Huis > H > Hoe Zet Ik Whatsapp Op Niet Storen?

Hoe zet ik Whatsapp op niet storen?

Hoe werkt niet storen?
  1. Tik op Instellingen.
  2. Tik op Meldingen.
  3. Tik vanaf Android 11 op Niet storen. Sla deze stap in Android 10 over.
  4. Tik in op de schuifbalk bij 'Niet storen'.
  5. De schuifbalk kleurt blauw en de functie staat aan. Zet de functie weer uit als u weer meldingen wilt ontvangen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Waar vind ik bedieningspaneel iPhone?

Het bedieningspaneel openen
  1. Op een iPhone met Face ID: Veeg omlaag vanaf de rechterbovenrand van het scherm. Veeg omhoog vanaf de onderkant van het scherm om het bedieningspaneel te sluiten.
  2. Op een iPhone met een thuisknop: Veeg omhoog vanaf de onderkant van het scherm.
Wat zijn regelaars op iPad?
Via het bedieningspaneel op de iPad heb je direct toegang tot handige regelaars voor bijvoorbeeld de vliegtuigmodus, 'Niet storen', een zaklamp, het volume, de helderheid van het scherm en apps.

Wat dit betreft, hoe kom ik in instellingen?

Er zijn een paar verschillende manieren om bij de instellingen te komen, afhankelijk van het apparaat dat u gebruikt en het besturingssysteem.
Als u een Windows-computer gebruikt, kunt u het instellingenmenu openen door op de knop Start te klikken en vervolgens op het pictogram Instellingen (het ziet eruit als een tandwiel).
Als u een Mac gebruikt, opent u het instellingenmenu door op het Apple-menu te klikken en vervolgens op Systeemvoorkeuren.
Als u een iPhone of iPad gebruikt, kunt u het instellingenmenu openen door op het pictogram Instellingen op uw beginscherm te tikken.
Als u een Android-telefoon of -tablet gebruikt, kunt u het instellingenmenu openen door op het pictogram Instellingen in de app-lade te tikken. Wat dit betreft, wat gebeurt er bij vliegtuigmodus? In vliegtuigmodus zijn alle draadloze verbindingen uitgeschakeld. Dit omvat de mobiele verbinding, Wi-Fi en Bluetooth.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Wat is het nut van vliegtuigmodus?

Gelukkig is het niet meer nodig om een smartphone volledig uit te schakelen aan boord dankzij de vliegtuigmodus. De vliegtuigmodus komt er in principe op neer dat je toestel geen signalen uitzendt. Dit betekent dat mobiele telefonie en dataverkeer niet meer werken en dat wifi en bluetooth zijn uitgeschakeld.
Wat gebeurt er als je je telefoon op vliegtuigstand zet?
Omdat de vliegtuigmodus je verbinding met mobiele netwerken blokkeert, kun je geen telefoongesprekken voeren, tekstberichten verzenden of bijvoorbeeld FaceTime gebruiken. Meestal kun je niets doen dat een internetverbinding vereist, omdat de vliegtuigmodus ook je Wifi-verbinding zal afsluiten.

Dus, waarom blijft wifi aan in vliegtuigmodus?

Als je WiFi of Bluetooth inschakelt terwijl de vliegtuigstand is geactiveerd, dan zijn de volgende keer dat je de vliegtuigstand gebruikt, WiFi en Bluetooth ook ingeschakeld. Tenzij je ze handmatig weer uitschakelt tijdens de vliegtuigstand.
Wat is vliegtuigmodus op iPhone? Vliegtuigmodus is een instelling op de iPhone die alle mobiele, data- en Wi-Fi-radio's uitschakelt. Dit is handig wanneer je in een vliegtuig zit en de gegevens van je telefoon niet wilt gebruiken of wanneer je in een gebied bent zonder mobiele of Wi-Fi-dekking.

Kun je bellen in het vliegtuig?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het afhangt van de luchtvaartmaatschappij, het land en de aanbieder van de telefoondienst. Sommige luchtvaartmaatschappijen staan toe dat passagiers tijdens de vlucht telefoneren, andere niet. Evenzo staan sommige landen telefoongesprekken tijdens de vlucht toe en andere niet. Telefoondienstverleners hebben ook een verschillend beleid inzake telefoongesprekken tijdens de vlucht. Daarom kunt u het beste bij de luchtvaartmaatschappij, het land en de aanbieder van de telefoondienst navragen of bellen in het vliegtuig is toegestaan.

Door Wane Lintz

Vergelijkbare artikelen

Wat gebeurt er als je Windows niet activeert? :: Is er een YouTube app voor PC?
Handige links