Huis > I > Is Dat Goed Voor U In Het Frans?

Is dat goed voor u in het Frans?

Vertaling van "Dat is goed voor u" in Frans

C'est bon pour vous.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Wat betekent JSP?

JavaServer Pages (JSP) is een onderdeel van de J2EE-standaard. JSP is een manier om dynamisch HTML, XML of andere inhoud te genereren op basis van statische en dynamische elementen. Dit wordt gedaan door Java-code en bepaalde voorgedefinieerde acties op te nemen in de statische inhoud.
Wat is wenken straattaal?
met een gebaar vragen of iemand naar je toe komt ♢ de buurvrouw wenkte mij voor de koffie Regelmatig werkwoord: wen-ken ik wenk jij/u...

Dus, wat is cc in straattaal?

CC is een afkorting voor "carbon copy" of "courtesy copy". Het wordt in e-mail vaak gebruikt om een kopie van een e-mail naar iemand anders te sturen zonder dat die het weet. En nog een vraag, wat is cc of bcc? CC staat voor "carbon copy". Wanneer u iemand toevoegt aan de CC-lijst van een e-mail, ontvangt hij of zij een kopie van de e-mail. BCC staat voor "blind carbon copy". Wanneer u iemand toevoegt aan de BCC-lijst van een e-mail, ontvangt hij een kopie van de e-mail, maar zijn naam blijft verborgen voor de andere ontvangers.

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je PNG voor?

Het is geschikt voor logo's, iconen, afbeeldingen met tekst en tekeningen. Wanneer u geen compromissen wilt sluiten over bepaalde details in een afbeelding, en wanneer u een transparante achtergrond nodig hebt, gebruikt u PNG.

Hoeveel is een CC?

De kubieke centimeter of cm³, ook wel afgekort cc (van het Engelse cubic centimetre), is een inhoudsmaat. De waarde is gelijk aan 106 kubieke meter (m³) of 1 milliliter (ml).
Wat zet je boven een brief?
Bovenaan de brief vermeldt u uw adres en dat van de geadresseerde, de datum en de aanhef. U sluit de brief af met uw naam en handtekening.
...
Hoe adresseer ik een brief?
  1. Naam.
  2. Straatnaam en huisnummer / postbus en postbusnummer / antwoordnummer.
  3. Postcode en plaatsnaam.

Hoe indeling brief?

Je begint met de geadresseerde, de datum, een nummer en het onderwerp. Daarna volgt de aanhef en de brief zelf, onderverdeeld in alinea's. Ten slotte sluit je af met de ondertekening en de vermelding van eventuele bijlagen.
Dienovereenkomstig, wat te doen met cc mail? Er zijn een paar verschillende dingen die u kunt doen met cc-mail, afhankelijk van uw behoeften. U kunt het doorsturen naar een ander e-mailadres, archiveren of verwijderen.
Als u cc-mail wilt doorsturen, kunt u een regel instellen in uw e-mailprogramma die automatisch alle berichten doorstuurt die naar u zijn doorgestuurd. Dit kan handig zijn als u bepaalde informatie wilt bijhouden die naar u wordt doorgestuurd, maar niet wilt dat uw inbox volloopt.
Het archiveren van cc-mail kan een goede manier zijn om het georganiseerd en uit de weg te houden, terwijl het toch direct beschikbaar is als u het nodig hebt. U kunt regels instellen om cc-mail automatisch te archiveren, of u kunt ze zelf handmatig archiveren.
Als u de cc-mail niet nodig hebt en er gewoon vanaf wilt, kunt u hem verwijderen. Ook hier kunt u regels instellen om cc-mail automatisch te verwijderen, of u kunt het zelf handmatig doen.

Daarvan, hoe sluit je een informele brief af?

Een informele brief kan worden afgesloten met verschillende zinnen, zoals "Het beste", "Proost", "Groeten" of "Hou je haaks".

Door Caryl

Vergelijkbare artikelen

Is geeneens goed Nederlands? :: Wat zeg je over jezelf in een cv?
Handige links