Huis > W > Waar Vind Ik De Dictafoon Op Mijn Iphone?

Waar vind ik de dictafoon op mijn iPhone?

Met de Dictafoon-app (in de map 'Diensten') kun je de iPhone als draagbaar opnameapparaat gebruiken om bijvoorbeeld persoonlijke notities, colleges en muziekideeën op te nemen. Je kunt je opnamen bewerken met de functies voor het inkorten, vervangen en hervatten van opnamen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Welke Call Recorder is gratis?

Telefoongesprek opnemen op een Android-telefoon

De beste app hiervoor is Call Recorder. Deze werkt makkelijk: je hoeft alleen in te stellen dat je elk telefoongesprek automatisch wilt laten opnemen. Na het telefoongesprek wordt elke geluidsopname meteen opgeslagen in je eigen Google Drive-cloud.
Wat dit betreft, welke call recorder werkt op android 10? Na installatie op je Android-toestel open je Call Recorder – ACR. Vervolgens klik je linksboven op het hamburgermenu (de drie horizontale strepen onder elkaar), waarna je op 'Instellingen' klikt. Klik op 'Opname' en vervolgens op 'Geluidsbron'. Selecteer hier de optie 'MIC'.

Vervolgens, hoe lang mogen gesprekken bewaard blijven?

De maximale lengte van een gesprek is 100.000 berichten. Dit in overweging nemend, hoe kan ik een telefoongesprek terugluisteren? Er zijn een paar manieren om een telefoongesprek terug te luisteren. Eén manier is het gebruik van een voicerecorder. Je kunt een externe voice recorder gebruiken die je op je telefoon aansluit, of je kunt de voice recorder functie op je telefoon gebruiken. Een andere manier om een telefoongesprek terug te luisteren is het gebruik van een gespreksopname-app. Er zijn verschillende gespreksopname-apps beschikbaar, en u kunt degene kiezen die het beste bij uw behoeften past. Tot slot kun je een telefoongesprek terugluisteren door een gesprekslogboek te gebruiken. De meeste telefoonmaatschappijen houden een overzicht bij van alle gesprekken die op hun netwerk worden gevoerd, en je kunt een kopie van het gesprekslogboek opvragen bij je telefoonmaatschappij.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe lang kun je opnemen met dictafoon?

Er is geen praktische limiet aan de lengte van de opnames, maar uiteindelijk zal de vrije ruimte op je iPhone op zijn als je opname te lang is. Hoe maak je geluidsopname met Samsung telefoon? Open de Instellingen van je telefoon. Ga nu naar Opname. Tik nu op Geluidsbron. Zorg er dat Automatisch aangevinkt is.

Hoe lang kan spraakrecorder opnemen Samsung?

voice recorder applicatie is eenvoudig en makkelijk te gebruiken. U kunt betrouwbaar neem uw vergaderingen, persoonlijke notities, toespraken, lezingen, liedjes met een hoge kwaliteit. Er is geen tijdslimieten alleen afhankelijk van uw resterende ruimte van intern geheugen of SD-kaart. Hoe kan ik geluid opnemen met mijn gsm? Er zijn twee manieren waarop je geluid kunt opnemen met je telefoon: via de ingebouwde microfoon of via een externe microfoon.
Om geluid op te nemen met de ingebouwde microfoon, open je de opname-app op je telefoon en druk je op de knop om te starten met opnemen. Zorg ervoor dat je de microfoon naar het geluid toe richt dat je wilt opnemen.
Als je een externe microfoon wilt gebruiken, heb je een microfoon-adapter nodig die compatibel is met je telefoon. Sluit de microfoon aan op de adapter en sluit de adapter dan aan op je telefoon. Open de opname-app en druk op de knop om te starten met opnemen.

Daarvan, waar vind ik mijn geluidsopname?

Van waar kan ik mijn geluidsopname vinden?

Door Leipzig Hendrics

Vergelijkbare artikelen

Hoe verleen ik toestemming aan mijn Camera? :: Hoe kan ik met mijn telefoon een gesprek opnemen?
Handige links