Huis > W > Waarom Kan Ik Mijn Mail Niet Openen Op Mijn Telefoon?

Waarom kan ik mijn mail niet openen op mijn telefoon?

Je kunt e-mails niet openen of lezen. Je ontvangt de foutmelding 'Account niet gesynchroniseerd'
...
Volg deze stappen alleen als de bovenstaande stappen niet hebben gewerkt.
  • Open de app Instellingen.
  • Tik op Apps en meldingen.
  • Tik op Gmail.
  • Tik op Gegevens wissen.
  • Start je apparaat opnieuw op.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Dienovereenkomstig, hoe voeg ik een bijlage bij een e-mail op iphone?

Een foto, video of document bij een e-mail voegen
  1. Tik in de e-mail op de plek waar je de bijlage wilt invoegen. Tik vervolgens op. boven het toetsenbord.
  2. Voer een van de volgende stappen uit: Een document bijvoegen: Tik op. boven het toetsenbord en zoek het document in Bestanden.
Dienovereenkomstig, waarom opent pdf niet in outlook?
Kies in Outlook voor Extra, Opties. Een nieuw tabblad is toegevoegd: Attachment Security & Options. Selecteer de bestandsextensies van de bestanden die u ongestoord wilt kunnen opslaan en openen en verplaats deze met behulp van de knop Move naar de rechterlijst met toegestane items.

Waarom kan ik mijn downloads niet openen?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u uw downloads niet kunt openen. Eén reden kan zijn dat het bestand dat je probeert te openen corrupt is. Een andere reden kan zijn dat je niet het juiste programma op je computer hebt geïnstalleerd om het bestand te openen. Als je bijvoorbeeld een .zip-bestand probeert te openen, moet je een programma als WinZip geïnstalleerd hebben om het te kunnen openen. Trouwens, kan pdf niet openen omdat het beschadigd is? Er kunnen verschillende redenen zijn waarom uw PDF beschadigd is en niet wordt geopend. Eén reden kan zijn dat het bestand beschadigd of onvolledig is, wat kan gebeuren als het bestand niet goed is gedownload of is onderbroken tijdens het downloadproces. Een andere reden kan zijn dat het bestand met een wachtwoord is beveiligd en u het wachtwoord niet hebt. Ten slotte kan het bestand beschadigd zijn door een softwareprobleem of een virus. Als u andere PDF-bestanden zonder problemen kunt openen, is het bestand zelf waarschijnlijk beschadigd. In dat geval kunt u proberen het bestand in een ander programma te openen of het te converteren naar een ander bestandsformaat.

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Kan pdf bestand niet openen Android?

Android pdf-bestanden openen: zo doe je dat

Installeer de Google Drive-app op je toestel, mocht deze er nog niet op staan. Open het pdf-bestand. Dit gaat veelal via een bijlage van een e-mail of door een bestand te downloaden. Als je een bestand hebt gedownload via de browser, is het onder 'downloads' te vinden.
Kan geen bijlagen openen in Outlook?
Open e-mailbijlagen probleemloos in Outlook
  • Kies in Outlook voor Extra, Opties.
  • Selecteer de bestandsextensies van de bestanden die u ongestoord wilt kunnen opslaan en openen en verplaats deze met behulp van de knop Move naar de rechterlijst met toegestane items.
  • Klik op OK en start Outlook opnieuw op.

Kan bijlagen in Outlook niet zien?

Ja. U kunt het voorbeeld van het bestand in- of uitschakelen in het Vertrouwenscentrum. Selecteer in Outlook Bestandsopties> opties> Vertrouwenscentrum >Instellingen voor het Vertrouwenscentrum >Bijlageafhandeling > Bijlagevoorbeeld uitschakelen.
Trouwens, hoe bijlagen vermelden in inhoudsopgave? Gebruik de volgende stappen om bijlagen in de inhoudsopgave op te nemen:
1. Selecteer in het document het tabblad Invoegen.
2. Klik in de groep "Inhoudsopgave" op de knop "Inhoudsopgave".
3. 3. In het dialoogvenster "Inhoudsopgave" klikt u op de knop "Opties".
4. 4. Schakel in het dialoogvenster "Opties" de selectievakjes "Paginanummers weergeven" en "Paginanummers rechts uitlijnen" in.
5. 5. Klik in het dialoogvenster "Inhoudsopgave" op de knop "OK".
6. Klik in het dialoogvenster "Inhoudsopgave" op de knop "Opties".
7. 7. Schakel in het dialoogvenster "Opties" het selectievakje "Bijlagen" in.
8. 8. Klik in het dialoogvenster "Inhoudsopgave" op de knop "OK".

Is bronnenlijst een bijlage?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het kan variëren naargelang het project of het document in kwestie. In het algemeen is een bijlage een gedeelte aan het eind van een document dat aanvullende informatie geeft over een bepaald onderwerp. Een bronnenlijst kan als bijlage worden beschouwd als hij aanvullende informatie geeft over de in het document gebruikte bronnen. Het is echter ook mogelijk dat een bronnenlijst deel uitmaakt van de hoofdtekst van het document, dus het hangt echt af van het specifieke document in kwestie.

Door Trellas

Vergelijkbare artikelen

Wat zijn configuratie instellingen? :: Waarom kan ik geen bijlagen openen in Gmail?
Handige links