Huis > H > Hoe Komt Het Dat Ik Sommige Apps Niet Kan Downloaden?

Hoe komt het dat ik sommige apps niet kan downloaden?

Volg deze stappen:
  • Annuleer en start de download overnieuw.
  • Controleer dat je netwerkverbinding nog actief is. Als je een actieve mobiele gegevensverbinding gebruikt, probeer je om een Wi‍-Fi-netwerk te gebruiken.
  • Ga naar Instellingen > Applicaties.
  • Tik op Play Store > Opslag.
  • Tik op Gegevens wissen en Cache wissen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Wat moet ik doen als een app niet compatibel is?

Eerst gaat u naar de instellingen van uw Android apparaat. Vervolgens zoekt u het kopje "Apps". Als u hierin bent, kunt u zoeken naar de Google Playstore en hier op klikken. Nu kunt u klikken op "updates verwijderen" en "cache wissen".
Daarvan, hoe app uit ander land downloaden?
Dit doe je door de Play Store-app op je smartphone te openen en vervolgens te tikken op de drie streepjes links bovenin het scherm. Kies vervolgens 'Betaalmethoden' en voeg bijvoorbeeld een creditcard toe. Vervolgens kun je via 'Account', het kopje dat boven 'Betaalmethoden' staat, je land wijzigen.

Men kan zich ook afvragen: hoe zet ik een app op mijn samsung telefoon?

Het toevoegen van een app aan uw Samsung telefoon is relatief eenvoudig en kan in een paar stappen worden gedaan. Open eerst de Google Play Store-app op uw telefoon en zoek naar de app die u wilt installeren. Zodra u de gewenste app hebt gevonden, tikt u op de knop Installeren om het installatieproces te starten. Afhankelijk van de app kan u worden gevraagd om bepaalde toestemmingen te verlenen voordat de app kan worden geïnstalleerd. Zodra de installatie is voltooid, wordt de app toegevoegd aan uw startscherm, zodat u er gemakkelijk bij kunt. Dit in overweging nemend, hoe installeer je een app op je smartphone? Aangenomen dat u een gedetailleerd antwoord wilt over hoe u een app installeert op een smartphone:
1. Open de app store op uw smartphone. Dit kunt u doen door de app-lade te openen en het app store-pictogram te selecteren, of door de winkel rechtstreeks vanaf uw startscherm te openen.
2. Zoek naar de app die u wilt installeren. Je kunt dit doen door de zoekbalk bovenaan de app store te gebruiken of door door de verschillende categorieën te bladeren.
3. Zodra je de app hebt gevonden die je wilt installeren, tik je op de installatieknop. Dit zal het proces van het downloaden en installeren van de app op je smartphone starten.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Hoe krijg ik een app weer op mijn beginscherm?

Alle apps die op je telefoon zijn geinstalleerd kun je vinden door op 'apps' te tikken, rechtsonderin het scherm. Om een app op het startscherm te plaatsen, tik je eerst op apps (rechstonderin). Vervolgens houd je app ingedrukt en sleep je deze op je startscherm naar de plek waar je de app wilt hebben.
Bovendien, waar kan ik geinstalleerde apps vinden?
Hoe kan ik zien welke apps ik geïnstalleerd heb op mijn Galaxy toestel?
  1. Ga vanuit het startscherm naar 'Apps' → 'Play Store (Google Play Store)'.
  2. Druk op de menutoets linksonder op je toestel en tik op 'Mijn apps'.
  3. Via de lijst die in je scherm verschijnt, kun je de gewenste apps her-installeren.

Waar zijn al mijn apps gebleven?

Play Store en swipe vanaf de linkerkant om het menu te openen. Tik op Mijn apps en games. Tik op Alle. Er opent een lijst met alle apps die geïnstalleerd zijn (geweest).
Welke apps zijn er voor Windows 10? Windows 10 wordt geleverd met een verscheidenheid aan ingebouwde apps, waaronder Mail, Agenda, Foto's, Groove Music, Films & TV en meer. Veel van deze apps zijn ook beschikbaar in de Microsoft Store. Daarnaast zijn er duizenden apps van derden die u kunt downloaden en installeren in de Microsoft Store.

Bovendien, hoe kan ik google play installeren?

Er zijn een paar manieren om Google Play op uw Android-apparaat te installeren. Eén manier is om de Google Play Store-app te downloaden van de Google Play-website. Een andere manier is om de Google Play Store APK te downloaden van een vertrouwde website van derden. Zodra u de APK hebt gedownload, moet u deze op uw toestel installeren. Hiervoor moet je Onbekende Bronnen inschakelen in de instellingen van je toestel. Zodra u dit hebt gedaan, kunt u de APK installeren door deze te openen en op de knop Installeren te tikken.

Door Elaina

Vergelijkbare artikelen

Waarom is er geen Netflix app voor Mac? :: Wat is MEmu?
Handige links