Huis > W > Waar Is De Navigatiebalk?

Waar is de navigatiebalk?

Met behulp van de navigatiebalk onderaan het scherm van je Android telefoon kun je heel eenvoudig navigeren tussen verschillende schermen en apps. Met slechts een paar tikken vind je zo heel eenvoudig wat je zoekt. Je kan de navigatiebalk volledig naar jouw wensen aanpassen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Wat is de notificatiebalk?

De primaire functie van de notificatiebalk, die je boven in beeld vindt, is het tonen van nieuwe sms'jes, e-mails en gemiste oproepen. Daarnaast worden hier berichten van bijvoorbeeld WhatsApp en Facebook weergegeven.
Trouwens, wat is een poppetje?
Geregistreerd. Sinds een update heb ik een poppetje rechts onder in beeld. Dat poppetje zorgt er voor dat bepaalde widgets verdwijnen als je er op drukt. En dat doe je ongemerkt wel eens.

En nog een vraag, hoe app op startscherm zetten samsung?

Er zijn een paar manieren om dit te doen, maar de meest gebruikelijke manier is om lang op een lege plek op je startscherm te drukken en vervolgens "Apps en widgets toevoegen" te selecteren. Van daaruit kunt u de app kiezen die u wilt toevoegen en deze naar een lege plek op uw startscherm slepen. Hoe krijg ik mijn navigatiebalk van Outlook weer op de oorspronkelijke plaats? De Outlook-navigatiebalk bevindt zich onderaan het scherm, bij het Outlook-pictogram. Om deze terug te verplaatsen naar zijn oorspronkelijke plaats, klikt u op de navigatiebalk en sleept u deze naar de gewenste plaats.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Hoe krijg ik de Google Toolbar terug?

Hoe krijg ik Google zoekbalk op mijn telefoon?
  1. Open de Google-app op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto of initiaal Instellingen. Zoekwidget.
  3. Zet Doodles in de zoekwidget aan of uit.
Wat is het notificatiescherm?
In het zogeheten notificatiepaneel van Android vind je handige snelkoppelingen naar veelgebruikte functies, zoals je wifi- en bluetooth-verbinding. Door het paneel naar wens aan te passen, heb je de opties die je het vaakst nodig hebt het dichtst bij de hand. Zo kun je het notificatiepaneel aanpassen in Android.

Wat dit betreft, is het popje of poppetje?

Woordherkomst en -opbouw
enkelvoudmeervoud
naamwoordpoppoppen
verkleinwoordpoppetje popjepoppetjes popjes
Wat betekent het telefoon icoontje? Het telefoonpictogram geeft meestal aan dat de gebruiker erop kan klikken of tikken om een telefoongesprek te starten. In sommige gevallen kan het pictogram ook aanvullende informatie bevatten, zoals het telefoonnummer dat zal worden gebeld.

Dit in overweging nemend, wat is er speciaal aan baboesjka's?

Baboesjka's zijn een soort traditionele Russische pop die vaak als decoratie of speelgoed worden gebruikt. Zij zijn gewoonlijk gemaakt van hout of stof en zien eruit als een matroesjka. Het meest opvallende kenmerk van baboesjka's is hun felgekleurde, vaak met bloemen versierde kleding.

Door Stanwood Eschenbacher

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg het icoon van een app terug op je scherm? :: Hoe zet je Voice Assistant uit op Huawei?
Handige links