Huis > W > Waar Staan De Downloads Op Je Telefoon?

Waar staan de Downloads op je telefoon?

Bestanden zoeken en openen
  1. Open de app Bestanden op je telefoon. Meer informatie over waar u uw apps kunt vinden.
  2. Je gedownloade bestanden worden weergegeven. Tik op Menu. om andere bestanden te zoeken. Als je wilt sorteren op naam, datum, type of grootte, tik je op Meer Sorteren op.
  3. Tik op een bestand om het te openen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Kan gedownloade bestanden niet vinden?

Ga naar Bestanden > Categorieën > Downloads en favorieten en zoek naar de bestanden in de betreffende app van derden. Als u bestanden wilt vinden die zijn zijn gedownload met de Browser, gaat u naar Lokaal > Interne opslag. Ga naar de map Download en tik vervolgens op Browser.
Waarom kan ik mijn Downloads niet openen?
Als je een bestand niet kunt openen, kan dit een van de volgende redenen hebben: Je hebt geen rechten om het bestand weer te geven. Je bent ingelogd bij een Google-account dat geen toegangsrechten heeft. De juiste app is niet op je telefoon geïnstalleerd.

Trouwens, waar vind ik mijn opgeslagen berichten?

In de meeste gevallen zijn opgeslagen berichten te vinden in een map met de naam "Opgeslagen" of "Opgeslagen berichten". U opent uw e-mailprogramma en zoekt het in de lijst met mappen aan de linkerkant van het scherm. Als u geen map "Opgeslagen" of "Opgeslagen berichten" ziet, kijk dan in het Help-menu van het programma voor instructies over hoe u opgeslagen berichten kunt vinden. En nog een vraag, hoe kan ik een bestand downloaden? Er zijn vele manieren om bestanden te downloaden. Eén manier is het gebruik van een webbrowser zoals Chrome of Firefox. Ga naar de website waar het bestand staat. Rechtsklik op het bestand en selecteer "Opslaan als". Kies waar u het bestand op uw computer wilt opslaan en klik op "Opslaan". Het bestand begint te downloaden.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Waar staan de Downloads op de iPhone?

Standaard zet iOS of iPadOS je downloads in de app Bestanden. Daar kun je ze op een later moment altijd nog terugvinden.
...
Waar staan de downloads op je iPhone of iPad?
  1. Open de app Bestanden.
  2. Tik op 'Blader'.
  3. Tik op 'iCloud Drive' en op 'Downloads' – dat is de app met de pijl naar beneden.
Waar vind ik bestanden op mijn iPhone?
Uw bestanden zoeken in de Bestanden-app
  1. Op een iPhone, iPad of iPod touch opent u de Bestanden-app. Ziet u het blauwe symbool van de Bestanden-app niet op uw beginscherm? Veeg dan omlaag en zoek vervolgens naar de Bestanden-app.
  2. Blader of zoek naar het gewenste bestand in de Bestanden-app.

Men kan zich ook afvragen: waar worden downloads opgeslagen iphone?

Downloads bekijken
  • Open de Bestanden-app en tik rechtsonder op het Blader-tabblad..
  • Tik bovenin de lijst op iCloud Drive. Je herkent dit ook aan het blauwe wolkje.
  • Zoek in deze map naar Downloads en tik erop.
Waarom download mijn telefoon geen bestanden? Er zijn veel mogelijke redenen waarom uw telefoon geen bestanden downloadt. Enkele mogelijke oorzaken kunnen zijn:
Uw telefoon is niet verbonden met het internet. Zorg ervoor dat uw telefoon verbonden is met Wi-Fi of een data-abonnement heeft om bestanden te kunnen downloaden.
Het bestand dat u probeert te downloaden is te groot. Controleer de bestandsgrootte en zorg ervoor dat uw telefoon voldoende opslagruimte heeft voor de download.
Misschien probeer je een bestandstype te downloaden dat niet door je telefoon wordt ondersteund. Sommige telefoons kunnen bijvoorbeeld geen PDF's downloaden.
Er kan een probleem zijn met de website of server waarvan je het bestand probeert te downloaden. Probeer het bestand van een andere bron te downloaden.
Als je na al het bovenstaande nog steeds problemen hebt met het downloaden van bestanden, neem dan contact op met de fabrikant of provider van je telefoon voor verdere hulp.

Waar vind ik mijn Downloads op mijn pc?

Als u een Windows-pc gebruikt, staat uw map Downloads waarschijnlijk in de map van uw gebruikersprofiel. Om deze te vinden opent u Bestandsbeheer en selecteert u vervolgens Deze pc in de linker zijbalk. Onder Deze pc ziet u een lijst met stations en mappen van uw pc. Een van die mappen is waarschijnlijk uw gebruikersprofielmap, waar uw map Downloads zich bevindt.
Als u een Mac gebruikt, bevindt uw map Downloads zich waarschijnlijk in uw thuismap. Om deze te vinden opent u Finder en selecteert u Home in de linker zijbalk. Onder Home ziet u een lijst met stations en mappen op uw Mac. Een van die mappen is uw map Downloads.

Door Hasseman Fariss

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik de Super Bowl kijken? :: Waar licentiecode invoeren Office 2021?
Handige links