Huis > H > Hoe Verstuur Ik Een Bijlage Bij Een Email?

Hoe verstuur ik een bijlage bij een email?

Een e-mail doorsturen als bijlage
  1. Ga op je computer naar Gmail.
  2. Selecteer de gewenste e-mails.
  3. Klik op Meer. Doorsturen als bijlage.
  4. Voeg ontvangers toe aan het veld Aan. Je kunt ook ontvangers toevoegen in de velden Cc en Bcc.
  5. Voeg een onderwerp toe.
  6. Schrijf je bericht.
  7. Klik onderaan op Verzenden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Hoe een attachment versturen?

Een bijlage toevoegen
  1. Kies Start > Nieuwe e-mail. Of selecteer voor een bestaande e-mail Beantwoorden/Allen beantwoorden of Doorsturen.
  2. Selecteer Start > Bestand bijvoegen. en kies een optie:
Hoe voeg je een mail toe als bijlage in Outlook?
> Invoegen > Bijlagen. Kies de bron, die u wilt gebruiken in Selecteer bestand om te uploaden. Blader naar het bestand dat u wilt toevoegen. Selecteer het bestand en klik op Open om het toe te voegen aan uw gebeurtenis.

Je kunt ook vragen hoe moet je een document mailen?

Om een document te e-mailen, hebt u een e-mailaccount en toegang tot een computer nodig. Zodra u deze dingen hebt, moet u uw e-mailaccount openen en een nieuw bericht opstellen. Hiervoor klikt u op de knop "compose" of "new". Dit opent een nieuw berichtvenster. In het veld "aan" voert u het e-mailadres in van de persoon aan wie u het document stuurt. In het veld "onderwerp" voert u een korte beschrijving van het document in. Zodra u dit hebt gedaan, klikt u op de knop "Bijvoegen". Er wordt dan een nieuw venster geopend waarin u het document kunt selecteren dat u wilt e-mailen. Zodra u het document hebt geselecteerd, klikt u op de knop "openen" of "verzenden". Hierdoor wordt het document verzonden naar het door u opgegeven e-mailadres. Hoe verwijs je naar een bijlage in mail? Een bijlage in een e-mail kan worden aangeduid met de naam of met de plaats in de e-mail. Als een e-mail bijvoorbeeld drie bijlagen bevat, kunnen deze worden aangeduid als "de eerste bijlage", "de tweede bijlage" en "de derde bijlage".

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik mijn email account verwijderen?

De app Mail of Agenda kan worden gebruikt om een e-mailaccount te verwijderen. Kies onderaan de pagina voor de instellingen Accounts beheren en vervolgens de account die u wilt verwijderen.

Je kunt ook vragen hoe maak je een bijlage?

Bijlage
  1. Iedere bijlage begint met het woord Bijlage (geschreven met een hoofdletter) en heeft een titel.
  2. Zijn er twee of meer bijlagen, dan worden deze genummerd met hoofdletters: Bijlage A, Bijlage B, etc.
  3. Iedere bijlage begint op een nieuwe pagina.
  4. Iedere bijlage wordt in de tekst genoemd, bijvoorbeeld:
Hoe verstuur ik een bijlage met mijn iPhone?
E-mailbijlagen toevoegen in Mail op de iPhone
  1. Tik in de e-mail op de plek waar je de bijlage wilt invoegen. Tik vervolgens op. boven het toetsenbord.
  2. Voer een van de volgende stappen uit: Een document bijvoegen: Tik op. boven het toetsenbord en zoek het document in Bestanden.

Hoe kan ik bijlage verkleinen?

Bestanden comprimeren vóór verzending

Ga naar de map met het bestand dat u wilt verzenden. Selecteer een bestand. Als u meerdere bestanden wilt selecteren, houdt u Ctrl ingedrukt terwijl u op de bestanden klikt. Klik met de rechtermuisknop op de selectie en selecteer Verzenden naar > Gecomprimeerde (gezipte) map.
Mensen vragen ook: hoe voeg ik een bijlage toe op mijn ipad? Een bijlage toevoegen op uw iPad is een vrij eenvoudig proces. Open eerst de app waaraan u de bijlage wilt toevoegen. Als u bijvoorbeeld een bijlage aan een e-mail wilt toevoegen, opent u de app Mail. Zoek vervolgens de plaats waar u een nieuwe e-mail kunt opstellen. Tik op het scherm om het toetsenbord op te roepen en tik vervolgens op het pictogram dat op een paperclip lijkt. Dit opent een menu met opties voor het bijvoegen van bestanden. Tik op de optie die u wilt gebruiken om uw bijlage toe te voegen. Als u bijvoorbeeld een foto uit uw camerarol wilt toevoegen, tikt u op de optie "Foto's". Zoek vervolgens het bestand dat u wilt bijvoegen en tik erop. Uw bijlage wordt toegevoegd aan uw e-mail.

Daarvan, hoe een mail doorsturen in outlook?

Open in Outlook de e-mail die u wilt doorsturen. Klik op de knop Doorsturen bovenaan het bericht. Voer in het veld "Aan" het e-mailadres in waarnaar u het bericht wilt doorsturen. U kunt ook een notitie toevoegen in de body van het bericht voordat u het verstuurt. Als u klaar bent, klikt u op de knop Verzenden.

Door Sophie

Vergelijkbare artikelen

Hoe kun je een mail doorsturen? :: Hoe kan ik een PDF-bestand versturen?
Handige links