Huis > W > Wat In De Plaats Van Adobe Flash Player?

Wat in de plaats van Adobe Flash Player?

Aan het einde van 2020 is Adobe Flash player niet meer te gebruiken. Aangeraden wordt HTML5.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je een Adobe ID aan?

Ga naar account.adobe.com en maak een account aan om uw gratis Adobe ID te krijgen. U kunt de informatie op het scherm invoeren. Daarna moet je een account aanmaken.

Mensen vragen ook: welke browser heeft nog flash player?

Flash wordt (vanwege veiligheidsrisico's)in principe door geen enkele browser meer ondersteund.
Vervolgens, hoe kan je flash uitschakelen?
Flash uitschakelen in Chrome

Open een Chrome-venster en type in de adresbalk 'chrome://plugins/' (zonder aanhalingstekens). Druk op Enter om bij de plugin-instellingen uit te komen. In dit scherm zie je welke plugins er allemaal draaien in Chrome. Adobe Flash Player staat daar ook tussen.

Dienovereenkomstig, waarom kan ik flash player niet installeren?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u Flash Player niet kunt installeren. Eén reden kan zijn dat een programma op uw computer de installatie blokkeert. Een andere mogelijkheid is dat uw computer niet voldoet aan de systeemvereisten voor Flash Player. Ten slotte is het ook mogelijk dat u al een versie van Flash Player op uw computer hebt geïnstalleerd en dat u een tweede versie probeert te installeren. Hoe moet je Flash inschakelen Chrome? Om Flash in Chrome in te schakelen, moet u de volgende stappen volgen:
1. Open Chrome en typ "chrome://settings/content" in de adresbalk.
2. Scroll naar beneden naar de sectie Flash en klik op de knop naast "Sites toestaan om Flash uit te voeren."
3. Sluit het instellingentabblad en ververs alle open tabbladen die je hebt. Flash zou nu ingeschakeld moeten zijn!

Gerelateerde artikelen

Waarom opent Adobe Digital Editions niet?

Heeft u problemen met Adobe Digital Editions? Dan moet u de laatste versie van ADE op uw computer downloaden. De problemen zullen hiermee vaak opgelost zijn.

Hoe ondersteun je Adobe Flash?

Je kunt als volgt Flash permanent toestaan of blokkeren voor afzonderlijke websites: Ga naar Instellingen en meer > Instellingen . Selecteer in het linker navigatie site machtigingen. Selecteer Adobe Flashonder site machtigingen.
Welke versie van Flash Player heb ik?
Het versienummer van Flash achterhalen

Onder het kopje Plug-ins zie je Shockwave Flash staan, gevolgd door het serienummer. In Chrome: Typ chrome://plugins in de adresbalk. In het daaropvolgende venster zie je Adobe Flash Player staan, met daarachter het versienummer.

Dienovereenkomstig, is adobe flash player gratis?

Adobe Flash Player voor Windows

Adobe Flash Player is een belangrijke gratis plugin voor Firefox, Opera en Safari.
Mensen vragen ook: is adobe flash player veilig? Er zijn veel meningen over de vraag of Adobe Flash Player veilig is of niet. Sommige mensen geloven dat het veilig is zolang je je Flash Player up-to-date houdt. Anderen geloven dat Flash Player nooit veilig is en dat je het beter helemaal niet kunt gebruiken.
Persoonlijk geloof ik dat Adobe Flash Player veilig is zolang je een paar basisvoorzorgen neemt. Ten eerste, zorg ervoor dat u uw Flash Player altijd up-to-date houdt. Adobe brengt regelmatig beveiligingsupdates uit voor Flash Player, dus het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je de laatste versie hebt.
Ten tweede, wees voorzichtig met welke websites u Flash Player laat draaien. Flash Player kan worden gebruikt om kwaadaardige code uit te voeren, dus u moet het alleen toestaan op websites die u vertrouwt.
Ten derde, als u een oudere versie van Flash Player gebruikt, overweeg dan een upgrade naar de nieuwste versie. Adobe verbetert voortdurend de beveiliging van Flash Player, dus upgraden naar de nieuwste versie is een goede manier om veilig te blijven.
In het algemeen geloof ik dat Adobe Flash Player veilig is, zolang u een aantal basisvoorzorgen neemt. Als u zich echter zorgen maakt over de veiligheid, kunt u overwegen om Flash Player helemaal te vermijden.

Waarom is Adobe Flash Player geblokkeerd?

Adobe Flash Player wordt om verschillende redenen geblokkeerd. De meest voorkomende reden is dat het verouderd is en niet langer ondersteund wordt door het Adobe Flash Player team. Daarnaast kan Flash Player zijn uitgeschakeld in uw browserinstellingen of door uw beveiligingssoftware.

Door Wiley

Vergelijkbare artikelen

Kan plug in niet laden Chrome? :: Waar kan ik mijn adblocker vinden?
Handige links