een document met aanvullende informatie. Een bronnenlijst is een lijst van de in een document gebruikte bronnen. Een bronnenlijst kan in een bijlage worden opgenomen, maar is zelf geen bijlage.

Door Wessling Yoshiyama

Vergelijkbare artikelen

Wie ziet BCC? :: Hoe verstuur ik een bijlage bij een email?
Handige links