Huis > W > Waar Vind Ik Vliegtuigmodus?

Waar vind ik vliegtuigmodus?

Op Android-apparaten is de vliegtuigmodus heel eenvoudig aan en uit te zetten.
  1. Activeer de telefoon/tablet.
  2. Veeg omlaag vanaf de bovenrand van het scherm.
  3. Het Bedieningspaneel schuift omlaag. Tik op het vliegtuigicoon en tik eventueel op OK.
  4. Veeg zo nodig het Bedieningspaneel weer omhoog.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Wat betekent vliegtuigstand op je mobiel?

De vliegtuigmodus komt er in principe op neer dat je toestel geen signalen uitzendt. Dit betekent dat mobiele telefonie en dataverkeer niet meer werken en dat wifi en bluetooth zijn uitgeschakeld.
Mensen vragen ook: wat is vliegtuigstand samsung?
In de vliegtuigmodus kun je een gedeelte van de functies in de telefoon gebruiken, maar je kunt bijvoorbeeld geen berichten versturen of bellen.

Wat gebeurt er als je je telefoon niet op vliegtuig stand zet in een vliegtuig?

Als u uw telefoon in een vliegtuig niet in vliegtuigmodus zet, probeert hij verbinding te maken met het mobiele netwerk. Hierdoor kan de telefoon een signaal uitzenden dat het navigatiesysteem van het vliegtuig kan storen. Het kan er ook voor zorgen dat de batterij van de telefoon sneller leeg raakt. Wat is het verschil tussen vliegtuigmodus en niet storen? Er zijn verschillende belangrijke verschillen tussen de vliegtuigmodus en niet storen. Ten eerste schakelt de vliegtuigmodus alle draadloze communicatie op uw toestel volledig uit, terwijl niet storen alleen meldingen en telefoongesprekken onderbreekt. Ten tweede kan de vliegtuigmodus snel en eenvoudig worden in- en uitgeschakeld via het bedieningscentrum van je toestel, terwijl je voor het niet storen naar het instellingenmenu moet gaan om de modus in of uit te schakelen. Ten slotte zorgt de vliegtuigmodus ervoor dat uw toestel geen verbinding maakt met draadloze netwerken, terwijl de niet storen-modus alleen meldingen en telefoongesprekken onderbreekt.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Dienovereenkomstig, kan je berichten ontvangen met vliegtuigmodus?

Vliegtuigmodus daarentegen zorgt ervoor dat je totaal onbereikbaar bent. Zo wordt de netwerkverbinding, bluetooth, mobiele internet en wifi uitgeschakeld. Je bent dus niet meer bereikbaar voor telefoongesprekken of berichten.
Wat is vliegtuigmodus op iPhone?
Wanneer u de vliegtuigmodus inschakelt, worden alle radio's (behalve Bluetooth) uitgeschakeld. Als u Bluetooth uitschakelt terwijl de vliegtuigmodus is ingeschakeld, zal het apparaat dit onthouden de volgende keer dat u de vliegtuigmodus inschakelt.

Trouwens, waarom moet je vliegtuigstand aan in het vliegtuig?

Alle verbindingen (gsm, bluetooth, wifi) moeten uit omdat je telefoon daarmee potentieel gevaarlijke elektromagnetische straling veroorzaakt. En je laptop mag niet op schoot tijdens het opstijgen en landen omdat 'ie het gangpad kan blokkeren of door de cabine kan schieten als er iets misgaat.
Waarom blijft WiFi aan in vliegtuigmodus? WiFi blijft aan in vliegtuigmodus omdat de telefoon nog steeds op zoek is naar een signaal van een router of ander apparaat. De telefoon kan in vliegtuigmodus geen verbinding maken met internet, maar wel met een lokaal netwerk.

Dienovereenkomstig, hoe kan je door vliegtuigstand heen bellen?

Als u wilt bellen in vliegtuigmodus, moet u een VoIP-dienst (Voice over Internet Protocol) gebruiken. Er zijn een aantal VoIP-diensten beschikbaar en op de meeste smartphones is ten minste één VoIP-app voorgeïnstalleerd. Als je eenmaal een VoIP-app hebt geïnstalleerd, kun je gewoon bellen en gebeld worden, zelfs in vliegtuigmodus. Je hebt natuurlijk wel een actieve internetverbinding nodig om dit te laten werken.

Door Jewelle Bishard

Vergelijkbare artikelen

Kun je 4G gebruiken in het vliegtuig? :: Hoe krijg ik de werkbalk weer terug?
Handige links