Huis > H > Hoe Zet Je Voice Assistant Uit Op Huawei?

Hoe zet je Voice Assistant uit op Huawei?

Google Assistent uitzetten op Android
  1. Activeer de Google Assistent.
  2. Klik op 'Verkennen' (kompas-icoon).
  3. Klik rechtsboven op je profielfoto en daarna op 'Instellingen'.
  4. Ga naar 'Assistent'.
  5. Scrol naar beneden en klik onder het kopje 'Assistent-apparaten' op 'Telefoon'.
  6. Verschuif de schakelaar tot hij grijs kleurt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat kun je allemaal doen met Google Assistant?

De Assistent is het antwoord op de andere twee. Je kunt vragen stellen met je stem, maar ook commando's geven. Hij kan je bijvoorbeeld waarschuwen voor files op weg naar je werk in de ochtend.

Daarvan, hoe zet je spraak uit op iphone?

Selecteer onder 'Houd ingedrukt om te spreken' een van deze opties:
  1. 'Siri': Siri reageert als u de thuisknop ingedrukt houdt.
  2. 'Klassieke stembediening': klassieke stembediening reageert als u de thuisknop ingedrukt houdt. Hiermee schakelt u ook Siri uit.
  3. 'Uit': als u de thuisknop ingedrukt houdt, volgt er geen reactie.
Mensen vragen ook: wat doet talkback?
TalkBack is de schermlezer van Google die beschikbaar is op Android-apparaten. Met TalkBack kun je je apparaat bedienen zonder je ogen te gebruiken.
...
Belangrijk: Gebaren met meerdere vingers zijn beschikbaar:
  • in TalkBack 9.1 op de geüpdatete Pixel 3 en hoger,
  • op sommige andere OEM-apparaten,
  • vanaf maart 2021.

Dienovereenkomstig, wat moet je doen als je telefoon praat?

Wanneer uw telefoon praat, moet u er goed naar luisteren. Probeer te begrijpen wat hij zegt en volg de instructies op. Bovendien, hoe zet je toegankelijkheid uit? Er zijn een paar manieren om toegankelijkheidsfuncties op een computer uit te schakelen:
1. Gebruik de ingebouwde instellingen-app: Zoek op een Windows 10-pc naar "toegankelijkheidsgemak" in het zoekvak op de taakbalk en selecteer vervolgens Toegankelijkheidsinstellingen in de lijst met resultaten. Selecteer onder het kopje "Toegangsgemak" Gesloten ondertiteling en schakel vervolgens de schakelaar onder Gesloten ondertiteling uit.
2. Gebruik het Configuratiescherm: Ga op een Windows 10-pc naar Start > Configuratiescherm > Toegangsgemak > Toegangscentrum. Selecteer onder het kopje "Alle instellingen verkennen" Gesloten ondertiteling en schakel vervolgens het vakje "Gesloten ondertiteling inschakelen" uit.
3. Gebruik het Windows-register: Als u comfortabel bent met het aanbrengen van wijzigingen in het Windows-register, kunt u toegankelijkheidsfuncties uitschakelen door de registersleutels rechtstreeks te bewerken. Op een Windows 10-pc opent u de Register-editor door te zoeken naar "regedit" in het zoekvak op de taakbalk. Navigeer naar de volgende sleutel:
HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Accessibility\On-Screen Keyboard
Dubbelklik op de sleutel "Enabled", verander de waarde van "1" in "0" en klik vervolgens op "OK".

Gerelateerde artikelen

Kun je de stem van Google Assistant veranderen?

Je kunt de stem van de Assistent personaliseren door in de rechterbovenhoek op je account te tikken. De account die is gekoppeld aan je luidspreker of scherm zou degene moeten zijn die je ziet. Kies een stem als je van account wilt wisselen.

Hoe werkt de spraak?

Het glottale systeem wordt gevormd door het strottenhoofd en de stembanden die daarin zitten. Het supraglottale systeem bestaat uit alle organen die boven het strottenhoofd zitten en die bij de spraak gebruikt worden: het bovenste deel van de luchtpijp, de mondholte met de organen die daarin zitten en de neusholte.
Wat is een spraakbesturing?
Door gebruik te maken van stembesturing geef je de bedrijven achter de spraakassisten veel informatie over jezelf, waaronder: Wat je zegt, wanneer je dat zegt en hoe je jezelf uitdrukt. Uit je spraak afgeleide informatie, zoals je stemming en of je schor bent.

Hoe zet ik de gesproken ondertiteling uit?

Aan- en uitzetten gesproken ondertiteling

Gesproken ondertiteling kun je aan- en uitzetten door met de afstandsbediening het menu van de tv-ontvanger te openen. Er zal in het configuratiemenu een optie 'taalinstellingen' aanwezig zijn, waar de gesproken ondertiteling aan- en uitgezet kan worden.
Hoe werkt stembesturing Ziggo? Ziggo is een spraakgestuurde assistent waarmee gebruikers hun Ziggo-account kunnen bedienen met hun stem. Om Ziggo te gebruiken, moeten gebruikers eerst de spraakbesturing inschakelen in de instellingen van hun Ziggo-account. Zodra de spraakbesturing is ingeschakeld, kunnen gebruikers commando's zeggen als "Ziggo, speel mijn nieuwste show af" of "Ziggo, wat is er vanavond op TV?" en Ziggo zal dienovereenkomstig reageren. Ziggo ondersteunt verschillende commando's, die allemaal in de Ziggo app te vinden zijn.

Welke mediabox heeft stemherkenning?

Er zijn een paar verschillende mediaboxen die spraakherkenning hebben, maar de populairste is de Amazon Fire TV. Deze mediabox heeft een ingebouwde microfoon waarmee je de box met je stem kunt bedienen. U kunt films en tv-programma's zoeken, apps starten en zelfs het volume regelen.

Door Taka

Vergelijkbare artikelen

Waar is de navigatiebalk? :: Hoe krijg je spraakbediening uit op Samsung?
Handige links