Huis > W > Waar Luister Je Een Luisterboek Op Af?

Waar luister je een luisterboek op af?

op uw Android-telefoon of -tablet. Tik op Bibliotheek. Tik bovenaan op Audioboeken. Tik op het audioboek waarnaar u wilt luisteren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Welke app voor luisterboeken?

Wat is de beste luisterboeken app van 2022?
  • Storytel. 9.3. Eindbeoordeling. 9.5. 9.1. 9.3. Bekijk Beste prijs.
  • Nextory. 9.2. Eindbeoordeling. 9.3. 9.6. 8.8. Bekijk Beste prijs.
  • BookBeat. 8.6. Eindbeoordeling. 8.8. 8.3. 8.7. Bekijk Beste prijs.
  • Rakuten Kobo. 8.6. Eindbeoordeling. 9.0. 8.7. 8.1.
  • Audible. 8.2. Eindbeoordeling. 8.5. 8.0. 8.2.
Hoe zet ik een luisterboek op mijn telefoon?
Om een luisterboek op de iPad, iPhone of Android af te spelen heb je een app nodig die met ZIP-bestanden kan omgaan. De meeste iOS gebruikers geven de voorkeur aan Zip File Viewer (gratis). Op Android kun je ZIP-bestanden vaak gewoon direct gebruiken zonder een speciale app.

En nog een vraag, hoe zet ik een luisterboek op mijn iphone?

Er zijn een paar verschillende manieren om een audioboek op je iPhone te zetten. Eén manier is om het audioboek in iTunes te kopen en het vervolgens via iTunes naar je iPhone te synchroniseren. Een andere manier is om een app van derden zoals Audible te gebruiken om het audioboek rechtstreeks naar je iPhone te downloaden. Vervolgens, hoe geef je een luisterboek cadeau? Voordat je een audioboek kunt schenken, moet je het kopen bij Audible. Zodra je het luisterboek hebt gekocht, kun je het cadeau doen door naar het tabblad "Mijn bibliotheek" op de Audible-website of -app te gaan en het luisterboek te selecteren dat je cadeau wilt doen. Selecteer vervolgens de optie "Geef cadeau" en voer het e-mailadres van de ontvanger in. De ontvanger krijgt dan een e-mail met een link om het luisterboek in te wisselen.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Waar kan ik luisterboeken downloaden?

Waar nog meer? 10x luisterboeken downloaden en luisteren
  • Storytel, dus;
  • Of Audible;
  • Stream op Spotify;
  • Download luisterboeken in de Google Play Store;
  • Gebruik iTunes;
  • Luister ze via Kobo Plus van Bol.com;
  • Of Amazon;
  • Maak kennis met Nextory;
Wat is de beste site voor luisterboeken?
Deze luisterboeken kun je rechtstreeks vanuit de app afspelen, of je kunt ze downloaden, zodat je ze ook kunt beluisteren als je geen internetverbinding hebt. De beste en populairste apps voor Nederlandstalige luisterboeken zijn onder andere Storytel, Nextory, Kobo, Libris en Luisterrijk.

Is LuisterBieb gratis?

LuisterBieb, de app voor luisterboeken

De LuisterBieb-app bevat duizenden luisterboeken die bibliotheekleden gratis kunnen lenen. Ook niet-leden kunnen nu lekker luisteren, want er zijn extra titels beschikbaar gemaakt voor iedereen.
Kan luisterboek op eReader? Ja, luisterboeken kunnen op eReaders staan. Veel eReaders hebben zelfs ingebouwde mogelijkheden voor luisterboeken. Dit betekent dat u audioboeken kunt kopen en downloaden op uw eReader. Daarnaast zijn er een aantal audioboek apps van derden die u op uw eReader kunt gebruiken.

Men kan zich ook afvragen: hoe kom ik aan een luisterboek?

Er zijn een paar manieren om aan luisterboeken te komen. Eén manier is om ze te kopen bij een online verkoper zoals Audible of iTunes. Een andere manier is ze te lenen van een bibliotheek via een dienst als OverDrive of Hoopla. Ten slotte zijn sommige luisterboeken gratis verkrijgbaar via websites als Project Gutenberg.

Door O'Doneven

Vergelijkbare artikelen

Hoe werkt een luisterboek van bol? :: Hoe kan ik zien welke wifi Ik heb?
Handige links