Huis > H > Hoe Grote Videobestanden Versturen Iphone?

Hoe grote videobestanden versturen iPhone?

Wil je een groot bestand versturen vanaf je iPhone of iPad? Verstuur het gewoon via e-mail! Apple heeft een eigen oplossing met de naam MailDrop. Daarmee verstuur je bestanden tot wel 5 gigabyte, zonder dat je mailbox verstopt raakt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Dienovereenkomstig, hoe werkt wetransfer gratis?

Je kunt dan het gratis programma WeTransfer gebruiken. Het komt er op neer dat je de bestanden niet naar een mailbox verstuurt, maar ze uploadt naar de server van WeTransfer. WeTransfer stuurt de geadresseerde vervolgens een mailtje met een link. De geadresseerde kan de bestanden dan downloaden en in een map opslaan.
Kan geen filmpjes downloaden van WhatsApp?
'Er is onvoldoende ruimte op het apparaat'
  • Ga naar Instellingen op je apparaat en tik op Apps en meldingen > Google Play Store > Applicatie-info > Opslag > CACHE LEGEN.
  • Tik op GEGEVENS WISSEN > OK.
  • Start je apparaat opnieuw op en probeer WhatsApp opnieuw te installeren.

Hoe kan je videos delen?

Er zijn een aantal manieren om video's te delen. Een populaire manier is om de video te uploaden naar een website voor het delen van video's, zoals YouTube of Vimeo. Een andere manier is om de video rechtstreeks vanaf uw computer of mobiele apparaat te delen met behulp van een dienst voor het delen van bestanden, zoals Dropbox of Google Drive. Dit in overweging nemend, hoe 5 gb versturen? Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het afhangt van een aantal factoren, waaronder het type bestand dat wordt verzonden, de grootte van het bestand, de snelheid van de internetverbinding en de mogelijkheden van de e-mailserver. Enkele algemene tips die kunnen helpen zijn echter het comprimeren van het bestand in een ZIP-bestand, het gebruik van een dienst voor het delen van bestanden zoals Dropbox of Google Drive, of het verzenden van het bestand via een FTP-server.

Door Veron Rafalski

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik een document vertalen? :: Wat is een prive bericht?
Handige links