Huis > H > Hoe Verwijder Je Toetsenbord Geschiedenis Iphone?

Hoe verwijder je Toetsenbord geschiedenis iPhone?

Om dit te verwijderen volg je de volgende stappen.
  1. Ga naar Instellingen en selecteer Algemeen.
  2. Open de optie Toetsenbord en tik op Tekstvervanging.
  3. Verwijder alle vervangingen die je niet gebruikt uit de lijst.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Hoe zet je woordenboek aan op Samsung?

Bij Samsung moet je eerst op het instellingen-icoontje naast het Samsung-toetsenbord drukken, vervolgens op Voorspellende tekst, en ten slotte op Mijn woordenlijst. Je kunt ook woorden aan het woordenboek toevoegen. Die woorden zullen dan tijdens het invoeren van tekst ook bij de voorspellingen worden weergeven.
Waar staat woordenboek op Samsung?
Open het overzicht met alle apps door van beneden naar boven over het scherm te vegen (Android 8.0 en hoger) of te tikken op Apps (Android 7.0 en lager). Tik op Instellingen. Tik op Algemeen beheer. Tik op Taal en invoer.

Vervolgens, waar vind ik automatisch aanvullen?

Er zijn een paar verschillende manieren om autocomplete te vinden. Eén manier is om ernaar te zoeken in de instellingen van uw browser. Een andere manier is om ernaar te zoeken in de instellingen van uw zoekmachine. Ten slotte kunt u autocomplete ook vinden door ernaar te zoeken in de instellingen van uw besturingssysteem. En nog een vraag, hoe zet je de spellingscontrole uit in word? Om de spellingcontrole in Microsoft Word uit te schakelen, gaat u naar het menu 'Bestand' en selecteert u 'Opties'. Klik in de sectie 'Proeflezen' op de knop 'Opties voor automatische correctie'. In het tabblad 'Automatische correctie' schakelt u de optie 'Spelling controleren terwijl u typt' uit.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Mensen vragen ook: waar vind ik autocorrectie in word?

Om de autocorrectie aan te passen ga je naar Bestand, Opties, Controle en kies je bovenaan voor AutoCorrectie-opties.
Je kunt ook vragen kan telefoon niet uitzetten door bixby?
Uitschakelen doe je als volgt:

2) Tik op de menuknop (drie verticale stippen) bovenaan het scherm. 3) Tik op instellingen. 4) Ga naar de optie genaamd Bixby Voice. 5) Tik op de schakelaar om Bixby Voice uit te schakelen.

Dit in overweging nemend, wat is een zijtoets?

Op nieuwere telefoons, bijvoorbeeld, heeft de fysieke Zijtoets standaard drie manieren om er iets mee te doen: kort indrukken, 2x kort indrukken,en langer indrukken. Tot en met Android 9 kon je jouw telefoon altijd uitschakelen door de knop langer ingedrukt te houden.
Kun je vertalen met WhatsApp? Ja, je kunt vertalen met WhatsApp. Open daarvoor een chat en tik op de drie puntjes in de rechterbovenhoek. Tik op "Meer" en vervolgens op "Instellingen". Tik op "Chatinstellingen" en scroll dan naar beneden naar "Taal". Tik op de taal waarnaar je wilt vertalen en tik vervolgens op "OK".

Kan je WhatsApp vertalen?

Ja, WhatsApp kan worden vertaald. Ga hiervoor naar WhatsApp > Instellingen > Chats > Tik op de chat die je wilt vertalen > Tik op de drie puntjes in de rechterbovenhoek > Tik op Meer > Tik op Bericht vertalen.

Door Tiffani Fewless

Vergelijkbare artikelen

Wat doet de overheid tegen cybercriminaliteit? :: Hoeveel mensen accepteren cookies?
Handige links