Huis > H > Hoe Kun Je Zien Of Iemand In De Bcc Staat?

Hoe kun je zien of iemand in de BCC staat?

Geadresseerden in het vak BCC weergeven

Als u de geadresseerde van een bericht bent, kunt u niet zien of de afzender BCC geadresseerden heeft toegevoegd. Alleen de afzender van een bericht kan de namen van BCC geadresseerden zien door een bericht in de map Verzonden items te openen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Daarvan, waarom bcc gebruiken?

BCC: Blind Carbon Copy

BCC staat voor Blind Carbon Copy, ofwel een blinde kopie. Deze optie gebruik je als je meerdere ontvangers wilt e-mailen die niet zichtbaar zijn voor elkaar. De ontvangers zien dus alleen hun eigen naam en e-mailadres staan, en niet die van anderen.
Wat is BCC in Outlook? BCC: andere ontvangers verbergen

Met 'BCC' stuurt u een blinde kopie. Ontvangers zien dat u de afzender bent, maar ze zien niet dat de e-mail ook naar anderen verstuurd is of naar wie. Handig als de ontvangers elkaar niet kennen. Willen ontvangers de mail beantwoorden, dan krijgt alleen de verzender dat bericht.

Is het CC of CC?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het kan variëren afhankelijk van de context. In het algemeen is CC een afkorting voor carbon copy of copyright, dus kan het als een van beide worden geïnterpreteerd. Als u specifieker wilt zijn, kunt u het beste het volledige woord spellen. En nog een vraag, kun je iedereen in bcc zetten? Het antwoord op deze vraag is ja, u kunt iedereen in het bcc-veld zetten wanneer u een e-mail verzendt. Dit zorgt ervoor dat elke ontvanger de e-mailadressen van de andere ontvangers niet kan zien.

Gerelateerde artikelen

Waar staat de afkorting MSI voor?

Micro Star International is een merk dat zijn wortels heeft in Taiwan. Het merk is bekend om zijn videokaarten.

Je kunt ook vragen is bcc te achterhalen?

In de verzonden items map, open het desbetreffende e-mail en vervolgens klik op het pijltje die je achter de ontvanger ziet. Hierna zou je de BCC adressen moeten kunnen zien. Hoe werkt BCC in Gmail? Als je een bericht wilt versturen en het e-mailadres van een ontvanger wilt verbergen, kun je dit toevoegen in het Bcc‑veld. Hoe Bcc werkt: De ontvangers weten niet dat je iemand hebt toegevoegd aan het Bcc‑veld. Iemand die aan het Bcc-veld is toegevoegd, kan zien dat het Bcc-veld daarvoor was gebruikt.

Hoeveel mensen in BCC mail?

Je wil een mailing of nieuwsbrief gaan versturen naar veel ontvangers en je vraagt je af hoeveel adressen je kan opnemen in je mail. Onze servers hanteren in limiet van 300 ontvangers per e-mail. Dat betekent dat je dus maximaal 300 emailadressen kunt opnemen in het TO CC en BCC veld bij elkaar opgeteld. Wat dit betreft, is een mailadres een datalek? Ja, een e-mailadres is een datalek. Stel dat iemand onbevoegd toegang krijgt tot een e-mailaccount en de e-mails van die persoon leest. Als het e-mailadres van die persoon in die e-mails staat, is dat een datalek.

Waar staat CC me voor?

"CC me" betekent "stuur een kopie van dit bericht naar mij".

Door Dolora Kohus

Vergelijkbare artikelen

Is BCC anoniem? :: Waar staat CC me voor?
Handige links