Huis > H > Hoe Kan Ik Een Document Vertalen?

Hoe kan ik een document vertalen?

Ga in je browser naar Google Translate. Klik bovenaan op Documenten. Kies de talen waaruit en waarin je wilt vertalen. Als je de oorspronkelijke taal van een website automatisch wilt instellen, klik je op Taal herkennen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een JPG document?

Het bekendste bestandstype voor foto's is de JPG. Een gecomprimeerd formaat is een JPG. Het kan gecomprimeerd of geplet worden genoemd.

Kan gescande PDF niet vertalen?

Gescande documenten vertalen

Klik op "Bestand openen" om het gescande document te openen om te vertalen . Voer OCR uit. Als uw PDF-bestand is gescand of op afbeeldingen is gebaseerd, moet u OCR uitvoeren.
Hoe een brief vertalen?
Woorden of woordgroepen vertalen in Word, Excel of PowerPoint
  • Markeer in uw document, spreadsheet of presentatie de cel of tekst die u wilt vertalen.
  • Selecteer Controleren > Vertalen.
  • Selecteer uw taal om de vertaling te zien.
  • Selecteer Invoegen.

En nog een vraag, hoe zet ik een pdf-bestand om in een word document?

Er zijn een paar verschillende manieren om een PDF naar een Word-document te converteren:
1. Gebruik een conversieprogramma voor PDF naar Word. Er zijn veel gratis en betaalde opties online beschikbaar. Upload gewoon uw PDF en download het geconverteerde Word-document.
2. Gebruik Adobe Acrobat. Als u Adobe Acrobat op uw computer hebt geïnstalleerd, kunt u het gebruiken om PDF's naar Word-documenten te converteren. Open de PDF in Acrobat en klik op het hulpmiddel "PDF exporteren" in de zijbalk. Kies Microsoft Word als exportformaat en klik op "Exporteren".
3. Gebruik Google Docs. Google Docs kan ook worden gebruikt om PDF's te converteren naar Word-documenten. Upload gewoon uw PDF naar Google Docs en klik op "Bestand", dan "Downloaden als" en ten slotte "Microsoft Word (.docx)." Wat dit betreft, wat is een pdf-bestand? Een PDF-bestand is een Portable Document Format-bestand, ontwikkeld door Adobe Systems. PDF-bestanden worden gebruikt om documenten op te slaan, inclusief tekstopmaak en afbeeldingen. Ze kunnen worden bekeken op elk apparaat waarop een PDF-lezer is geïnstalleerd. PDF-bestanden worden ook gebruikt om afdrukbare versies van documenten te maken.

Gerelateerde artikelen

Wat is een SVG document?

Een sva-bestand is een grafisch bestand dat gebruik maakt van een tweedimensionaal grafisch formaat dat is gecreëerd door het World Wide Web Consortium. De afbeeldingen worden beschreven met een tekstindeling.

Hoe vertaal je een hele tekst?

Tik om te vertalen gebruiken
  1. Open een app met tekst die je kunt kopiëren.
  2. Selecteer de tekst die je wilt vertalen. Kopiëren.
  3. Tik in het huidige scherm op Google Translate .
  4. Kies de gewenste taal.
Hoe pagina vertalen in Chrome?
Vertaling opvragen of vertaling uitschakelen
  1. Open Chrome op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Meer. Instellingen.
  3. Klik onderaan op Geavanceerd.
  4. Klik onder Talen op Taal.
  5. Vink het selectievakje 'Aanbieden om pagina's te vertalen die in een voor jou onbekende taal zijn' aan of uit.

Hoe tekst scannen en vertalen?

De Google Translate-app

Je kunt zelf woorden of teksten intypen om ze te vertalen, maar ook een tekst scannen via je camera. Deze app is beschikbaar voor Android en iOS. En hij is nog helemaal gratis ook. Deze vertaal-app is beschikbaar in 107 talen.
Dienovereenkomstig, hoe kan ik gescande tekst bewerken? Er zijn een paar manieren om gescande tekst te bewerken. Eén manier is het gebruik van een programma voor optische tekenherkenning (OCR). Dit programma zet de gescande tekst om in bewerkbare tekst. Een andere manier is het gebruik van een tekstverwerker. Hiermee kunt u de gescande tekst handmatig bewerken.

Kan je een gescand document bewerken?

Ja, u kunt een gescand document bewerken. Er zijn een paar manieren om dit te doen. Eén manier is om een programma als Adobe Acrobat te gebruiken om het gescande document te openen. Zodra het document geopend is, kunt u de bewerkingstools van het programma gebruiken om wijzigingen in het document aan te brengen. Een andere manier om een gescand document te bewerken is met een programma als Photoshop. U kunt Photoshop gebruiken om het gescande document te openen en vervolgens de gereedschappen van het programma gebruiken om wijzigingen in het document aan te brengen.

Door Fernande

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet ik vertalen aan? :: Hoe grote videobestanden versturen iPhone?
Handige links