Huis > W > Waarom Kan Ik Mijn Imac Niet Updaten?

Waarom kan ik mijn iMac niet updaten?

Kies in het Apple-menu  in de hoek van het scherm de optie 'Systeemvoorkeuren'. Klik in het venster 'Systeemvoorkeuren' op 'Software-update'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Je kunt ook vragen kan ik mijn oude mac updaten?

Als uw Mac niet compatibel is met de nieuwste macOS-versie, kunt u mogelijk wel upgraden naar een eerdere macOS-versie, zoals macOS Big Sur, Catalina, Mojave of High Sierra.
Daarvan, waarom kan ik geen software update doen?
In veel gevallen is er voor een update van het Android-besturingssysteem nieuwere hardware nodig dan er in de gemiddelde telefoon zit. Dat betekent dat de update niet wordt ondersteund op het oudere apparaat.

Wat dit betreft, kan macbook pro niet updaten?

Er kunnen een aantal redenen zijn waarom u uw MacBook Pro niet kunt bijwerken. Het kan zijn dat je computer niet genoeg opslagruimte heeft voor de update, dat je niet verbonden bent met het internet, of dat er een probleem is met de Apple servers. Als je verbonden bent met het internet en voldoende opslagruimte hebt, probeer dan je computer opnieuw op te starten en vervolgens opnieuw te controleren op updates. Bovendien, hoe lang kun je imac updaten? Hoe lang je een iMac kunt bijwerken, hangt af van het model en het bouwjaar. De 2012 iMac kan bijvoorbeeld worden bijgewerkt naar macOS High Sierra, terwijl de 2013 iMac kan worden bijgewerkt naar macOS Mojave.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe kun je zien hoe oud je Mac is?

De eenvoudigste manier is via 'Over deze Mac'. Klik hiervoor op 'Over deze Mac' in het Apple-menu  in de linkerbovenhoek van uw scherm. Of gebruik de app Systeeminformatie.
Wat kun je met een oude Mac?
Wat te doen met een oude Mac?
  • Verkoop je oude Mac tweedehands.
  • Geef je oude Mac weg aan iemand.
  • Maak van je oude Mac een multimedia center.
  • Bouw je eigen NAS op je oude Mac.
  • Gebruik de Mac als testmachine.
  • Maak je oude Mac een typemachine.
  • Maak de oude Mac de "familie"-Mac.
  • Draai je eigen web server op een oude Mac.

Mensen vragen ook: hoe lang wordt een macbook ondersteund?

Apple biedt gemiddeld 5 jaar software-ondersteuning aan iPhones, soms 6 jaar als de hardware krachtig genoeg is. Dat is veel langer dan bij Android! In 2021 koos Apple er bijvoorbeeld voor om de iPhone 6S (2015) en de iPhone SE (2016) binnen de boot te houden. 6 jaar ondersteuning dus.
Is mijn Mac geschikt voor Big Sur? Als uw Mac van 2012 of nieuwer is, zou hij Big Sur moeten kunnen draaien.

En nog een vraag, waarom kan ik ios 14 niet installeren?

Er zijn een paar redenen waarom u iOS 14 misschien niet kunt installeren. Eén mogelijkheid is dat je apparaat niet compatibel is met het nieuwe besturingssysteem. iOS 14 is alleen compatibel met bepaalde iPhone- en iPod touch-modellen, dus als je een ouder apparaat hebt, kun je de nieuwe software niet installeren. Een andere mogelijkheid is dat je niet genoeg vrije ruimte op je toestel hebt om de nieuwe update te installeren. iOS 14 is een grote update, dus je moet genoeg ruimte op je toestel hebben om hem te installeren. Tot slot, als je iOS 14 probeert te installeren op een bètaversie van het besturingssysteem, kun je het misschien niet installeren omdat de bètaversie niet meer compatibel is met de nieuwe software. Als je problemen hebt met de installatie van iOS 14, controleer dan of je apparaat compatibel is met het nieuwe besturingssysteem en of je voldoende vrije ruimte op je apparaat hebt voordat je de update opnieuw probeert te installeren.

Door Moody Vilaro

Vergelijkbare artikelen

Kan uw versie niet upgraden? :: Wat kun je doen met een diploma biologie?
Handige links