Huis > H > Hoe Kan Ik Streamen Van Iphone Naar Tv?

Hoe kan ik streamen van iPhone naar tv?

Video vanaf uw iPhone, iPad of iPod touch synchroon streamen naar een tv
  1. Verbind uw apparaat met hetzelfde wifinetwerk als uw Apple TV of met AirPlay 2 compatibele smart-tv.
  2. Zoek de video die u wilt streamen.
  3. Tik op 'AirPlay' .
  4. Kies uw Apple TV of met AirPlay 2 compatibele smart-tv.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe CD rippen naar mp3?

Windows Media Player wordt gebruikt om de CD af te spelen. Zet Windows Media Player in bibliotheekmodus. In bibliotheekmodus gebruiken we Windows Media Player. Bovenaan in het menu kunt u het bestandsformaat instellen op mp3.

Wat kan AirPlay?

De tv of het audio-systeem met Airplay haalt de video of muziek zelf op van het internet. Veel apps op je telefoon ondersteunen Airplay, zoals bijvoorbeeld Youtube en Spotify. Daarnaast kun je met Airplay het scherm van je Mac, iPhone en iPad kopiëren naar je tv via de Apple TV of tv met Airplay.
Waarom werkt AirPlay niet op Samsung tv?
Airplay 2 is alleen te gebruiken met een Apple product. Het kan niet gebruikt worden op een Android of Windows apparaat. Misschien is dat wel het enige nadeel!

Hoe krijg ik AirPlay op Samsung tv?

AirPlay is een functie waarmee u audio en video van uw iPhone, iPad of Mac naar uw Samsung TV kunt streamen. Om AirPlay te gebruiken, hebt u een compatibele Samsung-tv en een iPhone, iPad of Mac met de nieuwste software nodig.
Om te beginnen met streamen vanaf uw apparaat naar uw Samsung TV, opent u de app waarvan u wilt streamen en zoekt u het AirPlay-pictogram. Tik op het AirPlay-pictogram en selecteer vervolgens uw Samsung TV in de lijst met apparaten.
Als u een iPhone of iPad gebruikt, moet u mogelijk een viercijferige code invoeren die op uw tv-scherm verschijnt. Zodra u bent verbonden, kunt u audio of video van uw apparaat naar uw tv streamen. Trouwens, hoe kan ik mijn iphone verbinden met samsung tv? Als u inhoud van uw iPhone op uw Samsung TV wilt bekijken, hebt u een paar verschillende opties:
- Gebruik een Apple TV en AirPlay: Als je een Apple TV hebt, kun je AirPlay gebruiken om draadloos inhoud van je iPhone naar je Samsung TV te streamen.
Gebruik een kabel met een adapter: U kunt uw iPhone op uw Samsung-tv aansluiten met een kabel en een van de Lightning Digital AV-adapters van Apple.
Gebruik een Samsung AllShare Cast: Met de AllShare Cast Wireless Hub van Samsung (WIS09ABGN) kun je je iPhone draadloos aansluiten op je Samsung TV.

Gerelateerde artikelen

Hoe EML bestanden omzetten naar PDF?

Als u de EML bestanden niet wilt converteren, kunt u de volgorde aanpassen.

Wat heb je nodig voor AirPlay?

Wat heb ik nodig voor Apple AirPlay 2? Om gebruik te kunnen maken van Apple AirPlay 2 heb je ten minste een iPhone, iPad, iMac of Macbook nodig. Android-telefoons, -tablets, Windows-laptops en Chromebooks kunnen geen data streamen naar een AirPlay 2-apparaat.
Welke tv ondersteunt Apple AirPlay?
Deze series bieden ondersteuning voor AirPlay:
  • LG OLED (2018 en nieuwer)
  • LG SuperUHD SK 9, 8 Series (2018 en nieuwer)
  • LG UHD UN 71 Series en hoger (2020 en nieuwer)
  • LG UHD UN 8 Series (2020 en nieuwer)
  • LG UHD UM 7, 6 Series (2019 en nieuwer)
  • LG UHD UK 62 Series en hoger, UK 7 Series (2018 en nieuwer)

Wat dit betreft, hoe kan ik streamen van mobiel naar tv?

Stap 2. Je scherm casten vanaf je Android-apparaat
  1. Zorg dat je mobiele telefoon of tablet met hetzelfde wifi-netwerk als je Chromecast-apparaat is verbonden.
  2. Open de Google Home-app .
  3. Tik op de tegel van het apparaat waarnaar je je scherm wilt casten en houd deze vast.
  4. Tik op Casten. Scherm casten.
Daarvan, hoe koppel je je iphone aan je macbook? U kunt uw iPhone aan uw MacBook koppelen met de Lightning-naar-USB-kabel die bij uw iPhone is geleverd. Om dit te doen, zorgt u er eerst voor dat zowel uw iPhone als uw MacBook zijn ingeschakeld en dat ze zijn verbonden met hetzelfde Wi-Fi-netwerk. Open vervolgens de Finder op uw MacBook en klik op het iPhone-pictogram dat in de zijbalk verschijnt. Klik vervolgens op het tabblad "Algemeen" en scroll naar beneden naar het gedeelte "iTunes Wi-Fi Sync". Klik ten slotte op de knop "Nu synchroniseren".

Hoe streamen van iPhone naar laptop?

Er zijn een paar verschillende manieren om van je iPhone naar je laptop te streamen. Eén manier is om Apple's AirPlay functie te gebruiken. Hiervoor heb je een AirPlay-ontvanger nodig, zoals de Apple TV. Zodra je de ontvanger hebt, kun je gewoon je iPhone erop aansluiten en vervolgens het AirPlay-pictogram op je iPhone selecteren. Een andere manier om van je iPhone naar je laptop te streamen is door een Lightning-naar-HDMI-kabel te gebruiken. Met deze kabel kunt u uw iPhone rechtstreeks aansluiten op de HDMI-poort van uw laptop. Ten slotte kunt u ook een app van derden gebruiken, zoals AirServer of Reflector, om van uw iPhone naar uw laptop te streamen.

Door Hartley

Vergelijkbare artikelen

Wat is de BIOS van een laptop? :: Waar vind ik AirPlay icoon?
Handige links