Huis > H > Hoe Kan Ik Waardes Op Verschillende Werkbladen Gebruiken?

Hoe kan ik waardes op verschillende werkbladen gebruiken?

Klik op het tabblad voor het eerste werkblad waarnaar u wilt verwijzen. Houd Shift ingedrukt en klik vervolgens op het tabblad voor het laatste werkblad waarnaar u wilt verwijzen. Selecteer de cel of het celbereik waarnaar u wilt verwijzen. Voltooi de formule en druk op Enter.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kun je een iMac als tweede scherm gebruiken?

Meerdere iMacs kunnen worden gebruikt als beeldscherm. Daartoe moet elke iMac rechtstreeks worden aangesloten op een Thunderbolt-poort op de andere Mac. Command-F2 kan worden ingedrukt op het toetsenbord van de iMac. Het bureaublad van de andere Mac wordt dan getoond.

Hoe maak je een Celverwijzing in Excel?

Celverwijzingen gebruiken in een formule

  1. Klik op de cel waarin u de formule wilt invoeren.
  2. Typ een gelijkteken (=) op de formulebalk .
  3. Ga op een van de volgende manier te werk, selecteer de cel met de juiste waarde of typ de celverwijzing.
  4. Druk op Enter.
Mensen vragen ook: hoe werkt verschuiving in excel? De formule VERSCHUIVING geeft een verwijzing naar een andere cel (of cellen) die een aantal regels of kolommen is opgeschoven. Je kan hiermee aangeven hoeveel regels of kolommen weergegeven moeten worden.

Wat is het bereik in Excel?

Bereik in Excel verwijst naar de cellen die momenteel zijn geselecteerd in een werkblad. De selectie kan een enkele cel, een rij, een kolom of een groep cellen zijn. Om een bereik te selecteren, klikt u op de eerste cel van het bereik en sleept u de muis naar de laatste cel van het bereik. Vervolgens, is het mogelijk om verschillende sheets met elkaar te linken in een file? Ja, het is mogelijk verschillende bladen in een bestand aan elkaar te koppelen. Dit kan met behulp van de koppelingsfunctie in het spreadsheetprogramma. Met de koppelingsfunctie kunt u cellen in een blad koppelen aan een ander blad in hetzelfde bestand.

Gerelateerde artikelen

Kun je twee simkaarten tegelijk gebruiken?

Een paar simkaarten. De naam zegt het al. Je hebt twee simkaarten die hetzelfde nummer en telefoonnummer hebben. Deze twee kaarten kun je in twee verschillende telefoons of tablets plaatsen.

Hoe kan ik 2 kolommen in Excel samenvoegen?

Gegevens combineren met het ampersandsymbool (&)

  1. Selecteer de cel waarin u de gecombineerde gegevens wilt hebben.
  2. Typ = en selecteer de eerste cel die u wilt combineren.
  3. Typ & en gebruik aanhalingstekens met een spatie ertussen.
  4. Selecteer de volgende cel die u wilt combineren en druk op Enter.
Bovendien, welke formule gebruiken in excel? Excel

Gegevens
FormuleBeschrijvingResultaat
=A2+A3Telt de waarden in de cellen A1 en A2 op=A2+A3
=A2-A3Trekt de waarde in cel A2 af van de waarde in A1=A2-A3

Men kan zich ook afvragen: hoe maak je een getal absoluut in excel?

Als u de oorspronkelijke celverwijzing wilt behouden wanneer u de formule kopieert, vergrendelt u deze door een dollarteken ($) te typen vóór de cel- en kolomverwijzingen. Wanneer u bijvoorbeeld de formule =$A$2+$B$2 kopieert van C2 naar D2, blijft de formule precies hetzelfde. Dit is een absolute verwijzing. Hoe vind ik koppelingen in Excel? Er zijn twee manieren waarop je links in Excel kunt vinden.
De eerste is door naar het tabblad 'Insert' te gaan en vervolgens te klikken op 'Hyperlink'. Dit zal een nieuw venster openen waarin je de URL kunt invoeren waarnaar je wilt linken.
De tweede manier is door tekst te markeren waarnaar je wilt linken en vervolgens op 'Ctrl + K' te drukken. Dit zal hetzelfde venster openen als hierboven beschreven.

Vervolgens, hoe werkt horizontaal zoeken in excel?

Als je een horizontale zoekopdracht wilt uitvoeren in Excel, ga je naar de tab 'Bestand' in de bovenste menubalk en klik je vervolgens op 'Opties'. In het venster dat dan verschijnt, klik je onder 'Zoeken' op 'Externe zoekmachines'. Vink vervolgens 'Zoek met Google' aan en selecteer 'OK'.

Door Redford Bretz

Vergelijkbare artikelen

Wat is Counta? :: Wie kan de versiegeschiedenis van een document bekijken?
Handige links