Huis > W > Waar Kan Je Je Verwijderde Apps Zien?

Waar kan je je verwijderde apps zien?

Verwijderde apps terugvinden op een Android mobiel of tablet
  1. Open de. Play Store en swipe vanaf de linkerkant om het menu te openen.
  2. Tik op Mijn apps en games.
  3. Tik op Alle.
  4. Er opent een lijst met alle apps die geïnstalleerd zijn (geweest).
  5. Tik op de app, en druk op Installeren om de app opnieuw te installeren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Kun je een verwijderde app terughalen?

Gelukkig onthoudt Google Play voor ons wat we hebben gedownload en verwijderd. Je kunt een verwijderde app terughalen door de Google Play Store te openen. Druk hierna op het pictogram rechtsboven. Selecteer nu "Apps en Apparaten beheren" gevolgd door de knop "Beheren".
Waar staan apps die verwijderd zijn van beginscherm?
Apps die van je startscherm zijn verborgen, staan nog steeds in je app-bibliotheek. Je kan ze daar openen, of ze ophalen en terugzetten op je startscherm. 3. Scroll om de app te vinden die je hebt verstopt, of typ de naam van de app in de zoekbalk.

Trouwens, waar vind ik verwijderde apps op iphone?

Er zijn een paar manieren om verwijderde apps op uw iPhone terug te vinden. Eén manier is om naar de App Store te gaan en te zoeken naar de app. Als de app niet langer beschikbaar is, staat er "This app is no longer available for download". Een andere manier om verwijderde apps te vinden is door naar uw aankoopgeschiedenis in de App Store te gaan. Als u de app hebt verwijderd, wordt deze hier weergegeven met een knop "Verwijderen" ernaast. Kan geinstalleerde app niet vinden op iPhone? Er zijn een paar dingen die dit probleem kunnen veroorzaken. Controleer eerst of de app daadwerkelijk op uw apparaat is geïnstalleerd. U kunt dit doen door de App Store te openen en te kijken of de app op het tabblad Aangekocht staat. Zo niet, dan is de app niet geïnstalleerd op uw toestel.
Als de app wel op uw apparaat is geïnstalleerd, maar u hem nog steeds niet kunt vinden, is hij mogelijk verborgen. Om apps op uw iPhone te verbergen, gaat u naar Instellingen > Algemeen > Beperkingen. Als u Beperkingen hebt ingeschakeld, moet u uw wachtwoord invoeren. Zodra u in Beperkingen bent, scrolt u naar beneden naar het gedeelte "Toegestane inhoud" en zorgt u ervoor dat "Apps" is ingesteld op "Alle leeftijden" of "Toegestaan".
Als u beide stappen voor probleemoplossing hebt geprobeerd en u uw geïnstalleerde app nog steeds niet kunt vinden, kan het zijn dat de app niet langer compatibel is met uw apparaat. In dat geval moet u de app verwijderen en opnieuw installeren vanuit de App Store.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Men kan zich ook afvragen: kan app niet meer vinden op iphone?

Tik rechtsboven op het cirkeltje van je account. Tik op 'Aankopen' voor een overzicht van je App Store-aankopen. Tik op 'Niet op deze iPhone' en je krijgt alle apps te zien die je ooit gedownload hebt, maar die niet op deze iPhone geïnstalleerd staan. Tik op het wolkje achter de app om deze opnieuw te downloaden.
Mensen vragen ook: hoe krijg je een app terug op je beginscherm?
Android
  1. Ga met de Internet browser naar de webapplicatie.
  2. Tik de menuknop rechtsbovenin aan voor het menu en tik in het menu op de + rechtsboven.
  3. Vervolgens verschijnt het menu 'Toevoeg. aan'.
  4. Tik op het startscherm en de website wordt toegevoegd aan je startscherm.

Hoe krijg het icoon van een app terug op je scherm?

Gebruikers kunnen van het bureaubladscherm naar het app-scherm naar rechts schuiven. Als het pictogram op smartphones ontbreekt, betekent dit dat de app is verwijderd. Om het pictogram terug te krijgen, moet u het opnieuw downloaden en installeren.
Dit in overweging nemend, wat gebeurt er als je een app verwijderd? Het hangt af van de app. Sommige apps zullen bij verwijdering ook hun gegevens verwijderen. Andere apps verwijderen alleen de app zelf, maar laten de gegevens intact.

Waar zijn al mijn apps gebleven?

Als u een iPhone, iPad of iPod touch gebruikt en een app die u in de App Store hebt gedownload niet kunt vinden, probeer dan deze stappen:
Open de App Store-app.
Tik op het tabblad Zoeken.
Voer de naam van de ontbrekende app in het zoekveld in.
Tik op Zoeken.
Tik op GET rechts van de app.
Meld u aan met uw Apple ID als daarom wordt gevraagd.
Tik op INSTALL of GET.
Als u de app nog steeds niet kunt vinden, probeer dan deze stappen:
Open de App Store app.
Tik op Updates.
Tik op Gekocht.
Tik op Niet op deze iPhone.
Zoek de app die u wilt downloaden en tik op het download-pictogram.

Door Crowley

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een map aan in Linux? :: Waar staan Emailadressen opgeslagen?
Handige links