Huis > K > Kan Plug In Niet Laden Chrome?

Kan plug in niet laden Chrome?

Bij het omgaan met de fout 'Kan plug-in niet laden', is de eerste stap om ervoor te zorgen dat uw Chrome-browser up-to-date is. Klik op het pictogram met de drie stippen in de rechterbovenhoek van het browserscherm. Zoek 'Help' en open 'Over Google Chrome' in het menu dat verschijnt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Daarvan, hoe installeer ik adobe flash player op mijn mac?

Flash is standaard niet meer geïnstalleerd in nieuwe macOS-installaties. Installeren is echter een fluitje van een cent: open Safari en download Flashplayer.
Dus, waarom adobe flash player verwijderen?
Sinds 12 januari worden alle Flash-bestanden op websites geblokkeerd. Adobe heeft definitief de stekker uit Flash getrokken. Dat gebeurde na een jarenlange geschiedenis van beveiligingslekken en programmafouten. Bovendien was Flash sterk verouderd en al jaren geleden opgevolgd door nieuwe technieken, zoals html5.

Men kan zich ook afvragen: heb ik adobe shockwave player nodig?

Adobe Shockwave Player is een gratis webspeler waarmee u online video kunt bekijken, interactieve spelletjes kunt spelen en rijke media-inhoud kunt weergeven. Shockwave Player geeft webinhoud weer die is gemaakt met Adobe Director. Dienovereenkomstig, wat is flash op de computer? Flash is een computerprogramma waarmee animaties, afbeeldingen en andere interactieve inhoud kunnen worden gemaakt. Flash wordt vaak gebruikt voor webtoepassingen, spelletjes en andere vormen van multimedia.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Waar vind ik plugins in Chrome?

Je extensies beheren
  1. Open Chrome op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Meer Meer hulpprogramma's. Extensies.
  3. Breng de wijzigingen aan: In-/uitschakelen: Hiermee schakel je de extensie in of uit. Toestaan in incognitomodus: Klik voor de betreffende extensie op Details. Schakel Toestaan in incognitomodus in.
Hoe schakel ik de LastPass browserextensie in?
Hoe schakel ik de LastPass-browserextensie in?
  1. Ga naar Tools > Internetopties > Geavanceerd en kies onder het gedeelte "Browsen" de optie Browseruitbreidingen van derden inschakelen. Klik daarna op Toepassen > OK.
  2. Ga naar Tools > Invoegtoepassingen beheren > LastPass-knoppenbalk > Inschakelen.

Hoe stel ik browserextensie in?

Selecteer Instellingen op de pagina Veilig browsen en bankieren. Ga op de pagina Veilig browsen naar Browser-extensies. Afhankelijk van de webbrowser die u gebruikt, doet u het volgende: Als u Firefox gebruikt, selecteert u eerst Firefox-extensie installeren onder Browserextensies en selecteer vervolgens Toevoegen.
Dit in overweging nemend, hoe verwijder ik adobe flash player van mijn mac? Er zijn twee manieren om Adobe Flash Player van een Mac te verwijderen. De eerste is om de Adobe Flash Player Uninstaller te gebruiken, die kan worden gedownload van de Adobe website. De tweede is om de "Adobe Flash Player verwijderen" optie te gebruiken in de Safari Extensions Preferences.

Waar vind je extensies?

Er zijn een paar manieren om extensies te vinden:
1. U kunt naar de officiële website voor Google Chrome-extensies gaan op https://chrome.google.com/webstore/category/extensions.
2. U kunt zoeken naar "Chrome-extensies" in uw favoriete zoekmachine. Dit levert verschillende websites op die extensies aanbieden om te downloaden.
3. U kunt ook kijken op websites die beoordelingen van extensies aanbieden, zoals http://www.extensions.com. Dit kan een goede manier zijn om nieuwe extensies te ontdekken en een idee te krijgen welke populair en goed beoordeeld zijn.

Door Bunns Ruvalcaba

Vergelijkbare artikelen

Wat is detecteerbare modus? :: Wat in de plaats van Adobe Flash Player?
Handige links