Huis > W > Waar Worden Screenshots Opgeslagen Windows 7?

Waar worden screenshots opgeslagen Windows 7?

De schermafbeelding direct opslaan

Met een sneltoets is het mogelijk de schermafbeelding zo te maken dat deze direct wordt opgeslagen in de map 'Schermopnamen'. Deze map is te vinden in de map 'Afbeeldingen' in de Verkenner. Gebruik de toetscombinatie Windows+Print Screen en de schermafbeelding is meteen opgeslagen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Waar kan je je screenshots vinden?

Uw screenshot zoeken, delen en bewerken
  1. Open de app Foto's. op uw telefoon.
  2. Tik op Bibliotheek. Screenshots. Als u een screenshot wilt delen, tikt u op Delen . Als u een screenshot wilt bewerken, tikt u op Bewerken .
En nog een vraag, waar wordt schermknipsel opgeslagen?
Volledig scherm-knipsel

Maak een schermopname van het hele scherm. Wanneer je een knipsel hebt vastgelegd, wordt dit automatisch naar het venster van Knipprogramma gekopieerd waar je wijzigingen kunt aanbrengen, opslaan en delen.

Hoe ziet de Print Screen toets eruit?

De Print Screen toets ziet eruit als een rechthoek met een lijn door het midden. De bovenste helft van de rechthoek is wit en de onderste helft is zwart. De lijn over het midden is wit. Bovendien, waar staan schermopnamen windows 10? In Windows 10 kunt u een schermafbeelding maken door op de Windows-toets + PrtScn te drukken. Hierdoor wordt een schermvullende schermafbeelding opgeslagen in uw map "Afbeeldingen" in "Deze pc".

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Hoe maak je Schermknipsel?

Druk op de toetsen Ctrl + PrtScn. Het volledige scherm wordt grijs, met inbegrip van het menu Openen. Selecteer Modusof in eerdere versies van Windows, selecteer de pijl naast de knop Nieuw. Selecteer het soort knipsel dat u wilt en selecteer vervolgens het gebied van de schermopname die u wilt vastleggen.
Waar worden schermafbeeldingen opgeslagen Android?
Android
Hoe maak ik een screenshot op mijn Android apparaat (Bijv. smartphone of tablet)?
Druk tegelijk in:Volume omlaagfor 1–2 seconden
Zoek naar een Screenshots folder/map in de Galerij of Foto's applicatie.
Ik zie geen flits en geen screenshot. Kan ik iets anders proberen?
Druk tegelijk in:Homefor 1–2 seconden

Je kunt ook vragen hoe maak ik een print screen in windows 10?

Afhankelijk van uw hardware, kunt u de Windows-logotoets + PrtScn-knop gebruiken als snelkoppeling voor schermafdruk. Als uw apparaat niet over de PrtScn-knop beschikt, kunt u Fn + Windows-logotoets + spatiebalk gebruiken om een schermopname te maken, die vervolgens kan worden afgedrukt.
Waar worden Schermopnames opgeslagen Mac? Standaard worden schermafbeeldingen op een Mac opgeslagen in de map Afbeeldingen van de gebruiker.

Vervolgens, waarom kan ik geen print screen maken?

Er zijn een paar redenen waarom u mogelijk geen screenshot kunt maken op uw apparaat. Controleer eerst of uw apparaat een fysieke thuisknop heeft. Zo ja, dan moet u de homeknop en de aan/uit-knop tegelijkertijd ingedrukt houden. Als uw toestel geen homeknop heeft, moet u de aan/uit-knop en de volumeknop tegelijkertijd ingedrukt houden.
Als u nog steeds problemen ondervindt, is het mogelijk dat uw toestel het maken van schermafbeeldingen niet ondersteunt. Het kan ook zijn dat er een schermopnamebeperking geldt voor de specifieke app waarvan je een screenshot probeert te maken.

Door Theron Karimi

Vergelijkbare artikelen

Wat kan je in de logboeken van Windows terug vinden? :: Wat betekent Oranje klokje bij Skype?
Handige links