Huis > W > Waar Is Google Nieuws Gebleven?

Waar is Google Nieuws gebleven?

Met de NOS-app ben je altijd en overal op de hoogte van het laatste nieuws en de laatste achtergronden. De NOS-app is beschikbaar voor iPhone/iPad en Android smartphones en tablets. Surf op je mobiel naar de app store voor de Apple-versie of naar Google Play voor de android-versie.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Hoe kom je op Google News?

Je kunt de tool van het Uitgeverscentrum gebruiken om je content met Google Nieuws te delen door RSS-feeds, website-URL's of video's in te dienen. Zelfs als je geen publicatie in het Uitgeverscentrum instelt, kan Google je site alsnog via crawlen vinden.
Waarom krijg ik geen nieuws meer op Google?
Kan Google Nieuws niet openen

Je beheerder heeft de toegang tot Google Nieuws mogelijk uitgezet. Neem voor meer informatie contact op met je accountbeheerder. Je kunt de app niet gebruiken omdat er geen uitgelogde modus is. Schakel over naar een persoonlijk Gmail-account als je Google Nieuws wilt openen.

Hoe krijg je nieuws op je telefoon?

De meest gebruikelijke manier om nieuws op je telefoon te krijgen is via een nieuws-app. Er zijn veel verschillende nieuws apps beschikbaar, zoals de New York Times app, de Washington Post app en de BBC News app. U kunt ook nieuws-apps vinden voor specifieke onderwerpen waarin u geïnteresseerd bent, zoals sport, politiek of zaken. Om een nieuws-app te vinden, kunt u zoeken naar "nieuws" in de App Store of Google Play. Hoe krijg je News op je iPhone? De eenvoudigste manier om nieuws op uw iPhone te krijgen is door een nieuws-app te downloaden. Enkele populaire nieuwsapps zijn de BBC News-app, de CNN-app en de New York Times-app. Zodra u een nieuws-app hebt gedownload, kunt u deze aanpassen om u de onderwerpen te tonen waarin u het meest geïnteresseerd bent.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Dienovereenkomstig, hoe zet ik google nieuws aan?

De weergave-instellingen voor artikelen veranderen
  1. Open de Google Nieuws-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto of initiaal. Nieuwsinstellingen .
  3. Schakel Minikaarten in.
Wat is het nieuws?
Nieuws omvat alle informatie van een zeker algemeen belang die tot dusver aan publieke waarneming was onttrokken. Het gaat doorgaans over een recent feit, een actualiteit, waar collectieve belangstelling voor bestaat.

En nog een vraag, wat is een discover?

Met Discover kun je updates ontvangen voor je interesses (zoals je favoriete sportteam of nieuwssite) zonder ernaar te zoeken. Je kunt kiezen wat voor soort updates je via Discover wilt zien in de Google-app of als je online browst met je telefoon.
Wat dit betreft, wat is de beste nieuws app? Er is niet één definitief antwoord op deze vraag. Verschillende mensen hebben verschillende voorkeuren voor nieuws-apps, dus de beste nieuws-app voor de ene persoon is misschien niet de beste nieuws-app voor een andere persoon. Enkele populaire nieuwsapps zijn de BBC News-app, de CNN-app en de New York Times-app.

Mensen vragen ook: kan geen verbinding maken met discover?

Er zijn een paar redenen waarom u geen verbinding kunt maken met de Discover-server. Ofwel werkt uw internetverbinding niet, ofwel ligt de server plat.
Als uw internetverbinding niet werkt, moet u een probleem oplossen. Dit kunt u doen door uw router, modem en kabels te controleren. Als alles lijkt te werken, moet u contact opnemen met uw internetprovider.
Als de Discover-server niet werkt, kunt u niet veel doen. U zult moeten wachten tot de server weer werkt.

Door Nara

Vergelijkbare artikelen

Welke nieuws app is gratis? :: Wat doet een ultrasone sensor?
Handige links