Huis > H > Hoe Kun Je Verschillende Kopteksten?

Hoe kun je verschillende kopteksten?

Verschillende kop- en voetteksten maken
  1. Dubbelklik de kop- of voettekst.
  2. Selecteer Even en oneven pagina's verschillend.
  3. Klik op een van de oneven pagina's op het koptekst- of voettekstgebied dat u wilt wijzigen.
  4. Typ de titel van het document en druk vervolgens tweemaal op de tab-toets.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe verbind je 2 verschillende AirPods met elkaar?

Ga naar het bedieningspaneel en tik op het driehoek-icoontje om de tweede koptelefoon aan te zetten.

Hoe verschillende voetteksten?

Kop- en voetteksten configureren voor verschillende secties van een document
  1. Klik of tik op de pagina aan het begin van een sectie.
  2. Selecteer Indeling > de >volgende pagina.
  3. Dubbelklik op de kop- of voettekst op de eerste pagina van de nieuwe sectie.
Hoe maak je achtergrond wit in Excel?
Selecteer de cel of het celbereik dat u wilt opmaken. Klik op Start > startpictogram voor dialoogvenster Celeigenschappen of druk op Control+Shift+F. Kies op het tabblad Vullen de gewenste kleur onder Achtergrondkleur.

Hoe watermerk in Excel verwijderen?

Er is geen ingebouwde functie om watermerken in Excel te verwijderen, maar er zijn een paar workarounds die kunnen worden gebruikt om ze te verwijderen. Eén aanpak is het invoegen van een tekstvak over het watermerk en vervolgens het tekstvak zo opmaken dat het transparant is. Een andere aanpak is het gebruik van de vulgreep om de cellen rond het watermerk te selecteren en vervolgens de inhoud van die cellen te verwijderen. Hoe krijg ik de lijnen weg in Excel? Er zijn een paar manieren om lijnen weg te werken in Excel:
1. Selecteer de cellen waaruit u de lijnen wilt verwijderen en ga naar het tabblad Home. Klik in de sectie Lettertype op het kleine pictogram met de drie horizontale lijnen. Dit opent het dialoogvenster Lettertype. Haal in de sectie Effecten het vinkje weg bij Doorhalen en klik op OK.
2. Als u de lijnen van het hele blad wilt verwijderen, gaat u naar het tabblad Pagina-indeling en klikt u op de knop Lijnen in de groep Pagina-instelling. Dit opent het dialoogvenster Bladopties. Schakel onder de sectie Rasterlijnen het selectievakje Afdrukken uit en klik op OK.
3. U kunt de lijnen ook verwijderen door ze te verbergen. Selecteer hiervoor de cellen waarvan u de lijnen wilt verbergen en ga naar het tabblad Home. Klik in de sectie Lettertype op het kleine pictogram met de drie horizontale lijnen. Dit opent het dialoogvenster Lettertype. Schakel in de sectie Effecten het selectievakje Verborgen in en klik op OK.

Gerelateerde artikelen

Hoe voeg je verschillende PDF bestanden samen?

Om bestanden te combineren en samen te voegen, opent u Acrobat DC, selecteert u Bestanden combineren en klikt u op Bestanden toevoegen.

Dus, hoe eerste rij en kolom blokkeren excel?

Als je meerdere rijen en of kolommen wilt blokkeren, dan selecteer je de cel waarboven je de rijen en links daarvan de kolommen wilt blokkeren. Dus je plaatst de cursor in C3 als je de eerste twee rijen en de eerste twee kolommen wilt vastzetten. Klik vervolgens op Beeld, Blokkeren en dan Titels blokkeren.
Hoe een cel vastzetten in Excel?
Een absolute verwijzing
  1. Klik met je muis op de cel die de formule bevat die je vast wil zetten.
  2. Klik met je muis in de formule balk op het gedeelte van de formule die je vast wil zetten (absoluut maken)

Hoe zet ik een kolom vast in Excel?

Excel kolom vastzetten

Als je meerdere kolommen wilt blokkeren kan je gebruik maken van de optie 'Titels blokkeren'. Stel je wilt de 1e 3 kolommen blokkeren, selecteer dan cel D1 en klik vervolgens op Titels blokkeren.
Hoe maak ik van 2 cellen 1 cel in Excel? Om van twee cellen één cel te maken in Excel, kunt u de functie CONCATENATE gebruiken. Deze functie neemt de inhoud van twee cellen en combineert deze tot één cel. Bijvoorbeeld, als u de tekst "Hallo" in cel A1 hebt en de tekst "Wereld" in cel A2, kunt u de functie CONCATENATE gebruiken om de tekst "Hallo Wereld" in cel A3 te maken.

Hoe geen paginanummer op voorblad?

Als u geen paginanummer op het voorblad van uw document wilt, kunt u een van de volgende dingen doen:
- Gebruik een sectie-einde vóór de voorpagina en een ander sectie-einde na de voorpagina.
Op het tabblad Lay-out, in de groep Pagina-instelling, klikt u op de knop Onderbrekingen en vervolgens op Volgende pagina.
- Dubbelklik op de kop- of voettekst (het tabblad Koptekst & Voettekst op het lint wordt geopend) en selecteer de optie Koppeling naar vorige in de groep Navigatie om deze uit te schakelen.

Door Feeney

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je een liedje als ringtone op iPhone? :: Hoe afbeelding in koptekst Excel?
Handige links