Huis > W > Waarom Moet Ik Betalen Voor Google Play?

Waarom moet ik betalen voor Google Play?

Verduidelijking van het Betalingsbeleid. In 2020 hebben we de tekst van ons Betalingsbeleid aangescherpt om duidelijk te maken dat alle ontwikkelaars die digitale artikelen en services in hun apps verkopen, het factureringssysteem van Google Play moeten gebruiken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Hoe kun je zien of een app gratis is?

Hoe zie ik of een app gratis is? Als een app in de App Store een knop 'Download' heeft in plaats van een prijs, is de app gratis. Er worden geen kosten in rekening gebracht voor het downloaden van een gratis app.
Kan je Google Play geld overzetten?
Als je het Google Play-tegoed en het YouTube-cadeaukaartsaldo van je kind wilt overzetten naar het Google Pay-account van een gezinsbeheerder, klik je op Play-saldo overzetten en vul je het formulier in. Als je 'Play-saldo overzetten' hieronder niet ziet, check je of je bent ingelogd op het juiste account.

Hoe Google Play kaart inwisselen?

Er zijn een paar verschillende manieren om een Google Play-kaart in te wisselen:
Als u een fysieke kaart hebt, kunt u het zilveren paneel op de achterkant van de kaart wegkrassen om een code te onthullen. Je kunt deze code vervolgens invoeren op de Google Play-website of op je Android-toestel om de waarde van de kaart aan je account toe te voegen.
Als je een e-card hebt, moet je een e-mail hebben ontvangen met een code erin. Je kunt deze code invoeren op de Google Play-website of op je Android-toestel om de waarde van de kaart aan je account toe te voegen.
-Als u een promotiecode voor Google Play hebt, kunt u deze invoeren op de Google Play-website om de waarde van de code aan uw account toe te voegen. Wat kan ik met mijn Google Play punten? Er zijn een paar verschillende dingen die u kunt doen met uw Google Play-punten. U kunt ze gebruiken om apps, games, films, tv-programma's en boeken te kopen in de Google Play Store. U kunt ze ook gebruiken om te betalen voor in-app aankopen. Bovendien kunt u uw punten gebruiken om korting te krijgen op bepaalde artikelen, of om toegang te krijgen tot speciale promoties.

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Hoe installeer ik de Google app?

Apps opnieuw installeren of weer inschakelen
  1. Open de Google Play Store-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechts op het profielicoon.
  3. Tik op Apps en apparaat beheren. Beheren.
  4. Selecteer de apps die je wilt installeren of aanzetten. Tik bovenaan op Geïnstalleerd.
  5. Tik op Installeren of Aanzetten.
Waarom kan ik een app niet vinden?
Als je je app niet kunt vinden op bepaalde Android-apparaten, is het mogelijk dat die apparaten niet worden ondersteund of worden uitgesloten door je app. Meer informatie over hoe je de ondersteunde en uitgesloten apparaten voor je app bekijkt.

Kan niet meer downloaden Play Store?

Verwijder Play Store-updates en installeer deze opnieuw

Zoek de Play Store-app op het startscherm of app-scherm van je apparaat. Tik op de Play Store-app en houd vast. Updates verwijderen. Als je wordt gevraagd of je de Play Store-app wilt terugzetten op de fabrieksversie, tik je op OK.
Vervolgens, hoe krijg ik een app terug? Er zijn een paar manieren om een app terug te krijgen nadat u deze hebt verwijderd. Als u de app van uw apparaat hebt verwijderd, kunt u deze opnieuw downloaden uit de App Store. Als u de app hebt verwijderd uit uw App Store aankoopgeschiedenis, kunt u deze opnieuw downloaden uit de App Store. Als u de app uit uw iCloud-account hebt verwijderd, kunt u deze opnieuw downloaden uit de App Store.

Dit in overweging nemend, waar zijn al mijn apps gebleven?

Er zijn een paar mogelijkheden waar uw apps zijn gebleven. Een mogelijkheid is dat je ze per ongeluk hebt verwijderd. Een andere mogelijkheid is dat ze verborgen zijn op uw apparaat. Om te controleren of uw apps verborgen zijn, gaat u naar de instellingen van uw apparaat en zoekt u naar de optie "Verborgen apps weergeven". Als uw apps nog steeds niet worden weergegeven, is het mogelijk dat ze door de fabrikant van uw toestel zijn verwijderd of dat ze niet compatibel zijn met uw toestel.

Door Monk Jacko

Vergelijkbare artikelen

Wat gebeurt er als je glasvezel aanraakt? :: Is Google Play het zelfde als Play Store?
Handige links