Huis > W > Wat Kan Je In De Logboeken Van Windows Terug Vinden?

Wat kan je in de logboeken van Windows terug vinden?

De logboeken die u het meeste zult willen raadplegen, zijn Systeem (bevat meldingen van Windows zelf en van geïnstalleerde stuurprogramma's) en Toepassing (bevat berichten afkomstig van diverse services en applicaties, voor zover niet al opgenomen in het afzonderlijke logboek Toepassingen en services).

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan je Keynote openen in Windows?

Als u andere presentaties in andere apps wilt openen, moet u de Keynote-app gebruiken. Microsoft PowerPoint-presentaties en andere bestandstypen kunnen in Keynote worden geopend. Presentaties kunnen worden geopend op een iPad, iPod touch of Mac.

Wat zijn Win log files?

Een logfile is een tekstbestand waar de (web)server informatie over de bezoekers van uw website naar wegschrijft. Zo'n logfile bestaat doorgaans uit drie delen. WAARSCHUWING!
Trouwens, hoe kan je zien hoe lang je computer aan staat?
Ga naar Start->Uitvoeren->en typ CMD. Vul net statistics server | more in en je krijgt de tijd te zien vanaf waarneer de PC aanstaat.

Hoe kan ik zien of er iemand meekijkt op mijn computer?

Er is geen zekere manier om te weten of iemand uw computer in de gaten houdt, maar er zijn een paar tekenen die erop kunnen wijzen dat iemand uw activiteiten in de gaten houdt. Als u merkt dat uw computer langzamer werkt dan normaal, kan dit een teken zijn dat iemand een remote desktop applicatie gebruikt om uw scherm te bekijken. Een ander verklikkend teken is als u nieuwe pictogrammen of programma's ziet die u niet hebt geïnstalleerd, omdat dit kan betekenen dat iemand anders op afstand toegang heeft tot uw computer. Als u echt bang bent dat iemand uw computer in de gaten houdt, kunt u een stuk monitoringsoftware installeren die de activiteiten op uw machine volgt en u op de hoogte stelt als er iets verdachts gebeurt. Men kan zich ook afvragen: kan ik alle temp files verwijderen? Het antwoord op deze vraag hangt af van het besturingssysteem dat u gebruikt. Als u een Windows-besturingssysteem gebruikt, kunt u alle tijdelijke bestanden verwijderen door naar het menu Start te gaan en vervolgens te zoeken naar de map "Temp". Zodra u deze map hebt gevonden, kunt u alle bestanden daarin verwijderen. Als u een Mac-besturingssysteem gebruikt, kunt u alle tijdelijke bestanden verwijderen door naar de Finder te gaan en vervolgens "Ga naar map" te selecteren in het menu Ga. In het venster "Ga naar map" typt u "~/Library/Caches" in en drukt u op Enter. Dit brengt u naar de map waar alle tijdelijke bestanden zijn opgeslagen. U kunt dan alle bestanden in deze map verwijderen.

Gerelateerde artikelen

Hoe Pages bestand openen op Windows?

Als u een Pages-document wilt openen in een andere app, zoals Microsoft Word, kunt u Pages gebruiken om het document te converteren naar de juiste structuur. U kunt het document openen om het te converteren. Selecteer 'Archiveren

Men kan zich ook afvragen: kan je windows update opschonen?

Selecteer de knop Start en selecteer Instellingen> Beveiligingsupdate &> Windows Update> Uw updategeschiedenis weergeven>Updates verwijderen. Klik met de rechtermuisknop op de update die u wilt verwijderen en selecteer vervolgens Verwijderen.
Welke Windows bestanden kan ik verwijderen?
Typ in het zoekvak op de taakbalk instellingenen kies dit in de lijst met resultaten. Selecteer Systeem > Opslag > Deze pc en schuif omlaag in de lijst. Kies Tijdelijke bestanden. Onder Tijdelijke bestanden verwijderen schakelt u het selectievakje Vorige versie van Windows in; kies vervolgens Bestanden verwijderen.

Is een computer van 7 jaar oud?

Kortom: een pc van ergens tussen de vijf en acht jaar oud is prima bruikbaar. Ook voor laptops geldt iets soortgelijks. Al geldt daarvoor dat upgraden van essentiële onderdelen als een GPU (videochip) nagenoeg onmogelijk is.
Hoeveel uur heeft mijn pc gedraaid? Om te controleren hoeveel uur uw pc al draait, kunt u het paneel Systeeminformatie openen. Druk hiervoor op de Windows-toets + R op uw toetsenbord, typ "msinfo32" in het dialoogvenster Uitvoeren en druk op Enter.
In het paneel Systeeminformatie vouwt u de sectie "Systeemoverzicht" uit en zoekt u naar de vermelding "Opwarmtijd van het systeem". Dit vertelt u hoeveel uur (en minuten en seconden) uw PC al draait.

Hoe laat ben ik ingelogd?

De tijd dat u bent ingelogd wordt rechtsboven in het scherm weergegeven, naast uw gebruikersnaam.

Door Granlund

Vergelijkbare artikelen

Kan mijn werkgever meekijken op mijn laptop? :: Waar worden screenshots opgeslagen Windows 7?
Handige links