Huis > W > Wat Is Avast Cleanup Premium?

Wat is Avast Cleanup premium?

Wat is Avast Cleanup Premium? Avast Cleanup Premium is een optimalisatieprogramma waarmee prestatieproblemen en onnodige items worden gedetecteerd om schijfruimte vrij te maken en de snelheid van uw systeem te verbeteren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een Premium Netflix abonnement?

Premium is het duurste abonnement en kost 15 euro per maand. Dit is met ingang van oktober 2021 verhoogd. In totaal kunnen vier personen tegelijk gebruik maken van de dienst, omdat de inhoud in dit pakket in Ultra HD-kwaliteit kan worden bekeken.

Is Avast een goede bescherming?

Uitstekende bescherming voor alle apparaten: Avast scoort goed in de onafhankelijke tests, waardoor het een veilige keuze is om u te beschermen tegen online bedreigingen. Geweldige, gratis bescherming voor Android: Hoewel we de gratis antivirus van Avast voor Windows niet niet top is, is die voor Android zeer goed..
Bovendien, is avast te vertrouwen?
Avast Free Antivirus (2019) is de gratis virusscanner van Avast. Hij beschermt beter dan Windows Defender op veel punten, zo zet het een van de hoogste scores neer in de phishingtest, maar er staan enkele nadelen tegenover. Net als veel andere gratis antivirus, toont Avast advertenties.

Hoe kom ik van Avast af?

Er zijn een paar manieren om Avast Antivirus te verwijderen:
De Avast Uninstall Utility gebruiken
Avast verwijderen met de Avast Uninstall Utility:
Download de Avast Uninstall Utility.
Sla het bestand op uw bureaublad op.
Klik met de rechtermuisknop op de Avast Uninstall Utility en selecteer Uitvoeren als administrator.
Klik op Ja in het Gebruikersaccountbeheer pop-up venster om door te gaan.
Klik op Verwijderen in het venster Avast Uninstall Utility.
Klik op Ja in het pop-upvenster Gebruikersaccountbeheer om door te gaan.
Het verwijderingsproces wordt nu gestart en kan enkele minuten duren.
Zodra het verwijderingsproces is voltooid, klikt u op Computer nu opnieuw opstarten in het venster Avast Uninstall Utility.
Uw computer wordt nu opnieuw opgestart.
Om Avast te verwijderen via het Windows Configuratiescherm:
Klik op de knop Start.
Klik op Configuratiescherm.
Klik op Programma's en onderdelen.
Klik op Avast Free Antivirus in de lijst met geïnstalleerde programma's.
Klik op Verwijderen.
Klik op Ja in het pop-upvenster Gebruikersaccountbeheer om door te gaan.
Het deïnstallatieproces wordt nu gestart en kan enkele minuten duren.
Als het verwijderingsproces voltooid is, wordt u gevraagd uw computer opnieuw op te starten.
Klik op Nu opnieuw opstarten om uw computer onmiddellijk opnieuw op te starten. Wat kost een Avast abonnement? Een Avast-abonnement kost $59,99 per jaar. Dit abonnement geeft u toegang tot alle functies van Avast, waaronder hun antivirus- en antimalwarebescherming, realtime scannen en automatische updates.

Gerelateerde artikelen

Wat zit er in 365 Business Premium?

Office-apps en clouddiensten zoals zakelijke e-mail, cloudbestandsopslag en Microsoft Teams zijn inbegrepen. Dezelfde apps en diensten zijn inbegrepen in Microsoft Business Premium.

Wat is de beste gratis virusscanner?

De uitverkorenen:
  • Avast Free Antivirus.
  • AVG AntiVirus FREE.
  • Avira Antivirus.
  • Bitdefender Antivirus Free Edition.
  • Kaspersky Security Cloud Free.
  • Microsoft Windows Defender.
  • Sophos Home Free.
Vervolgens, hoe kom ik in contact met avast?
Contact opnemen met Avast-ondersteuning
  1. Ga naar het webformulier van Avast-ondersteuning.
  2. Selecteer uw type vraag en klik op Doorgaan.
  3. Vul de gegevens in die vereist zijn voor de geselecteerde vraag en geef daarbij zoveel aanvullende gegevens op als u nodig acht.

Dus, hoe werkt avast?

Avast Cleanup voor Android is een mobiele app die bedoeld is om de prestaties van uw apparaat te verbeteren en opslagruimte vrij te maken door overbodige media, bestanden en apps te verwijderen.
Wie is Avast? Avast Software s.r.o. is een Tsjechisch multinationaal cyberbeveiligingssoftwarebedrijf met hoofdkantoor in Praag, Tsjechië. Het werd in 1988 opgericht door Eduard Kučera en Pavel Baudiš.
Avast heeft meer dan 435 miljoen maandelijkse actieve gebruikers en het grootste marktaandeel onder leveranciers van anti-malwaretoepassingen wereldwijd vanaf mei 2019. Het bedrijf is een pionier op het gebied van kunstmatige intelligentie (AI) en machine learning (ML) technologieën voor cyberbeveiliging.
In oktober 2016 nam Avast AVG Technologies over, waardoor het grootste beveiligingsbedrijf voor consumenten ter wereld ontstond. In januari 2018 kondigde Avast aan Piriform, de maker van CCleaner, over te nemen.

Hoe kan ik een virusscanner verwijderen?

Er zijn een paar manieren om een virusscanner te verwijderen, afhankelijk van welke u heeft. Als u Windows Defender hebt, kunt u naar Start > Instellingen > Update & beveiliging > Windows Defender gaan, en vervolgens de schakelaar "Realtime bescherming" uitschakelen. Voor andere virusscanners vindt u meestal een verwijderprogramma in het menu Start of in de lijst Programma's en onderdelen in het Configuratiescherm.

Door Philippine

Vergelijkbare artikelen

Hoe verwijder ik Avast van Mac? :: Wat is een iPhone 8 nog waard?
Handige links