Huis > H > Hoe Ontgrendel Ik Mijn Simkaart Op Mijn Iphone?

Hoe ontgrendel ik mijn simkaart op mijn iPhone?

Uw simpincode in- of uitschakelen
  1. Als u een iPhone hebt, gaat u naar 'Instellingen' > 'Mobiel netwerk' > 'Simpincode'. Als u een iPad hebt, gaat u naar 'Instellingen' > 'Mobiele data' > 'Simpincode'.
  2. Schakel uw simpincode in of uit.
  3. Als u hierom wordt gevraagd, voert u uw simpincode in.
  4. Tik op 'Gereed'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Daarvan, hoe heet de cijfercombinatie waarmee een geblokkeerde simkaart weer kan worden geactiveerd?

Wanneer je drie keer de verkeerde pincode hebt ingevoerd wordt je simkaart geblokkeerd. Je hebt dan de puk code nodig, deze acht cijferige code kun je vinden onder de grijze kraslaag op je simkaart. De puk code is soms ook terug te vinden in je online account, onder de sectie Mijn toestellen.
Hoeveel cijfers heeft een Simcode?
Deze bestaat uit vier cijfers. De pincode beveiligt de gegevens op je simkaart en smartphone. Als je een nieuwe simkaart hebt is de code meestal vier keer nul. Bij sommige providers is de code anders, deze vind je dan op het kaartje dat bij de simkaart wordt geleverd.

Hoe zet je schermvergrendeling uit?

Er zijn een paar verschillende manieren om de schermvergrendeling uit te schakelen, afhankelijk van het type apparaat dat u gebruikt. Voor iPhones en iPads kunt u naar de app Instellingen gaan en naar beneden scrollen naar het gedeelte Touch ID & Passcode of Face ID & Passcode. Vanaf daar kunt u de schakelaar naast "Wachtwoord vereist" in de uit-stand zetten. Voor Android-toestellen is het proces vergelijkbaar. Ga naar de app Instellingen en zoek naar de sectie Beveiliging of Vergrendelingsscherm. Zoek vervolgens de optie om de schermvergrendeling uit te schakelen en schakel deze uit. Vervolgens, kan mijn samsung telefoon niet meer ontgrendelen? Als u uw Samsung-telefoon niet kunt ontgrendelen, zijn er een paar dingen die u kunt proberen. Controleer eerst of u de juiste pincode of het juiste patroon invoert. Als u nog steeds problemen ondervindt, kunt u proberen uw telefoon te resetten naar de fabrieksinstellingen. Hierdoor worden alle gegevens gewist, dus maak eerst een back-up. Ga hiervoor naar de instellingen van je telefoon en zoek de optie "reset". Als geen van deze opties werkt, kunt u contact opnemen met de Samsung-klantenservice.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Hoe vind ik mijn Samsung terug?

Je kan dit doen op www.samsung.com.
...
Vind je telefoon of tablet terug met behulp van Zoek mijn mobiel
  1. Mobiel apparaat moet aan staan.
  2. Mobiel apparaat moet verbonden zijn met wifi of mobiel netwerk.
  3. Je Samsung-account moet geregistreerd zijn op je mobiele toestel en de optie Ontgrendelen op afstand moet ingeschakeld zijn.
Wat als harde reset iPhone niet werkt?
druk de aan en uit knop en de volume-omlaag knop tegelijkertijd in. houd beide knoppen ongeveer 10 seconden ingedrukt. je iPhone gaat nu uit en start vanzelf opnieuw op.

Waarom kan Touch ID niet worden geactiveerd?

Het kan zijn dat je Touch ID je vingerafdruk niet goed geregistreerd heeft en daarom niet goed werkt. Verwijder daarom de vingerafdruk die je hebt ingesteld. Ga hiervoor naar "Instellingen", "Touch ID en toegangscode" en voer je toegangscode in. Je ziet dan de vingerafdrukken die je hebt ingesteld.
Hoe zet je een code op een app op iPhone? Er zijn een paar verschillende manieren om een code op een app op de iPhone te zetten. Eén manier is om de Xcode IDE te gebruiken. Dit is een ontwikkelomgeving waarmee je code kunt schrijven en vervolgens op je iPhone kunt uitvoeren.
Een andere manier is het gebruik van een app van derden genaamd TestFlight. Met deze app kun je apps installeren en testen die nog in ontwikkeling zijn.
Tot slot kun je ook de Apple Developer Portal gebruiken. Dit is een website waarmee je apps kunt maken en vervolgens op je iPhone kunt installeren.

Hoe zet je een iPhone in herstelmodus?

Er zijn twee manieren om je iPhone in herstelmodus te zetten. De eerste manier is om het via iTunes te doen. Om dit te doen, moet u uw iPhone aansluiten op uw computer en iTunes openen. Zodra iTunes geopend is, moet je je iPhone geforceerd herstarten. Om dit te doen, houdt u de Slaap/Wektoets en de Home-toets tegelijkertijd ingedrukt. Houd deze knoppen ingedrukt totdat u het Apple-logo ziet. Zodra u het logo ziet, laat u de Slaap/Wektoets los, maar blijft u de Home-knop ingedrukt houden. Na enkele seconden zou u het scherm Connect to iTunes moeten zien. Zodra u dit scherm ziet, kunt u de thuisknop loslaten. Op dit punt zou iTunes moeten zeggen dat het een iPhone in herstelmodus heeft gedetecteerd. U kunt dan de aanwijzingen volgen om uw iPhone te herstellen.
De tweede manier om je iPhone in herstelmodus te zetten is om het te doen zonder iTunes te gebruiken. Om dit te doen, moet u uw iPhone aansluiten op uw computer en de Finder op een Mac of Bestandsverkenner op een Windows-pc openen. Zodra de Finder of Verkenner is geopend, moet u uw iPhone geforceerd opnieuw opstarten. Om dit te doen houdt u de Slaap/Wektoets en de Volume Omlaag-toets tegelijkertijd ingedrukt. Houd deze knoppen ingedrukt totdat u het Apple-logo ziet. Zodra je het logo ziet, laat je de Slaap/Wektoets los, maar blijf je de Volume Omlaag-toets ingedrukt houden. Na enkele seconden zou je het scherm Connect to iTunes moeten zien. Zodra je dit scherm ziet, kun je de knop Volume omlaag loslaten. Op dit punt zou je computer moeten zeggen dat het een iPhone in herstelmodus heeft gedetecteerd. U kunt dan de aanwijzingen volgen om uw iPhone te herstellen.

Door Marutani

Vergelijkbare artikelen

Hoe Dictafoon opname doorsturen? :: Waar kan ik een gekopieerde link terugvinden?
Handige links