Huis > H > Hoe Zet Je Whatsapp Meldingen Aan Iphone?

Hoe zet je WhatsApp meldingen aan iPhone?

Open WhatsApp > tik op Instellingen> Meldingen. Controleer of Toon meldingen is ingeschakeld voor berichten en groepsmeldingen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Waar vind ik de instellingen van WhatsApp?

Open WhatsApp op je Android-smartphone, tik op de drie bolletjes rechtsboven en kies 'Instellingen'.
Hoe zet je WhatsApp bij berichtgeving?
Open de algemene Instellingen-app op je iPhone. Ga naar WhatsApp > Berichtgeving.
...
Dan doe je het volgende:
  1. Tik in WhatsApp op het tandrad onderin om de instellingen te openen.
  2. Ga naar Meldingen.
  3. Zorg dat de schakelaar bij Toon voorvertoning aan staat.

En nog een vraag, hoe krijg ik whatsapp meldingsgeluid?

Er zijn een paar manieren om het geluid van de WhatsApp-melding te wijzigen:
1.Open WhatsApp en ga naar het scherm Chats.
2.Tik op de knop Menu > Instellingen.
3.Tik op Meldingen.
4.Tik op het vervolgkeuzemenu Meldingsgeluid en selecteer het gewenste geluid. Waarom krijg ik geen melding van WhatsApp iPhone? Er zijn enkele redenen waarom je mogelijk geen meldingen van WhatsApp ontvangt op je iPhone. Controleer eerst of meldingen zijn ingeschakeld voor WhatsApp in de app Instellingen van je iPhone. Ga naar Instellingen > Meldingen en scroll omlaag naar WhatsApp. Zorg ervoor dat de knop Meldingen toestaan is ingeschakeld en dat je meldingsstijl is ingesteld op Banners of Waarschuwingen.
Als je nog steeds geen meldingen ontvangt, is het mogelijk dat WhatsApp wordt afgesloten door de spaarstand of de functies voor het verversen van apps op de achtergrond van je iPhone. De spaarstand kan handmatig worden ingeschakeld door naar Instellingen > Batterij te gaan en de schakelaar op AAN te zetten. Achtergrondapp verversen kan worden uitgeschakeld voor WhatsApp door naar Instellingen > Algemeen > Achtergrondapp verversen te gaan en omlaag te scrollen naar WhatsApp. Zorg ervoor dat de schakelaar voor Vernieuwen van app op de achtergrond is uitgeschakeld.
Als je nog steeds geen meldingen ontvangt, is er mogelijk een probleem met de internetverbinding van je iPhone. Zorg ervoor dat je iPhone is verbonden met een Wi-Fi- of mobiel netwerk.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Dus, waarom krijg ik geen meldingen whatsapp?

We adviseren het volgende: Herstart de telefoon (zet deze UIT en dan AAN). Reset appvoorkeuren via jouw telefoon Instellingen > Apps > Menu-knop > Appvoorkeuren herstellen. Zorg ervoor dat de batterijbesparende stand niet wordt ingeschakeld door jouw telefoon bijvoorbeeld aan te sluiten op netstroom.
Dienovereenkomstig, heeft whatsapp instellingen gewijzigd?
#WhatsApp heeft de instellingen gewijzigd, waardoor iedereen je aan een groep toe kan voegen zonder dat je het weet. Dit kan gevaar opleveren mbt phishing, fraude, oplichting etc. Nu kunnen alleen je eigen contacten je toevoegen aan een Whatsapp groep.

Bovendien, welke privacy instellingen bieden ze aan whatsapp?

Profielinformatie
  • Open WhatsApp.
  • Tik op een Android-telefoon op het pictogram 'Menu'.
  • Tik op het tabblad Instellingen > Account > Privacy.
  • Tik op Info.
  • Kies wie de informatieregel mag zien: Iedereen (iedereen met WhatsApp), Mijn contacten (alleen de door u opgeslagen contactpersonen) of Niemand.
Hoe kan ik zien wie mijn status heeft bekeken? U kunt niet zien wie uw status heeft bekeken. De enige mensen die deze informatie kunnen zien zijn de mensen die toegang hebben tot uw account.

Waarom staan niet alle Apps bij berichtgeving?

Er zijn een paar redenen waarom niet alle apps onder messaging staan. Eén reden is dat sommige apps mogelijk niet zijn ontworpen voor berichtgeving. Een andere reden is dat sommige apps mogelijk niet compatibel zijn met het berichtensysteem op het apparaat. Tot slot kunnen sommige apps specifiek zijn ontworpen voor een bepaald berichtensysteem (zoals WhatsApp of Facebook Messenger) en niet werken met andere berichtensystemen.

Door Chappy Vandyk

Vergelijkbare artikelen

Hoe voeg je een account toe? :: Waarom kan ik geen MP3 op iPhone zetten?
Handige links