Huis > W > Waarom Kan Ik Niet Betalen Met Google Play Tegoed?

Waarom kan ik niet betalen met Google Play tegoed?

Als er een probleem met één betaalmethode is, kun je een andere betaalmethode proberen.
  1. Op je Android-telefoon of -tablet open je de Google Play Store-app .
  2. Ga terug naar het item dat je wilt kopen en tik op de prijs.
  3. Tik op de huidige betaalmethode.
  4. Kies een andere betaalmethode of voeg een nieuwe toe.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Dienovereenkomstig, kan je google play geld overzetten?

Als je het Google Play-tegoed en het YouTube-cadeaukaartsaldo van je kind wilt overzetten naar het Google Pay-account van een gezinsbeheerder, klik je op Play-saldo overzetten en vul je het formulier in. Als je 'Play-saldo overzetten' hieronder niet ziet, check je of je bent ingelogd op het juiste account.
En nog een vraag, welke cadeaukaarten zijn te koop bij ah?
Er is keuze uit cadeaukaarten in vier segmenten: Mode&Beauty (voor Bijenkorf, Etos en CoolCat), Huis&Familie (Gamma, Karwei en Prénatal), Spel&Muziek (iTunes, bol.com en Bart Smit) en Uitgaan&vrije Tijd (Bioscoopkado, Hotel Gift Card en Voetbalcadeaukaart).

Wat dit betreft, welke cadeaukaarten accepteert jumbo?

Er is geen eenduidig antwoord op deze vraag omdat het grotendeels afhangt van het beleid van de individuele winkel. Enkele van de populairdere cadeaukaarten die over het algemeen door Jumbo winkels worden geaccepteerd zijn Visa, Mastercard, American Express en Discover. Bovendien, wat kun je allemaal met google play? Er zijn een aantal dingen die je kunt doen met Google Play. U kunt er apps, games, films, tv-programma's en boeken mee downloaden en kopen. U kunt het ook gebruiken om films en tv-programma's te huren. Daarnaast kun je er muziek, podcasts en luisterboeken mee beluisteren.

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Is Play Store gratis?

Zoals je kan merken, is de app zelf gratis, maar kunnen er in-app aankopen gebeuren (offers in-app purchases).
Hoe kun je geld verdienen met een app?
De meest voor de hand liggende manier om geld te verdienen aan je app, is door deze voor een bepaalde prijs te koop te zetten in de Google Play Store of App Store. Een nadeel is dat de meeste mensen een digitaal product vaak eerst willen proberen voordat zij tot aankoop overgaan.

Daarvan, wat is een google play account?

Het is de Android-tegenhanger van App Store van Apple. Google Play wordt beheerd door Google. Om apps te kunnen downloaden en/of installeren is een Google-account noodzakelijk. Tijdens het aanmaken van een Google-account moet een e-mailadres (van Gmail of een andere dienst) opgegeven worden.
Je kunt ook vragen waarom een google home kopen? Er zijn verschillende redenen waarom u misschien een Google Home wilt kopen. Ten eerste kan het fungeren als een behulpzame assistent, waarmee u handsfree dingen kunt doen zoals het weer controleren, alarmen instellen of items aan uw boodschappenlijstje toevoegen. Ten tweede kan het slimme apparaten in uw huis bedienen, zoals het inschakelen van de verlichting of het aanpassen van de thermostaat. Ten derde kan het u vermaken met muziek, podcasts, luisterboeken en meer. Uiteindelijk komt het neer op persoonlijke voorkeur en of u denkt dat een Google Home een nuttige aanvulling op uw leven zou zijn.

Mensen vragen ook: wat heb je allemaal nodig voor een google home?

Om een Google Home in te stellen, hebt u een compatibel apparaat, een Google-account, een sterke internetverbinding en de Google Home-app nodig.

Door Barta Rishel

Vergelijkbare artikelen

Hoe download je JavaScript? :: Wat is mijn Google tegoed?
Handige links