Huis > W > Wie Ziet Bcc?

Wie ziet BCC?

Je kunt een e-mail ook als cc (kopie) of bcc (blinde kopie) mailen. Het grote verschil tussen deze twee is dat in het eerste geval alle ontvangers zien aan wie de e-mail nog meer is gestuurd. Typ je alle contacten echter in het bcc-veld dan ziet de ontvanger alleen zijn eigen adres, vandaar de term 'blinde kopie'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom ziet niet iedereen mijn berichten op Facebook?

Waarom ziet niet iedereen mijn updates? Niet iedereen zit te wachten op alle posts uit zijn netwerk, aldus Facebook. Om de gebruiker te beschermen, is er een systeem opgezet dat alle posts filtert van vrienden en bedrijven die je volgt.

Dienovereenkomstig, hoeveel ontvangers per mail?

Je kan max. 500 e-mail adressen in één mail gebruiken. Ga je daarboven, dan zal Gmail de mail niet versturen. Verder kan je ook niet meer dan 500 mailberichten per dag (24 uur) verzenden.
Je kunt ook vragen hoe kan ik mijn mail checken?
Een voorbeeld van je e-mails bekijken
  1. Ga op je computer naar Gmail .
  2. Klik rechtsboven op Instellingen. Alle instellingen bekijken.
  3. Selecteer bovenaan het tabblad Inbox.
  4. Vink het vakje aan bij Leesvenster inschakelen.
  5. Selecteer de modus voor het gesplitste venster:
  6. Klik onderaan op Wijzigingen opslaan.

Trouwens, waarom bcc in email?

Bij het e-mailen van een grote groep mensen kan de verzender alle e-mailadressen privé willen houden. Door het bcc-veld (blind carbon copy) te gebruiken, kan de verzender dit doen. Dus, wat voor winkel is bcc? bcc is een winkel die gespecialiseerd is in de verkoop van elektronische sigaretten en andere vaping producten. Ze bieden een grote verscheidenheid aan producten, waaronder starterkits, mods, tanks, coils en e-liquids. Ze bieden ook een breed scala aan accessoires, zoals opladers, gevallen, en sleutelkoorden. bcc is een geweldige plek om al uw vaping behoeften te kopen, en ze bieden een uitstekende klantenservice.

Gerelateerde artikelen

Hoe ziet een AZERTY toetsenbord eruit?

AZERTY is een systeem van indeling van de toetsen op toetsenborden en schrijfmachines, waarbij de eerste rij letters begint met de A, Z, E, R, T en Y. Het is de meest voorkomende indeling in zowel België als Frankrijk.

Men kan zich ook afvragen: hoe zet je iemand in de cc?

Naar e-mailadressen die achter 'CC' staan, gaat een kopie van het mailbericht. Zet hier de personen die op de hoogte moeten zijn van de inhoud van de mail, maar van wie u niet per se een reactie nodig hebt. Ontvangers kunnen de adressen die hier staan zien en eventueel aan alle vermelde adressen antwoorden.
Waar staat CC me voor?
Afkorting van 'Carbon Copy', het gaat om een kopie. Een e-mailbericht kan aan iemand worden verzonden in CC. Dit houdt in dat deze ontvanger de mail ontvangt, maar dat het bericht niet aan hem of haar persoonlijk is gericht. De andere ontvangers van de e-mail kunnen zien wie een CC heeft ontvangen.

Hoeveel adressen in de BCC?

Er is geen limiet op het aantal e-mailadressen dat je in BCC kan gebruiken. Mocht je verder nog vragen hebben, aarzel dan niet om weer contact met ons op te nemen.
Wat dit betreft, hoe kan ik een ontvangen mail doorsturen? Er zijn een paar manieren om een ontvangen e-mail door te sturen. De meest gebruikelijke manier is te klikken op de knop Doorsturen in de e-mailclient, waardoor een nieuwe e-mail wordt geopend met het oorspronkelijke bericht als bijlage. Het e-mailadres van de beoogde ontvanger kan dan worden ingevuld in het veld Aan:. Een andere manier om een e-mail door te sturen is door het bericht naar een nieuwe e-mail te slepen. Ook dan wordt het oorspronkelijke bericht bijgevoegd.

Wat is mail omleiden?

Mail redirection is het doorsturen van mail van het ene adres naar het andere. Dit kan handmatig gebeuren, door de afzender een ander adres te laten opgeven waarnaar de mail moet worden doorgestuurd, of automatisch, door mailservers zo te configureren dat ze mail van het ene adres naar het andere doorsturen. Het kan ook worden gebruikt om mail door te sturen van een persoonlijk adres naar een werkadres, of omgekeerd.

Door Isabelita Lafond

Vergelijkbare artikelen

Hoe verschillende documenten in 1 PDF? :: Hoe kun je een mail doorsturen?
Handige links