Huis > K > Kan Niet Downloaden Op Telefoon?

Kan niet downloaden op telefoon?

Algemene stappen om dit probleem op te lossen
  • Checken of je een goede wifi- of mobiele internetverbinding hebt.
  • Check je opslagruimte.
  • Check op Android-systeemupdates.
  • Check of de app beschikbaar is voor je apparaat.
  • Verwijder de app en installeer deze opnieuw.
  • Sluit de Play Store en open de app opnieuw.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Hoe verbind ik mijn iPhone met Bluetooth?

Het apparaat koppelen met een Bluetooth-accessoire
  1. Ga op een apparaat naar 'Instellingen' > 'Bluetooth' en schakel Bluetooth in.
  2. Zet het accessoire in de detecteerbare modus (de stand waarin het zichtbaar is voor andere apparaten) en wacht tot het op uw apparaat wordt weergegeven.
Hoe downloaden op iPhone?
Bestanden downloaden in Safari op iPhone en iPad
  1. Tik op je iPhone of iPad in Safari op een link naar een downloadbaar bestand, zoals een document of ticket;
  2. Selecteer 'Download' of 'Download gelinkt bestand' om het bestand binnen te halen;
  3. Tik op de blauwe pijl in de adresbalk en kies 'Downloads';

Dit in overweging nemend, hoe zet ik bestanden van mijn iphone op mijn pc?

Ervan uitgaande dat u foto's van uw iPhone naar uw pc wilt overbrengen, zijn er een paar verschillende manieren waarop u dit kunt doen. Eén manier is om uw iPhone met een USB-kabel op uw pc aan te sluiten en vervolgens de app Foto's te openen. Vanaf hier kunt u de foto's selecteren die u wilt overbrengen en vervolgens op de knop "Importeren" klikken. Een andere manier om foto's over te zetten is door de iCloud-fotobibliotheek te gebruiken. Voor deze methode moet je een iCloud-account hebben en de iCloud Photo Library hebben ingeschakeld. Zodra u dit hebt gedaan, kunt u uw foto's op uw pc openen door naar icloud.com te gaan en u aan te melden. Waarom kan ik een bestand niet openen? Er zijn vele mogelijke redenen waarom een bestand niet kan worden geopend. De meest voorkomende redenen zijn dat het bestand corrupt is, dat het bestand niet compatibel is met het programma dat het probeert te openen, of dat het bestand niet het juiste formaat heeft.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Bovendien, waarom kan ik een pdf bestand niet openen?

Acrobat Reader DC of Acrobat DC bijwerken

Adobe publiceert regelmatig beveiligingsupdates voor Acrobat Reader DC en Acrobat DC. Het installeren van de nieuwste updates kan het probleem verhelpen. Open Acrobat Reader DC of Acrobat DC. Selecteer Help > Controleren op updates.
Waarom kan ik geen PDF openen op mijn mobiel?
Om PDF-bestanden te kunnen openen op je smartphone, heb je een PDF-reader nodig. Voor iOS (iPhone en iPad) is iBook een handige app die standaard op je smartphone geïnstalleerd is. Daarnaast is voor zowel iOS als Android de app van Adobe zeer geschikt.

Waarom kan ik geen programma downloaden?

Als je problemen ondervindt met het downloaden van een bestand, kun je eerst zelf proberen het probleem op te lossen aan de hand van de volgende stappen: Controleer of je internetverbinding normaal werkt. Als je internetverbinding niet stabiel is, bekijk je hoe je stabiliteitsproblemen met internetverbindingen oplost.
Dienovereenkomstig, waar vind ik de downloads op mijn pc? Er zijn een paar verschillende plaatsen waar u kunt zoeken naar downloads op uw PC. De eerste plaats om te controleren is de map Downloads. Deze bevindt zich meestal in uw gebruikersmap. Als u het daar niet kunt vinden, kunt u ook de downloadgeschiedenis van uw browser controleren. Als u het bestand dat u zoekt nog steeds niet kunt vinden, kunt u proberen te zoeken op bestandstype.

Hoe kan je gratis muziek downloaden?

Om gratis muziek te downloaden kunt u verschillende methoden gebruiken. Een populaire methode is het gebruik van een website voor het downloaden van muziek. Er zijn veel verschillende websites die gratis muziekdownloads aanbieden, en je kunt er meestal een grote verscheidenheid aan muziek vinden om uit te kiezen. Een andere optie is het gebruik van een programma voor het delen van bestanden zoals BitTorrent. Met BitTorrent kun je bestanden downloaden van andere gebruikers die het programma ook gebruiken, en je kunt meestal een grote verscheidenheid aan muziekbestanden vinden om te downloaden. Ten slotte kun je ook gratis muziekdownloads vinden door te zoeken naar muziek op websites als YouTube en SoundCloud.

Door Aron Quijije

Vergelijkbare artikelen

Hoe app als standaard instellen? :: Waar staan mijn Certificaten op PC?
Handige links