Huis > H > Hoe Dictafoon Opname Doorsturen?

Hoe Dictafoon opname doorsturen?

Dictafoonopnames versturen via Whatsapp of mail

Open de opname in de app Dictafoon en klik op het icoontje waarmee je iets kunt delen. Maak nu je keuze zoals een Bericht, Whatsapp of mail. De geselecteerde app zal vervolgens openen en je kunt selecteren naar wie je de opname wilt versturen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe een scan maken en doorsturen?

Scan een document en verzend het als bijlage bij een e-mail. Klik op om een e-mail te verzenden.

Men kan zich ook afvragen: hoe zet ik dictafoon bestanden van mijn iphone?

Zo werkt het:
  1. Start de Dictafoon-app op je iPhone, iPad of Mac.
  2. Selecteer de opname die je wilt delen.
  3. Kies de app of methode waarmee je de gesproken memo wilt delen, bijvoorbeeld e-mail.
  4. Het bestand wordt nu als bijlage meegestuurd met een e-mailbericht en heeft de extensie .
Kan gedownloade bestanden niet vinden?
Ga naar Bestanden > Categorieën > Downloads en favorieten en zoek naar de bestanden in de betreffende app van derden. Als u bestanden wilt vinden die zijn zijn gedownload met de Browser, gaat u naar Lokaal > Interne opslag. Ga naar de map Download en tik vervolgens op Browser.

Hoe kan ik mijn bestanden openen?

Er zijn verschillende manieren om uw bestanden te openen:
1. Rechtsklik op het bestand en selecteer "Openen met". U krijgt dan een lijst met programma's waarmee u het bestand kunt openen.
2. Als u weet welk programma u wilt gebruiken om het bestand te openen, kunt u dubbelklikken op het bestand en wordt het in dat programma geopend.
3. U kunt ook bestanden openen vanuit programma's. Als u bijvoorbeeld een bestand in Microsoft Word wilt openen, opent u Microsoft Word en gebruikt u vervolgens de opdracht "Openen" om het bestand te zoeken en te openen. Wat dit betreft, waar vind ik mijn bestanden op de ipad? De bestanden op uw iPad bevinden zich in de app "Bestanden". Deze app vindt u op uw beginscherm.

Gerelateerde artikelen

Kun je een e mail doorsturen naar WhatsApp?

Het is mogelijk om berichten te verzenden en te ontvangen via de bestaande e-mailomgeving. De dienst van CM stelt gebruikers in staat met elkaar te communiceren.

Dienovereenkomstig, hoe werkt samsung spraakrecorder?

Voicerecorder is een app voor het vastleggen van lezingen, gesprekken en andere geluiden (voorheen Geluidsrecorder). Druk op de grote knop Opnemen (1) en voeg markeringen (3) toe voor de belangrijkste momenten wanneer je iets opneemt of afspeelt (2).
Kan ik met mijn Samsung een gesprek opnemen?
Gesprek opnemen op Samsung via een app

De makkelijkste manier is natuurlijk het opnemen van een gesprek via een app, zoals Call Recorder. Nadat je deze hebt geïnstalleerd, kun je heel gemakkelijk een gesprek opnemen.

Mensen vragen ook: wat is een spraakrecorder?

Productbeschrijving. Premium, multifunctioneel opname apparaat voor het opnemen van al uw gesprekken en andere audio. Gebruik deze recorder voor het opnemen van vergaderingen, het inspreken en afluisteren van memo's tot zelfs het opnemen van complete telefoongesprekken!
Hoe kan je een schermopname maken met geluid? Er zijn een paar verschillende manieren om een schermopname met geluid te maken. Eén manier is het gebruik van een schermopnametool waarmee u uw scherm en uw audio tegelijkertijd kunt opnemen. Veel van deze tools laten u ook kiezen van welke audiobron u wilt opnemen, dus u kunt kiezen om uw microfoon, uw systeemaudio of beide op te nemen.
Een andere manier om uw scherm met geluid op te nemen is om eerst uw scherm op te nemen met een schermopname tool, en dan uw audio apart op te nemen met een aparte audio opname tool. U kunt dan de twee opnames combineren in een videobewerkingsprogramma. Deze methode kan wat meer werk vergen, maar geeft u meer controle over het eindproduct.
Tot slot hebben sommige videobewerkingsprogramma's een ingebouwde schermopnamefunctie. Als je zo'n programma hebt, kun je het gewoon gebruiken om je scherm en audio tegelijk op te nemen.
Welke methode je ook kiest, het maken van een schermopname met geluid is relatief eenvoudig en vereist slechts een paar simpele stappen.

Kun je een gesprek opnemen terwijl je belt?

Ja, u kunt een gesprek opnemen tijdens het bellen met de juiste hulpmiddelen. Er zijn veel apps en diensten voor gespreksopname beschikbaar waarmee u zowel inkomende als uitgaande gesprekken kunt opnemen. Met sommige kunt u zelfs gesprekken in het geheim opnemen, zodat de andere persoon in het gesprek niet weet dat ze worden opgenomen.

Door Faustus Shapard

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je een wachtwoord op je JBL box? :: Hoe ontgrendel ik mijn simkaart op mijn iPhone?
Handige links