Huis > W > Waar Kan Ik Macos Downloaden?

Waar kan ik macOS downloaden?

macOS op uw Mac downloaden met Safari

Nadat u het installatieprogramma uit de App Store hebt gedownload, wordt het installatieprogramma automatisch geopend. Safari downloadt de volgende oudere installatieprogramma's als schijfkopie met de naam 'InstallOS. dmg' of 'InstallMacOSX.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Kan Catalina op mijn Mac?

Als u een van de volgende computers gebruikt met OS X Mavericks of nieuwer, kunt u macOS Catalina installeren. Uw Mac moet daarnaast beschikken over ten minste 4 GB geheugen en 12,5 GB beschikbare opslagruimte of maximaal 18,5 GB opslagruimte bij het upgraden vanaf OS X Yosemite of ouder.
Kan macOS Catalina niet installeren?
Onvoldoende ruimte beschikbaar om macOS Catalina te installeren. Sommige macOS gebruikers melden dat ze Catalina niet kunnen installeren omdat er onvoldoende ruimte beschikbaar is op hun Mac. In sommige gevallen is dit vreemd omdat macOS aangeeft dat er wel voldoende ruimte vrij is.

Vervolgens, wat is het verschil tussen catalina en mojave?

Er zijn een paar belangrijke verschillen tussen de twee macOS-releases. Zo introduceert Catalina ondersteuning voor het uitvoeren van iPad-programma's op je Mac. Mojave daarentegen bevat een nieuwe Dark Mode, evenals een nieuwe Desktop en Finder interface. Catalina bevat ook een nieuwe functie genaamd Screen Time, waarmee je je gebruik kunt bijhouden en limieten kunt instellen voor bepaalde programma's. Tot slot markeert Catalina het einde van de ondersteuning voor 32-bit apps, wat betekent dat 32-bit apps die je hebt niet meer werken in Catalina. Men kan zich ook afvragen: waarom kan ik mijn mac niet meer updaten? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u uw Mac niet meer kunt bijwerken:
Uw Mac is mogelijk te oud om de nieuwste versie van macOS te draaien. Apple ondersteunt gewoonlijk Macs die ongeveer 3-4 jaar oud zijn met de nieuwste software-updates.
Je hebt misschien niet genoeg vrije opslagruimte op je Mac om de update te installeren. macOS-updates kunnen vrij groot zijn (meerdere GB), dus je moet ervoor zorgen dat je genoeg ruimte hebt op je harde schijf.
Uw Mac kan hardwareproblemen hebben waardoor de update niet goed kan worden geïnstalleerd. In dat geval moet je je Mac naar een Apple Store of een erkend Apple reparatiecentrum brengen om hem te laten repareren.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Is macOS gratis?

- Je kunt vandaag de nieuwe macOS 11 downloaden

(Pocket-lint) - De volledige releaseversie van macOS Big Sur kan nu gratis worden gedownload van Apple voor alle compatibele Macs. Ga gewoon naar Systeemvoorkeuren> Software-update in het Apple-menu op je Mac.
Mensen vragen ook: is mijn mac te oud?
Gemiddeld kun je een Mac zo'n zeven jaar gebruiken. Je kunt in deze tijd nog zonder problemen je besturingssysteem blijven updaten naar de nieuwste versie. Na deze zeven jaar is je computer eigenlijk aan vervanging toe.

Hoe lang wordt Mac Catalina ondersteund?

In 2022 zijn er nog beveiligingsupdates uitgevoerd voor de volgende versies van macOS: Catalina, Big Sur en Monterey. De oudste van deze drie besturingssystemen is Catalina, welke in 2019 uitkwam. De oudste MacBook die op Catalina kan draaien komt uit 2012.
Wat dit betreft, welke os kan op mijn mac? Het antwoord op deze vraag hangt af van waar u uw Mac voor wilt gebruiken en welk type besturingssysteem (OS) u zoekt. Als u op zoek bent naar een besturingssysteem dat specifiek voor Macs is ontworpen, dan zult u macOS van Apple moeten bekijken. Staat u echter open voor een ander type OS op uw Mac, dan zijn er nog enkele andere opties beschikbaar, zoals Windows en Linux. Uiteindelijk is het aan u om te beslissen welk OS het beste bij uw behoeften past.

Welke macOS wordt nog ondersteund?

De laatste versie van macOS is 10.15 Catalina, die is uitgebracht op 7 oktober 2019. macOS 10.15 Catalina wordt nog steeds ondersteund door Apple.

Door Malvia

Vergelijkbare artikelen

Hoe moet je manga tekenen? :: Waar vind ik de beveiligingssleutel voor het netwerk?
Handige links