Huis > W > Waarom Speelt Podcast Niet Af?

Waarom speelt podcast niet af?

Het kan ook zijn dat de aflevering wordt geblokkeerd door de tag <googleplay:block> of <itunes:block> . Deze tags kunnen voorkomen dat een aflevering wordt weergegeven aan gebruikers van de Google Podcasts-platforms. Het kan ook zijn dat de URL van het audiobestand niet werkt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Trouwens, hoe zit een podcast in elkaar?

Een podcast is een soort radio-uitzending op internet. Het verschil met de ouderwetse (lineaire) radio is dat je zelf bepaalt wanneer je jouw favoriete podcast luistert. En het is voor iedereen mogelijk om een podcast te maken. Er zijn er ontelbare podcasts over allerlei onderwerpen te vinden.
Vervolgens, hoe luister ik een podcast iphone?
Hoe kan ik podcasts gaan beluisteren op mijn iPhone, iPad of iPod touch? In de Podcasts-app voor iOS vind je via de symbolen onder in het scherm snel en gemakkelijk populaire en aanbevolen podcasts. Als je je wilt abonneren op een podcast, tik je op 'Abonneer' op de pagina van die podcast.

Mensen vragen ook: wat is de beste podcast app?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat de beste podcast-app voor een bepaalde persoon kan variƫren afhankelijk van de individuele behoeften en voorkeuren van die persoon. Enkele van de populairste podcast-apps zijn echter Apple Podcasts, Stitcher en Pocket Casts. Mensen vragen ook: wat is de beste podcast app voor iphone? Er zijn veel goede podcast-apps voor iPhone, en de beste voor u kan afhangen van uw specifieke behoeften en interesses. Enkele populaire opties zijn Apple Podcasts, Pocket Casts, Overcast en Downcast. Elke app heeft zijn eigen unieke kenmerken, dus het is de moeite waard om er een paar te bekijken voordat je beslist welke app voor jou geschikt is.

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Daarvan, hoe podcast uitzetten?

op je Android-telefoon of -tablet. Podcastinstellingen. Tik onder Meldingen op Nieuwe afleveringen van je abonnementen. Schakel naast elk abonnement meldingen in of uit.
Hoe werkt Overcast?
Overcast is funded by ads that promote other podcasts. If you choose to purchase Overcast Premium to hide these ads, payment will be charged to your iTunes account, and your account will be charged for renewal 24 hours prior to the end of the current period.

Hoe duur is een podcast?

Er worden in Nederland podcasts in elkaar geflanst voor een paar tientjes en er worden ambitieuze shows gemaakt die 150 duizend euro kosten voor een seizoen. Een vuistregel is: een podcast is duurder dan een geschreven artikel en goedkoper dan video.
Vervolgens, kan je podcast offline luisteren spotify? Ja, het is mogelijk om podcasts offline te beluisteren op Spotify. Daarvoor moet je eerst de podcasts die je offline wilt beluisteren downloaden. Ga hiervoor naar de podcastpagina in Spotify en klik op het tabblad "Episodes". Klik vervolgens op het menu "..." naast de aflevering die je wilt downloaden en selecteer "Downloaden". Zodra de aflevering is gedownload, kun je hem offline beluisteren.

Hoe podcast downloaden op PC?

Aangenomen dat u wilt weten hoe u een podcast downloadt op een pc-computer:
1. Ga naar de website van de podcast die je wilt downloaden.
2. Zoek naar een knop met "download" of "subscribe".
3. Als je geen van deze opties kunt vinden, probeer dan met de rechtermuisknop (of control+klik) op de gewenste podcastaflevering te klikken en selecteer "opslaan als" of "doel/link opslaan als".
4. Kies waar je het bestand op je computer wilt opslaan.
5. Klik op "OK" of "opslaan" en de podcast begint te downloaden.

Door Bartko Ryon

Vergelijkbare artikelen

Wat is proxy op telefoon? :: Waar vind ik gedownloade podcasts?
Handige links