Huis > W > Waar Vind Ik De Spaarstand?

Waar vind ik de spaarstand?

Hiervoor ga je naar 'Apps' > 'Instellingen' > 'Apparaatonderhoud' > 'Batterij'. Hier kun je een lijst van applicaties vinden. Selecteer apps en tik op 'SPAARSTAND' om te zorgen dat de geselecteerde apps je batterij niet gebruiken als ze niet actief zijn.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Trouwens, wat doet spaarstand samsung?

In Android 11 en One UI 3 wordt de Energiestand op je Samsung telefoon vervangen door de Spaarstand. Deze zit logischer in elkaar, maar dient uiteindelijk hetzelfde doel: zorgen dat je batterij zo lang mogelijk met een lading doet.
Dienovereenkomstig, hoe verander ik de kleur van mijn batterij?
Op sommige telefoons wordt 'Batterijbesparing' automatisch ingeschakeld als de batterij van uw telefoon een bepaald percentage bereikt, bijvoorbeeld 15%.
...
'Donker thema' in- of uitschakelen op uw telefoon
  1. Open de app Instellingen op uw telefoon.
  2. Tik op Scherm.
  3. Schakel Donker thema in of uit.

Hoe geef je je batterij een andere kleur?

Er zijn verschillende manieren om de kleur van uw batterij te veranderen, afhankelijk van het type batterij dat u hebt en de materialen die u beschikbaar hebt.
Als u een wegwerpbatterij hebt, kunt u stiften of verf gebruiken om de buitenkant van de batterij te kleuren. Dit zal de kleur van de batterij niet blijvend veranderen, maar het geeft hem wel een ander uiterlijk.
Als u een oplaadbare batterij hebt, kunt u speciale stickers of wikkels gebruiken om de kleur te veranderen. Deze wikkels zijn gemaakt van een materiaal dat veilig in contact kan komen met de polen van de batterij. Zodra de wikkel is aangebracht, verandert de kleur van de batterij.
Sommige batterijfabrikanten bieden ook gekleurde batterijen te koop aan. Deze batterijen hebben een permanente kleurverandering die niet kan worden verwijderd. Hoe verbruik je minder batterij iPhone? Er zijn een aantal manieren om de batterij van je iPhone te sparen:
Verminder de helderheid van het scherm of gebruik de automatische helderheid. Verminder de tijd dat u locatiediensten gebruikt. Gebruik waar mogelijk Wi-Fi.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Waarom gaat mijn batterij capaciteit zo snel naar beneden?

Bescherm je smartphone tegen hoge temperaturen

Bij hogere temperaturen vermindert de bruikbare capaciteit permanent. Dit gebeurt ook als je smartphone uitstaat. Bij temperaturen lager dan 0 °C vermindert de batterijduur tijdelijk. Bij normale temperaturen gaat je accu weer net zo lang mee als daarvoor.
Is batterij capaciteit 85 goed?
Een normale batterij is ontworpen om tot 80% van de oorspronkelijke capaciteit vast te houden bij 500 volledige oplaadcycli bij normaal gebruik.

Wat is een acceptabele Batterijconditie iPhone?

Ga hiervoor naar Instellingen, Batterij en dan naarBatterijconditie. Hier ziet u bovenaan de Maximumcapaciteit. Indien deze op 85% of lager staat is deze toe aan vervanging. Onder de 80% krijgt u automatisch een Reparatie melding.
Hoelang kan je met 100% batterij? Ervan uitgaande dat je het over een telefoon hebt, varieert het antwoord afhankelijk van de telefoon. Een iPhone 6s Plus kan bijvoorbeeld ongeveer 24 uur meegaan op een volledige lading, terwijl een iPhone X ongeveer 21 uur meegaat.

Hoe zorg je dat je iPhone batterij langer meegaat?

Er zijn een paar manieren om de batterij van je iPhone langer mee te laten gaan: -Verlaag de schermhelderheid of gebruik de automatische helderheid
-Verlaag de time-out van het scherm
-Verleng je mail minder vaak
-Zet Locatiediensten of het verversen van apps op de achtergrond uit voor apps die dat niet nodig hebben
-Gebruik geen dynamische achtergronden
-Zet Raise to Wake uit
-Zet Siri-suggesties en Hey Siri uit
-Beperk het volgen van advertenties
-Zet de spaarstand in wanneer de batterij bijna leeg is.

Door Tallbott Frieze

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je je Facebook weer op je telefoon? :: Is energiebesparingsmodus slecht voor je batterij?
Handige links