Huis > W > Wat Moet Je Doen Als Je Airpods Niet Meer Verbinden?

Wat moet je doen als je AirPods niet meer verbinden?

Zorg ervoor dat u een iPhone of iPod touch hebt met de nieuwste versie van iOS, of een iPad met de nieuwste versie van iPadOS. Plaats beide AirPods in de oplaadcase en controleer of beide AirPods worden opgeladen. Ga naar 'Instellingen' > 'Bluetooth' om te controleren of Bluetooth is ingeschakeld.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Kan je AirPods batterij vervangen?

Apple's Batterijservice is een optie

Met de batterijservice van Apple kun je je AirPods laten repareren. Dat kan goedkoper zijn dan een nieuw setje halen.
Bovendien, hoe laat je je airpods harder gaan? Druk tweemaal op de druksensor om vooruit te springen. Druk driemaal op de druksensor om terug te springen. Om het volume te verhogen of verlagen, zegt u "Hé, Siri", en vervolgens iets als "Zet het volume luider" of "Zet het volume zachter".

Hoe reset je gestolen AirPods?

Als je je AirPods kwijt bent of ze zijn gestolen, kun je ze niet direct resetten. Als je je AirPods kwijt bent, kun je ze resetten door naar de app Zoek mijn iPhone te gaan en op de AirPods te tikken in de lijst met apparaten. Als ze gestolen zijn, kun je ze resetten door ze op een computer aan te sluiten en de AirPods-app te openen. Je kunt ook vragen hoe duur zijn airpods 3? Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat de prijs van AirPods 3 varieert afhankelijk van een aantal factoren, zoals waar je ze koopt en eventuele kortingen of promoties die beschikbaar zijn. We kunnen echter wel wat algemene aanwijzingen geven over de kosten van AirPods 3. Op basis van de huidige prijs van AirPods 2 verwachten we dat AirPods 3 zal beginnen bij ongeveer 159,99 dollar.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Trouwens, wat is het verschil tussen airpods 1 en 3?

Kort samengevat: de AirPods 3 zitten tussen de vorige AirPods en de AirPods Pro in, de duurdere en betere oordopjes. De nieuwe 'gewone' AirPods hebben bijvoorbeeld ongeveer hetzelfde design als de Pro-oortjes en kopiëren enkele audiofuncties, zoals Spatial Audio. Hierdoor kun je van surround sound genieten. Dienovereenkomstig, hebben de airpods 3 noise cancelling? Hiermee demp je storende geluiden uit je omgeving, en hoor je uitsluitend de muziek waarnaar je luistert. Krijgen de AirPods 3 noise cancelling? Helaas: naar verwachting blijft dit voorlopig nog een exclusieve Pro-functie.

Dus, kan je airpods pro traceren?

Gebruik Zoek mijn om uw AirPods, AirPods Pro of AirPods Max op een kaart weer te geven en een geluid af te spelen om ze te vinden. Als u Zoek mijn al hebt geconfigureerd op een iPhone, iPad, iPod touch of Mac die u gebruikt met uw AirPods, kan Zoek mijn u helpen deze te vinden. Wat zijn de beste nep AirPods? Er zijn veel verschillende soorten nep-AirPods op de markt, dus het is moeilijk om een ​​specifieke aanbeveling te doen. Als je op zoek bent naar een goede kwaliteit voor een betaalbare prijs, kun je overwegen een van de volgende opties te kopen:
1. KopPods: deze nep-AirPods zien er bijna net zo uit als de echte thing en hebben een goede geluidskwaliteit. Het enige nadeel is dat ze niet draadloos opladen.
2. AirDots: deze nep-AirPods zien er ook bijna net zo uit als de echte en ze hebben een goede geluidskwaliteit. Het enige nadeel is dat ze niet draadloos opladen.
3. i11 TWS: deze nep-AirPods zien er niet precies hetzelfde uit als de echte, maar ze zijn wel goedkoper en hebben een goede geluidskwaliteit. Het enige nadeel is dat ze niet draadloos opladen.
4. QCY T1: deze nep-AirPods zien er niet precies hetzelfde uit als de echte, maar ze zijn wel goedkoper en hebben een goede geluidskwaliteit. Het enige nadeel is dat ze niet draadloos opladen.

Hoe kan je het verschil zien tussen AirPods 1 en 2?

Er zijn een aantal verschillen tussen de AirPods 1 en 2. De AirPods 2 zijn lichter en hebben een kortere batterijduur. De AirPods 2 hebben ook een ingebouwde microfoon en een LED-indicator. De AirPods 2 hebben ook een snellere verbinding en een beter geluid.

Door Celine Koone

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan je je Batterijpercentage zien? :: Hoe kun je zien hoeveel procent je AirPods zijn op Samsung?
Handige links