Huis > W > Waar Kan Ik Opgeslagen Documenten Vinden?

Waar kan ik opgeslagen documenten vinden?

Je kunt een van de volgende methoden gebruiken om naar je bestanden te zoeken in Windows 10. Zoeken vanaf de taakbalk: Typ de naam van een document (of een trefwoord hieruit) in het zoekvak op de taakbalk. Je ziet de resultaten voor alle documenten op je pc en in OneDrive onder Beste overeenkomst.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

En nog een vraag, hoe kan je zoeken in een document?

Als u het deelvenster Zoeken wilt openen vanuit de bewerkingsweergave, drukt u op Ctrl+F of klikt u op Start > Zoeken. . U kunt tekst zoeken door deze in het vak In document zoeken naar... te typen.
Wat dit betreft, hoe een bestand zoeken?
Gebruik zo de zoekfunctie in de Verkenner:
  1. Open de Verkenner.
  2. De Verkenner opent.
  3. In de zoekbalk verschijnt de tekst 'Zoeken in Documenten'.
  4. Typ een trefwoord dat hoort bij het bestand dat u zoekt.
  5. Terwijl u typt begint het zoeken.
  6. Druk op Enter.
  7. Dubbelklik op een gevonden document om het te openen.

Vervolgens, hoe verander je de naam van een document?

Als u de naam van een document moet veranderen, kunt u dat doen door te klikken op het tabblad "Bestand" bovenaan het scherm. Daar ziet u links in het scherm de rubriek "Info". Onder "Info" ziet u de optie "Hernoemen". Klik op de optie "Hernoemen" en er verschijnt een venster waarin u wordt gevraagd de nieuwe naam voor uw document in te voeren. Voer de nieuwe naam in en klik op "OK". Hoe vind ik een niet-opgeslagen document terug? Er zijn een paar manieren om een niet-opgeslagen document te vinden. Eén manier is te kijken in de lijst "Recente documenten" in uw tekstverwerkingsprogramma. Deze lijst toont u de documenten waaraan u onlangs hebt gewerkt, zelfs als u ze niet hebt opgeslagen. Een andere manier om een niet-opgeslagen document te vinden is door op uw computer te zoeken naar bestanden die ongeveer de laatste dag zijn gewijzigd. Dit laat alle niet-opgeslagen documenten zien die u mogelijk hebt.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Waar worden bestanden automatisch opgeslagen?

Automatisch opslaan is ingeschakeld wanneer u aan een bestand werkt dat is opgeslagen in OneDrive, OneDrive voor Bedrijven of SharePoint Online. Als het bestand op een andere locatie is opgeslagen (of als het nog niet is opgeslagen), is Automatisch opslaan uitgeschakeld.
Men kan zich ook afvragen: hoe kan je zoeken in een pdf-bestand?
Tekst zoeken en vervangen in een PDF
  1. Kies bewerken > Zoeken (Ctrl/Command+F).
  2. Typ de tekst die u zoekt in het tekstvak op de werkbalk Zoeken.
  3. Als u tekst wilt vervangen, klikt u op Vervangen door om de werkbalk uit te vouwen, en typt u vervolgens de vervangende tekst in het tekstvak Vervangen door.

Dienovereenkomstig, waarom kan ik niet zoeken in een pdf?

Werk uw versie van Acrobat DC en Acrobat Reader DC bij. De nieuwste patch (21.001.20142) bevat de oplossing voor dit probleem. Als u de update vanuit het product wilt uitvoeren, opent u Acrobat of Acrobat Reader en gaat u naar Help > Controleren op updates.
Hoe zoek je pdf bestanden op Google? Om te zoeken naar PDF-bestanden op Google, typt u gewoon "filetype:pdf" in de zoekbalk. Dit vertelt Google om alleen resultaten te tonen die PDF-bestanden zijn.

Hoe zoeken in Windows 10?

Om te zoeken in Windows 10 klikt u op de zoekbalk in de taakbalk. Typ wat u wilt zoeken en druk op Enter.

Door Corabel

Vergelijkbare artikelen

Waar zit prullenbak s10? :: Hoe lang duurt goedkeuring stap-budget?
Handige links